AFTER EFFECT ‘DE SMOKEY ETKİSİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DİLİMLER VE ETKİN BÖLGELER
Advertisements

Not Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
Faruk Can Özdemir |
3.4. Şekiller Üzerinde Değişiklik Yapmak
EXCEL ŞAHİN AKDAĞ 1.
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
Asama 1 • Bazı uyarlamak için ses gerekir. Neyse ki, bu ses ekli iki ses- sadece formatları ve video formatları ile çalışır. Burada transkripsiyonları.
After Effects.
İlçe istatistiklerini almak için neler yapmak gerekir.
MICROSOFT WORD İLE ETKİN ÇALIŞMAK
FIZ 171 GRAFİK ÇİZİM PROGRAMI ORIGIN
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bilgi işlem Daire Başkanlığı
Asama 1 After Effects, Proje panelinde çift tıklayın, ardından Al Dosyası iletişim kullanmak istediğiniz görüntüleri alabilirsiniz. Örnekde arka plan olarak.
WORD ÖZET WORD’ü başlatmak için; Görev Çubuğu’ndan Başlat + Programlar + Word Yeni paragrafa başlarken ENTER tuşu kullanılır.
Kodlama bilgisi gerekmez!
Yaz Okulu İçin Eşdeğer Ders Tanımlama
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
Ulaş YILDIRIM TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sanat ve Tasarım SAT Bilgisayar Grafiği 2011.
Layer (katman)larla Çalışmak
Resim Düzenleme İşlemleri
Profesyonel sunu hazırlama
11 1.
ADOBE AFTER EFFECTS TUTORİAL
Bilgisayar Uygulamaları II
MODÜL 2 – BT Ekipmanlarını Kurma ve Kullanma
EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ BİLGİSAYAR 2 NOT 2
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
Bilgisayarda Ofis Programları
MOVİ MAKERDE VİDEO HAZIRLAMAK 1- Movi maker programını aç. Görevleri tıkla. 2- Videoda kullanacağın resimleri belirle.Sol taraftaki seçeneklerden resim.
ENF 101 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI 4. DERS.
SAYFALARI BÖLMEK Uzun veri listeleriyle çalışıldığında verilerin satırlarca aşağıya inmesi durumunda hangi verinin hangi kategoriye ait olduğunu hatırlamak.
BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ
Bilgisayarda Ofis Programları
POWER POİNT SUNU HAZIRLAMAK
Sesli Canlandırmalar Hazırlamak Flash çok farklı formatlarda sesleri çalabilme özelliğine sahiptir. Windows işletim sisteminin ses formatı olan.wav, Macintosh.
EXCEL 2003 Ders 3,4,5,6. HESAPLAMALAR Fonksiyon Düğmesi Bu düğmeye tıkladığımızda karşımıza 5 tane seçenek çıkmaktadır. Bunlar; 1. Sum(Topla)= Belirtilen.
Temel yazIM İşlemlerİ Microsoft Office Word 2007.
2.4. Dönüşümlü Resimler (Rollover) Oluşturma
Efekt uygulamada pratik yollar 1
HESAP TABLOSU PROGRAMLARI
Microsoft EXCEL (1).
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
5.1. Tablo Ekleme Kelime işlemci programında tablo eklemek için Ekle sekmesindeki Tablolar grubundan Tablo düğmesine tıklanır. A:Tablo; Bu kısmın üzerine.
Windows 8.
Hafta Rapor Hazırlamak Form aracılığı ile tablolara veri girişi yapıldıktan sonra, ekran çıktısı veya yazıcı çıktısı almak amacı ile rapor hazırlanmaktadır.
ŞAHIN HAREKETİ.
TEMEL SAYFA YAPISI İŞLEMLERİ
Grafik ve Animasyon-II
1. Boş bir Flash dosyası açalım. File > New (Kısayolu: CTRL+N) Flash'ta Guide Layer (Rehber) Uygulaması 2. Layer 1 ismini top oyunu olarak değiştiriyoruz…
WORD WORD UYGULAMA.
SEVCAN TOPÇU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ-2. 1.Word2010 Üstbilgi ve Altbilgi Tanımı 2.Word2010 Üstbilgi ve Altbilginin Yararı ve önemi 3.Word2010 Üstbilgi.
AFTER EFFECTS TUTORIAL BASIC ANIMATION İPEK ALTIOK
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
Konu:Sevimli Yumurta Oluşturmak Hazırlayan:Tarık ERTUĞRUL St:
ITEC115 - BİLGİSAYARA GİRİŞ ITEC190 - HUKUK İÇİN BİLGİSAYAR
DİLOVASİ TEKNİK LİSE VE Ç.P.L POWER POİNT 2003 ÖĞRETMEN= KÜRŞAT KUŞ =
ITEC115 - BİLGİSAYARA GİRİŞ ITEC190 - HUKUK İÇİN BİLGİSAYAR
ANİMASYON OLUŞTURMA.
ITEC186 Bilgi Teknolojilerine Giriş
Kemikler ile Çalışmak (Bone Tool)
ITEC186 Bilgi Teknolojilerine Giriş
SEMBOLLER.
powerPoint nedir
Profesyonel sunu hazırlama
başlık anlatım Kırmızı arka plan üzerinde resimlerle SmartArt grafiği
FIZ 171 GRAFİK ÇİZİM PROGRAMI ORIGIN. Temel bilimlerde yapılan bilimsel çalışmalarda yaygın olarak kullanılan grafik programlarından biri ORIGIN’dır.
1 EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ Excel de bir veritabanı oluşturulabilir veya başka programlarda (Access gibi) oluşturulmuş olan Veri Tabanları.
Sunum transkripti:

AFTER EFFECT ‘DE SMOKEY ETKİSİ Mert Emre Korkmaz NO:094101039

ADIM:1 KOMPOZİSYON OLUŞTURMAK Yeni kompozisyon yaratmak için ; Create’e tıklıyoruz ordan New composition u seçiyoruz.

Adim:2ADD VE FORMAT TİPİ 0 saniye olarak, comp merkezinde yeni bir metin katmanı oluşturmak için Katman> Yeni> Metin gidin. kelimeleri yazın boyutu, parça ve stil göre metne Karakter panelini kullanın.

ADIM:3 AYARLAMA Tüm metin tabaka Seçim aracı ile seçin. Timeline ile içinde metin katmanı aşağı döndürerek metin vurgulanır.-100 ile% Range Selector's Offset değerini ayarlayın.

Adım:4 Timeline boyunca 1 saniye olarak, Kronometre fareye bir anahtar kare eklemek için Ofset için. Daha sonra, 4 saniye boyunca hareket ve türü ifşa 100% ofset ayarlayın. Kontrol tıklatın. Keyframe Assistant> Kolay Azalan seçin. Şimdi, Ekle seçeneğine tıklayın Animator 1 yanındaki ve Açılır menü altındaki Emlak> Blur seçin.

Adım:5 Dumanlı KATI CREATE Layer> New> Solid gidin. Zorunlu Boyut Yap düğmesini tıklatın siyah, adı "Smoke Solid" ve Tamam'a tıklayın. Effect> Noise ve Hububat> Fractal Noise gitmek Etkisi Denetimler panelinde, 12-140, Karmaşıklık için kontrast ayarlanır ve twirl Transform aşağı ve 160 Ölçeği ayarlayın.

Adım:6 DUMAN MASKESİ Araç Çubuğu ve Elips aracı seçin. Tıkla ve seçtiğiniz boyutta bir maske şekli oluşturmak için duman merkezi üzerinde sürükleyin.  Seçim aracını geri dönün ve Göz ikonuna tıklayın. duman maskesi kenarına çift tıklayın.metin satırının start üzerine sürükleyin ve devre dışı bırakın.

Adım:7 DUMAN MASKESİ Shift tıklayın. Animasyon- Keyframe Assistant- Kolay kolaylığı gidin. Mode sütununda, katman siyah kenarları kaldırmak için Ekran harmanlama modunun ayarlayın.

ADIM:8 KAPALI METİN  Metin yanındaki Animate tıklayın ve yine Opacity seçin. Shape Down yerine Rampa ayarlayın.

ADIM:9 BAŞLIK Katman> Yeni> Metin gidin. Bu bir katman üzerine tüm kelimeleri tutmak için dikkat ederek buna göre tarzı ana başlık ve ekleyin. Daha sonra, her bir "var" çeşitli hatlar için taban çizgisi kayması düzeltilmiş sonra İade önce daha önce bir kaç boşluk ekleyin.