Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Asama 1 After Effects, Proje panelinde çift tıklayın, ardından Al Dosyası iletişim kullanmak istediğiniz görüntüleri alabilirsiniz. Örnekde arka plan olarak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Asama 1 After Effects, Proje panelinde çift tıklayın, ardından Al Dosyası iletişim kullanmak istediğiniz görüntüleri alabilirsiniz. Örnekde arka plan olarak."— Sunum transkripti:

1

2 Asama 1 After Effects, Proje panelinde çift tıklayın, ardından Al Dosyası iletişim kullanmak istediğiniz görüntüleri alabilirsiniz. Örnekde arka plan olarak kullanmak için iStockphoto indirilen gerçekten İspanya'da büyük bir ırk ve bir kağıt yüzeyin önce İtalyan Alpleri'nde eğitim senin fotoğrafların üç klasör ithal ediyorum. Not: anlık görüntü sağlayarak tüm Aynı piksel boyutundaki bu proje sonunda tamamlamak için bir esinti yapacak olup zorunlu değil, ama.

3

4 Asama 2 (bizimki “paper 1280.psd") arka plan doku görüntü seçin ve Proje panelinin altındaki Yeni Kompozisyon simge oluşturma üzerine sürükleyin. Bu oluşturur ve görüntü boyutu-bizimki 1280 piksel 10:00 (Kompozisyon> Kompozisyon Ayarlar) bir süre ile kare yeni bir kompozisyon açar. Şimdi, anlık görüntü herhangi birini seçin ve doku yukarıdaki imge çizgisi içine sürükleyin. Klavyede S tuşuna basarak, onun Ölçeği mülkiyet ortaya çıkarmak ve% 20 (ya da yakın görme için) için aşağı ayarlayın.

5

6 Asama 3 Dijital fotoğraf Muhtemelen(% 99.99) beyaz bir kenar ile gelmez! Photoshop'ta eklemek gerekir. Burada düzgün bir hüner: anlık katman Toolbar tabakası etrafına otomatik olarak bir maske eklemek için Dikdörtgen aracının üzerine çift tıklatın seçili. Şimdi>> Stroke Üret Etkisi gidin. Etkisi Denetimler paneli (ECP), 100% 50 px, Fırça Sertlik ve% 0 Aralığı için Fırça Boyutu ayarlayın. Güzel bir şey daha sonra diğer görüntüleri bu yeniden kullanabilirsiniz

7

8 Asama 4 Biz hızlı ve verimli bu işi yapıyoruz, biz gölgeler oluşturmak için 3D katmanları ve ışıkları kullanmıyoruz, bu nedenle doku kapalı fotoğraf (lar) yükseltmek için hızlı bir etki gerekir. > Perspektif> Drop Shadow Effect gidin. Not: Radyal Gölge, ama çok daha gerçekçi ve kontrol edilebilir tek görüntüler için bu gibi bir montaj, bunu ". ucuz ve neşeli" tutabilir ECP olarak, (ya da uyum 120 piksel için 0 px ve Yumuşaklık için mesafe ayarlamak farklı boyutlarda) farklı sonuçlar verecektir olarak.

9

10 Asama 5 Timeline, basın P ve Shift-R 00:20 f At anlık Konumu ve Rotasyon değerleri ortaya çıkarmak ve anahtar kareleri eklemek için onların Stopwatches seçeneğine tıklayın. Şimdi V (Seçim aracı) ve sonra W (Döndür aracını) isabet Zorunlu alt görüntü taşımak ve açı bir dokunuş ayarlamak basın. Istediğiniz gibi 00:00 At f, ardından kadar ters yönde döndürmek V tuşuna basın ve (gösterildiği gibi) başlama pozisyonu, off-ekran sürükleyin. Eğer (daire) de katmanın Motion Blur anahtarı tıklatın.

11

12 Asama 6 00:20 f kareleri arasında bir seçim çerçevesi sürükleyin ve ardından Animasyon> Keyframe Assistant> Kolay Azalan seçmek, onları seçin. şimdi Timeline Eğer spin ve hareket değil "ağır" yeterli, ancak yavaşlatmak yok. Hareketi hız eğrisi göstermek için sadece pozisyon değerini tıklatın, Zaman Çizelgesi'nde Graph Editor simgesini tıklayın. Shift için tutamacı sürükleyin, sonra ikinci keyframe sapından göstermek olduğunu seçin ve başlangıçtan itibaren çok hızlı yavaşlamaya hız zorlamak için yavaş yavaş ikinci kare içine kolaylığı bıraktı. Tekrar aynı zamanda ikinci Rotasyon kare için aynı süreç.

13

14 Asama 7 3-6 adımlar ile, kimin çekirdek görüntü kolayca sonradan değiştirilebilir birçok kez yeniden tek bir katman ve hazır ettik. Basın Command-D (PC: Ctrl-D) (yanlışlıkla ara kareler ekleyerek önlemek için) sana 00:20 f konum, hareket sağlamak ve katmanı çoğaltın ve farklı bir son konumu ve açısı bu tabakanın döndürün. Daha sonra, 0:00 gitmek f (Home tuşu yok bu) ve hareket ve farklı bir başlama pozisyonu ve açısı (bu araç kısayollarını kullanarak devam ediyorum!) bu katmanı döndürün.

15

16 Asama 8 Şimdi, 00:00 f ve 00:20f 'de olduğumuzda sadece Konumu ve Rotasyon değerleri ayarlamak için emin olun, 7 (yinelenen ve ayarlamak) gibi birçok kez istediğiniz gibi Adım tekrar İstediğiniz bu fotoğraf montaj gibi resimler comp dört köşe, defalarca iplik etrafında herhangi bir pozisyondan gelmiş çekinmeyin! Belki de (ya da DVD menü düğmeleri) daha sonra başlıklar için bir boşluk bırakarak üst doku arka plan aşağıdan başlayarak yukarı doğru inşa böylece görüntü "satır" konumuna deneyin.

17

18 Asama 9 F2 tuşuna basın, ardından tüm katmanları kaldırmak için alttaki katman ilk seçin: Şimdi katmanları bir ofset sırayla animasyon yapmak. Şimdi, Shift tuşunu basılı tutun ve üst katmanı seçin (bu önemlidir o dizi sırasıdır setleri gibi). Şimdi, Kapalı Geçiş, On Overlap açmak, Animasyon> Keyframe Assistant> Dizi Katmanlar gidin ve bizim örneğimizde 10 kare sizin Timeline uzunluğundan daha az (için Süre seti, Timeline 10:00 f, bu yüzden olacak anahtar konumundadır 09:20 f). Şu anda önizleme ve Tamam animasyon tıklayın.

19

20 Asama 10 tüm görüntüleri yerine yenilerini koymak! Zaman boyunca Scrub ile 08:00 ya da sizin, görüntülerin tüm görebileceğiniz ve katmanları birini seçmek için. Proje panelinde, ve, onun yerini sadece basın istediğiniz görüntüyü seçmek Command-Option-/ (PC: Ctrl-Alt-/), animasyonlu katmanın içeriğini değiştirmek için ancak muhafaza sınır, gölge, anahtar kareler, ve hız kontrol. Ve, tüm görüntüler için bu adımı "durulayın-ve-tekrar" işiniz bittiğinde, Çalışmanızı kaydedin emin olun.

21

22 Asama 11 Yeni bir kompozisyon oluşturmak için: Close bu kompozisyon, ardından Command-N (Ctrl-N PC) tuşuna basın. Tamam'a tıklayın ve "Final Yarışması" comp Adı, (bizim durumumuzda, HDTV 720 olarak) istediğiniz boyutta ve biçimde Ayar menüsünden seçin. Şimdi, Shift-yeni kompozisyonun alt kenarı ile yukarı bu yüzden alt kenarına hizalar sürükleyin sonra yeni comp, bir çizgisi içine Proje panelinden ana animasyon comp sürükleyin.

23

24 Asama 12 00:00 f, basın P, iç içe katmanın Pozisyon değerini ortaya çıkarmak ve Kronometre bir anahtar kare eklemek için tıklayın. Şimdi çizgi boyunca 08:00 f ve Shift aşağı iç içe katman sürükleyin (veya Timeline içinde Y pozisyon değerini ayarlamak) kompozisyonun üst üst kenarına hizalar kadar. Sonra, bu ikinci keyframe üzerinde ise tekrar Animasyon> Keyframe Assistant> Kolay Kolay seçmeyi unutmayın vuran bir RAM önizleme oluşturmak ve hareketli güzel kompozisyon bkz tuş takımı üzerinde 0 (sıfır).

25

26 Asama 13 Katman> Yeni> Ayarlama Katmanı, sonra Effect> Renk Düzeltme> CC Toner gidin ve bir orta griye Midtones örneği ayarlayın. Şimdi, Efekt> Renk Düzeltme> Fotoğraf Filtresi seçin ve Filter seçeneği (81) Isınma Filtre seçin. Basın T 04:00 f gidin katmanın Saydamlık özelliği gösteren ve bir Opacity Keyframe ekleyin. 07:00 f gidin ve sonunda orijinal renkleri getirmek için% 0 Saydamlığa gelin.

27 Son eklemelerinizi de yaptıktan sonra tadını cıkarın


"Asama 1 After Effects, Proje panelinde çift tıklayın, ardından Al Dosyası iletişim kullanmak istediğiniz görüntüleri alabilirsiniz. Örnekde arka plan olarak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları