Blur & Sharpen> Hızlı Blur odak yumuşatmak için bir etkisi ayarlamak için herhangi bir efekt kullanabilirsiniz. Katman> Yeni> Metin gidin ve ana metni girin. Biz, Helvetica Neue (85 Ağır ve 35 İnce), 30-piksel boyutu, Optik karakter aralığı, İzleme 10, siyah kullanarak bizim tarz ettik ve yoğunlaştırın."> Blur & Sharpen> Hızlı Blur odak yumuşatmak için bir etkisi ayarlamak için herhangi bir efekt kullanabilirsiniz. Katman> Yeni> Metin gidin ve ana metni girin. Biz, Helvetica Neue (85 Ağır ve 35 İnce), 30-piksel boyutu, Optik karakter aralığı, İzleme 10, siyah kullanarak bizim tarz ettik ve yoğunlaştırın.">

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ulaş YILDIRIM TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sanat ve Tasarım SAT 110 - Bilgisayar Grafiği 2011.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ulaş YILDIRIM TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sanat ve Tasarım SAT 110 - Bilgisayar Grafiği 2011."— Sunum transkripti:

1 Ulaş YILDIRIM TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sanat ve Tasarım SAT 110 - Bilgisayar Grafiği 2011

2 Metin Karakterlerinin After Effects ile 3B Hareket ve Yerleşimi

3 Aşama – 1:Proje Oluşturma, Arka plan tipi oluşturmak 6 Saniyelik süre ile 1280 × 720 çözünürlüklü HDTV adlı "Sözcüklerin Gücü" bir Yeni Kompozisyon, oluşturun ve sonra çift bir arka plan olarak kullanmak üzere bir görüntü ekleyin. 0 saniye çizgisi içine sürükleyin görüntü ve renk ve kontrast gibi> Blur & Sharpen> Hızlı Blur odak yumuşatmak için bir etkisi ayarlamak için herhangi bir efekt kullanabilirsiniz. Katman> Yeni> Metin gidin ve ana metni girin. Biz, Helvetica Neue (85 Ağır ve 35 İnce), 30-piksel boyutu, Optik karakter aralığı, İzleme 10, siyah kullanarak bizim tarz ettik ve yoğunlaştırın.

4

5 Aşama – 2: 3B kamera ekleme ve düzenleme Önceden açılan menüden 15mm seçin Layer> New> Kamera gidin ve Tamama tıklatın (2D bir uyarı iletişim alırsanız, sadece şimdilik bunu görmezden gelin). P’ye basın, kameranın Pozisyon özelliklerini ortaya çıkarmak ve şu an için -600 için Z konum değerini klavyenizle aarlayın. Şimdi ve Tamam'ı tıklatın Off seçin Layer> Transform> Auto-Orient gidin.

6

7 Aşama – 3: 3B pozisyonlarını ayarlama 3B Layer sonra arka plan görüntüsü katmanı seçin, Timeline hem metin ve arka plan görüntü katmanları yanındaki anahtarı tıklatın, P’ye Z’yi 3000’e ayarlayın. Şimdi Shift-S, ayrıca Ölçeği ayarlayın ve arka planı ayarlayın.

8

9 Aşama – 4: Çoğaltma ve metin ayarlama Arka plan görüntüsü katmanın özelliklerini döndürün, metin katmanı seçipçoğaltmak için Ctrl-D’ye. beyaz rengini değiştirmek, bu katman için Timeline’ın solundaki Karakter panelinde Solo kutusunu tıklatın. (Not:. Bileşim> Arkaplan Rengi gidin ve siyah rengini değiştirmek sizin beyaz yazı görebilirsiniz) Şimdi Font ailesini değiştirmek için Burada: Helvetica Neue 45 Işık, 24 px Boyut, ve Tracking 100

10

11 Aşama – 5: Metin düzenleme ve Tabakayı yeniden adlandırma Şimdi çift T simgesi katman adının yanındaki, kelime veya seçtiğiniz cümleler bir dizi yazın tıklatın. Uzun çizgi, iyi tip ve hatları uzatmak kopyala-yapıştır çekinmeyin, bu yüzden olacak metin 3D dizeleri bitirdi. Ve "tipi uzun çizgi" ya da bir şey için kısa olarak yeniden adlandırın: Bu katman adını katman, basın Return (Enter PC) adını tıklayın, bitmiş bu yüzden çalışmak oldukça zor olur fark edeceksiniz etkisi.

12

13 Aşama – 6: İlk metin animatörünü ekleme Şimdi animatörler için! aşağı Twirl tipi tabaka, kıvrım Metin aşağı Uzun çizgi, o kelime "animasyon" sağındaki oku tıklatın ve Anchor Point ilk Animator eklemek için seçin. Ve "Animator 1 - Anchor Point" olarak yeniden adlandırın kolay anlaşılması için: Animator, basın Return (Enter PC) adını tıklayın. Animasyon ve menüden Başına Karakter 3D Etkinleştir seçin, ardından tip bizim örneğimizde, etrafında -9 dikey ortasında oturup Anchor Point Animator's Y değeri ayarlamak geri gidin. Bu daha sonra eklemek rotators harfler değil, onların temel merkezine dönmeye sağlar.

14

15 Aşama – 7: İkinci metin animatörnün ekleme Twirl up ve daha sonra, Animator 1 kaldırın Animate menüye geri dönün ve ikinci bir animatör ekleyin Pozisyon, seçin. Yeniden adlandırabilir "Animator 2 - Pozisyon Wiggle," sonra yeni adının yanında, ekleme ve Seçici> Wiggly seçin tıklatın.

16

17 Aşama – 8: Pozisyonu ve kıvrılma değerlerini ayarlama Animatör içinde pozisyon değerini, XYZ değerlerini sırasıyla, 400-600, 400 değerleri ayarlayın. Gördüğünüz üzere bu karakterleri kolayca uçurur. Ve en önemlisi,% 96 Korelasyon ayarlayın: Twirl Wiggly Selector 1 aşağı 0,05 Wiggles / İkinci set. Bu harf tipi bir hafifçe dalgalanan çizgi oluşturan, birbirleriyle daha uyumlu kalmaya neden olur.

18

19 Aşama – 9: Üçüncü metin animatörünü ekleme Hepsini deselect edin ve, animasyon menüsünden, Rotasyonu ve yeni animatörü seçin Ekle öğesini tıklatın ve Selector> Wiggly seçin. Animatörü "Animator 3 - Rotasyon Wiggle," olarak adlandırın sonra ayarlamak sırasıyla X, Y ve Z Rotasyon seçiciler için 1x, 2x, 1x. Şimdi Wiggly Seçici 1 aşağı döndürün ve 0.35 Wiggles / İkinci ayarlamak ve% 0 Korelasyon ve b Timeline. Bu korelasyon değeri çok iyi görünüyor tek tek karakterleri uygulanacak rastgele dönme, sağlar.

20

21 Aşama – 10: Son animatörü ekleme Herşeyi Deselect edin ve animate menüsüne geri dönün.Karakter Ofset seçip, ardından da eklemek bir Wiggly Seçici ki yeni animatör içine. Animatörü "Animator 4 - Karakter Ofset,“olarak adlandırın sonra yeni eklenen Karakter Offset değeri gidin ve 10 olarak ayarlayın ve Karakter Uyum Merkezi. Şimdi sonuçlarını görmek, sonra% 0 olan Kibariye / 2 ve İkinci onun Korelasyon ayarlayın.

22

23 Aşama – 11: Rastgele tabaka oryantasyonu ekleme Şimdi tüm metin katmanı Bir sonraki adım, twirl beklentisiyle tüm katmanın dönme ayarlamak için, o zaman R onun Rotasyon özelliği ortaya çıktı. aşağı Opsiyon tutun: o zaman, (0180) kıpırdatmak bir ifade alanı ve tipi ekleyin X Dönüş için Kronometre tıklayın (PC Alt) onaylamak için Enter tuşuna basın. Bu rastgele, x ekseni üzerinde 180 dereceye kadar katman dönecektir ama hiçbir hareket ile. Şimdi sırasıyla wiggle (0360) ve kıpırdatmak (0180) kullanarak, her iki y ve z-ekseni ifadeleri eklemek için bu işlemi tekrarlayın.

24

25 Aşama – 12: Çoğaltmak, çoğaltmak, çoğaltmak Wiggle değerleri olan katman-katman bazında, bu katmanı çoğaltmak ve eğer öyleyse, biz çılgınca farklı sonuçlar alırsınız. A bunu çoğaltmak için: Twirl metin katmanı yukarı, onu seçin, ardından Command-D (Ctrl-D PC) tuşuna basın.Sadece, ama tamamen farklı pozisyonlarda metin karakterleri yeni bir yayılma görüyorum katman adının bunun adını neden sonuna kadar "2" eklemiştir. Eğer tasarım uygun gibi Şimdi, defalarca yineleyin.

26

27 Aşama – 13: Kamerayı ayarlama ve oynatma Kamera 1 katmanı seçin ve -900 olan Z Pozisyon değerini değiştirmek, sonra yazın tüm katmanları için Yalnız simgesini kapatın. 00:00 saniye At tıklatın Pozisyon Kronometre 04:00 saniye bir anahtar kare, sonra fırçalayın ve -300 ile Z konum değerini değiştirin. : (Shift-F9 PC) veya hız ayarı kendi tasarım göre seçin ki ikinci kare ve içinde Animasyon> Keyframe Assistant> Kolay kolaylığı gidin.

28

29 Aşama – 14: Alan derinliği ekleme; Motion blur OF Blur HAREKET; ALAN DERİNLİĞİ ADD 14 Nihayet, o On Alan Derinliği açmak, Kamera Seçenekler ortaya AA basın. 80 piksel Diyafram ve 300 Odak uzaklığı değiştirin bu bize 04:00 'de final ifade hattında mükemmel bir odak noktası sağlar. Daha sonra, metin katmanları tümü için Motion Blur anahtarı açmak için son filmini işlemek çekinmeyin.

30


"Ulaş YILDIRIM TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sanat ve Tasarım SAT 110 - Bilgisayar Grafiği 2011." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları