PROJENİN ADI: Kitaplarımı Paylaşıyorum PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesinin Zenginleştirilmesi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
B İ L İ Ş İ M TEKNOLOJ İ LER İ DESTEKL İ MATEMAT İ K PROJELER İ MATHEMATICS PROJECTS SUPPORTED BY INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES PRESENTATION.
Advertisements

GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTE PLANININ ÖNCESİ VE SONRASININ İNCELENMESİ
KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
İlköğretim Bölümü Matematik Öğretmenliği Programı
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin GÜLER.
OKUL DENEYİMİ -I- Dr. Muhammed TURHAN.
Uzaktan Eğitim Kuramları
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
PROJEN İ N ADI:ya ğ mur suyu sulama PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: o ğ uzlar Anadolu lisesi PROJEN İ N AMACI:kendi kendisine yeten bir okul olmak PROJEN İ N.
DİKMEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
YEŞİLGİRESUN İLKOKULU
DERS SEÇİMİ Ne Zaman Nasıl.
OKUL TEKNOLOJ İ PLANI. OKULUMUZ PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.
OKUL SPORLARI FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
BAŞAKŞEHİR EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ARAPÇA PROJE SINIFLARI
Master in Advanced European and International Studies.
CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM
PROJENİN ADI:Kütüphanemiz Bize Uygun Olsun PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Ağaççamı Ortaokulu PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesini Zenginleştirmek. PROJENİN İÇERİĞİ:Okulun.
COMENIUS COMENIUS ÇOKLU OKUL ORTAKLI Ğ I. BOZOK ORTAOKULU.
İ LKELER İ M İ Z Ö ğ rencilerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin birbirinden tamamen farklı oldu ğ unun bilincindeyiz ve ö ğ rencilerimizden aynı başarıyı.
AMİRALİ BATIRAN KOORDİNAT
Trabzon Valiliği koordinasyonunda Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan bu Proje, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından.
PROJEN İ N ADI: Camilerimizi Tanıyoruz PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O ğ uzlar ortaokulu PROJEN İ N AMACI: Ö ğ rencilere Camilerin Tanıtılması PROJEN İ N İ.
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L.
ŞEHİT BAHADIR TAYFUR İLKOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ
Uluslar arası Dil Eğitimi Konferansı Sonraki Adımlar ve Kapanış Konuşması.
PROJEN İ N ADI: HAYATIMIZ SATRANÇ PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O Ğ UZLAR İ.O. PROJEN İ N AMACI: Satranç ö ğ retmek PROJEN İ N İ ÇER İĞİ :Satranc ile hayatında.
TEŞEKKÜR BELGESİNİN SINIFLARA DÖRE DAĞILIMI
BEŞ PARMAK RESİM SERGİSİ
PROJENİN ADI: Atık pil kutusu PROJEYİ UYGULAYAN OKUL: DERİNÖZ KAMBURLAR İ. PROJENİN AMACI: köyde kullanılan pillerin toplanarak geri dönüşüme gönderilmesi.
Projenin Adı: Farklı Özellikteki Materyallerden Müzik Aleti Yapımı
PROJENİN ADI: MERAK KORİDORU PROJEYİ UYGULAYAN OKUL: ÇİĞDEMLİK İLKOKULU PROJENİN AMACI: Öğrencilere Merak Uyandırıcı Sorular Sorarak Bilgiye Çeşitli.
ŞAH İ NBEY KAYMAKAMLI Ğ I GAZ İ ANTEP ŞAH İ NBEY ANADOLU L İ SES İ TANITIM SUNUMU.
ANKARA ETIMESGUT ILÇE MILLI E Ğ ITIM MÜDÜRLÜ Ğ Ü MESLEKI VE TEKNIK E Ğ ITIM KOMISYONU ORTAOKUL 8. INCI SıNıF Ö Ğ RENCILERI İ ÇIN MESLEKI VE TEKNIK.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÖĞRETİM © TemplatesWise.com 1.
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı.
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
FEN LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TANITIMI.
MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
PROJE ADI: B ü y ü kler Okuyor, Ben Dinliyorum; Kitaplarla B ü y ü yorum PROJENİN KONUSU: K ü t ü phaneler Haftası m ü nasebetiyle Bizimkent İlkokulu,
Bireysel Entegrasyon Ödevi Hayrunnisa Demirci.
ILGAZ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
EĞiTiMDE iLETiŞİM VE EĞiTiM ARAÇLARI
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘ü’
7.SINIFLAR TEKNOLOJİ TASARIM
Öğretimin Uyarlanması
ARAÇ GEREÇLERİN EĞİTİMDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ 1
HIGH SCOPE.
Eğitsel Rehberlik Yrd. Doç. Dr. Gökhan Atik.
Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik
KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
DRAMA UYGULAMALARI DRAMANIN ÇOCUĞUN GELİŞİM ALANLARI İLE İLİŞKİSİ
OKUL ADI ADI: SOYADI: SINIFI: NO: DERS: Ö Ğ RETMEN: KONU.
COĞRAFYA NE İŞİMİZE YARAR?
KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ.
KULLANILAN MALZEMELER
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU
Erken Çocukluk Döneminde Sağlık Bilimleri Fakültesi
Eğitsel Rehberlik.
31 Ocak - 2 Şubat 2007 Dumlupinar Üniversitesi Kütahya
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
ÖĞRETİM STRATEJİLERİ SUNUŞ YOLUYLA ÖĞRETİM BULUŞ YOLUYLA ÖĞRETİM
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI HAZIRLAMA PLANI (1)
Sunum transkripti:

PROJENİN ADI: Kitaplarımı Paylaşıyorum PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesinin Zenginleştirilmesi PROJENİN İÇERİĞİ:KampanyalarDüzenleyerek okulumuza kitap hediye edilmesi PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Mehmet ERYÜZ-Selim DEMİREL PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12 SINIFLAR PROJE UYGULAMA YERİ: Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Öğrencilerin kitap sevgilerinin ve paylaşım duygularının geliştirilmesi

PROJENİN ADI:GEOMETRİ AĞACI PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI:Geometrik şekil ve formüllerin etkin olarak öğretilmesi PROJENİN İÇERİĞİ:Geometri Ağacı oluşturulacak dallarına geometrik formüller yapıştılıcak PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Murat ÇAĞLAR –Ebru YILMAZ PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12. SINIFLAR PROJE UYGULAMA YERİ: Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Geometriye olan ilgiyi artırmak.

PROJENİN ADI:Flozofları tanıyalım PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI:Felsefe ve filozoflar hakkında öğrencilerin bilinç ve bilgisini artırmak PROJENİN İÇERİĞİ:Sunumlar hazırlanarak ilgili sınıflarda tanıtımlar yapılacak. PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Sefa KAKİS PROJEDE SINIF SEVİYESİ: 11-12 PROJE UYGULAMA YERİ:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:proje sonunda öğrencilerin filozoflar hakkında bilgi sahibi olacaklar

PROJENİN ADI:Tarihde İz Bırakanlar PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI:Önemli tarihi kişilerin öğrencilere tanıtılması yoluyla tarihe olan ilgiyi vetarih bilincini artırmak PROJENİN İÇERİĞİ:Sunumlar Hazırlanarak tarihi kişilikler tanıtılacak , koridorlarda resimler asılacak. PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Cengiz TOPTAŞ PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12 PROJE UYGULAMA YERİ:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Proje sonunda öğrenciler önemli tarihi kişilikler hakkında bilgi sahibi 0lmak.

PROJENİN ADI:Benim Programım PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI: Mini Excel Programları Yaparak öğrencilerimizin programcılığa ilk adımı atmalarını sağlamak PROJENİN İÇERİĞİ:Öğrenci grupları oluşturulacak ve bu gruplar excel eğitimi alacak . Eğitimden sonra adım adım program yazılacak. PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Osman SATAR PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12 PROJE UYGULAMA YERİ:Oğuzlar Çok programlı anadolu lisesi BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR: Proje sonunda öğrenciler mini excel programları yapmış olacaklar.

PROJENİN ADI:İnteraktif köşe PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI:Okul Koridorunda kurulacak interaktif köşe sayesinde örtük öğrenmeyi artırmak PROJENİN İÇERİĞİ:Belirlenen koridora projeksiyon cihazı kurulup pano şeklinde yansıtılacak, canlı yayınlar ve sunular yapılacak. PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN: Meliha EMRE/Şeyma Nur KAVUNCU PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12 PROJE UYGULAMA YERİ:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Bu projeyle örtük öğrenme desteklenecek.

PROJENİN ADI:Mesleğimi Tanıyorum PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI:yiyecek içeçek hizmetleri alanı öğrencilerimizin gelecekte yapacakları Meslek hakkında bilgi beceri ve görgülerini artırmak PROJENİN İÇERİĞİ:Belirli Restorantlar , oteller ve meslek erbabına ziyaretler yapılacak. PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Aysun GÖREN PROJEDE SINIF SEVİYESİ:10 PROJE UYGULAMA YERİ:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Öğrencilerin Mesleki anlamda özgüven kazanmaları

PROJENİN ADI:Kelime Kutuları PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI:Tüm sınıflar PROJENİN İÇERİĞİ:Kutular hazırlanarak öğrenciler içine kelimelerini atacak.Atılan kelimelerle egzersizler yapılacak. PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Nizamettin Murat BÜYÜKBALYA PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12 PROJE UYGULAMA YERİ:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:proje sonunda öğrenciler belirlenen temalarda kelime setlerini öğrenmiş olacak

PROJENİN ADI: 3 boyutlu güneş sistemi PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI:Soyut COĞRAFİ BİLGİLERİ SOMUTLAŞTIRILARAK ETKİN BİR ÖĞRETİM SAĞLAMAK PROJENİN İÇERİĞİ:Atık Maddelerden 3 boyutlu güneş sistemi yapılıp sergilenecek PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Musa AYHAN PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12 PROJE UYGULAMA YERİ:OĞUZLAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Proje sonunda öğrenciler bilgi sahibi olacak

PROJENİN ADI:Değerler Eğitimi Gurubu PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü PROJENİN AMACI:Öğrenci Gurupları kullanarak değerler eğitimini etkin biçimde vermek. PROJENİN İÇERİĞİ:Değerlerimizle ilgili sunular hazırlanacak ve sınıflarda sunumlar yapılacak PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:Gökhan TURGUT PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12 PROJE UYGULAMA YERİ:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu lisesi Müdürlüğü BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Proje sonunda öğrenciler değerlerimizi içselleştirmiş olacak

PROJENİN ADI: Benim Spor Malzemelerim PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar Çok Programlı anadolu Lisesi Müdürlüğü PROJENİN AMACI:Beden Eğitimi dersi araç gereçlerini öğrencilerin tasarlaması ve yapması yoluyla öğrencilerimizin bu malzemeleri tanıması ve amcına uygun olarak kullanmayı öğrenmesi PROJENİN İÇERİĞİ:Atık Maddelerden spor malzemeleri yapılacak ve derslerde kullanılacak PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:İbrahim TUFAN PROJEDE SINIF SEVİYESİ:9/10/11/12 PROJE UYGULAMA YERİ:Oğuzlar çok programlı lisesi Müdürlüğü BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Proje Sonunda Öğrencilerimiz spor malzemeleri konusunda daha itinalı davranacak ve geri dönüşüm bilinci kazandırılacak.

PROJENİN ADI:Kendi Müzik Aletimi yapıyorum PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü PROJENİN AMACI:öğrencilerin ritim duygusu kazanmaları, motor becerilerinin gelişmesi, müzik sergilerinin gelişmesi PROJENİN İÇERİĞİ:kolay bulunan materyaller kullanılarak müzik aleti yapılacak PROJEDE GÖREVLİ ÖĞRETMEN:merve gece- ömer çiftoğlu PROJEDE SINIF SEVİYESİ:özel eğitim sınıfı PROJE UYGULAMA YERİ:oğuzlar çok programlı anadolu lisesi müdürlüğü BAŞLAMA TARİHİ:05/01/2015 BİTİŞ TARİHİ:01/07/2015 PROJE SONUCUNDA KAZANIMLAR:Proje sonunda öğrencilerde ritim uygusu ve müzik sevgisi gelişmiş olacak.