Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı."— Sunum transkripti:

1 Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı.

2 Bir yıllık hazırlık dahil 4 sene lise eğitiminde İngilizce,almanca,matematik,fizik,kimya,biyoloji,güzel sanatlar ve Türk Edebiyatı eğitimi veren HASAL; bünyesine katılacak yeni öğrencileri oldukça güç ve rekabetli bir sınavın sonucunda kabul etmektedir.

3 Akademik programımız yetenekli ve yüksek motivasyon sahibi öğrencilerin en az iki dili ana dili gibi konuşabilecek düzeyde olmalarını,akademik anlamda mükemmelliğe ulaşmalarını ve üniversite sınavında başarı elde etmelerini sağlamak için tasarlanmıştır.

4 Okulumuzda bir müdür,bir müdür baş yardımcısı,2 müdür yardımcısı ve 43 öğretmen çalışmaktadır.Öğrencilerimiz tam donanımlı 22 kişilik sınıflarda eğitim görmektedirler.Ayrıca okulumuzda bilgisayar,fizik,kimya ve biyoloji olmak üzere laboratuarlar,bir satranç salonu,bir müzik odası,bir spor salonu ve resim atölyesi bulunmaktadır.

5 Hasal olarak amacımız öğrencilerimizi diğer insanlarla sağlıklı ilişkiler kurabilen,kültürel değerlerini,ülkesini ve milletini koruyan,global meselelere duyarsız olmayan,sorumluluk alabilecek,paylaşımcı,analitik düşünebilen,teknolojiye hakim,özgüven sahibi,yaratıcı,saygılı,yardımsever,öğrenmeye açık ve Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün ilkelerine bağlı bir nesil olarak yetiştirmektir.

6 Üniversite sınavındaki başarı oranımız öğretmelerimizin eğitim-öğretim kalitesini yükseltmeye yönelik düzenlenen seminerlere ve kurslara katılımı sayesinde önemli ölçüde artmaktadır.


"Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları