Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM"— Sunum transkripti:

1 CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM
Ünite Ürün Dosyası Sunumu

2 ÜNİTE ÖZETİ HAYVANLARI SINIFLANDIRIP, OMURGALI VE OMURGASIZ HAYVANLARI TANIMA. OMURGALI HAYVAN : Vücudunda omurga bulunan hayvanlara omurgalı hayvan denir. OMURGASIZ HAYVAN :Vücudunda omurga bulunmayan hayvanlara omurgasız hayvan denir.

3 PROJE HEDEFLERİM Öğrencilerin fen dersine daha fazla ilgi duymalarını sağlamak. Kendimi teknoloji alanında geliştirip bunu öğrencilerime aktarmak. Diğer öğretmenlerle bilgi alışverişinde bulunmak.

4 BİR HAYVANIN İSKELETİNİ YAPMAK
Bu proje öğrencilerim 21. Yüzyıl Becerileri geliştirmesine aşağıdaki yollarla yardımcı olacak: Akranlarla işbirliği Omurgalı hayvanlara ilişkin verileri analiz etmek ve Ünite Sorularını cevaplamaya yönlik sonuçlar çıkarmak Proje hakkında sorunları çözmek ve kararlar almak Bülten aracılığıyla başkalarıyla iletişim kurmak

5 Geribildirim istediğim konular
İşbirliği yapabileceğim farklı iklim özellikleri olan bir başka öğretmen arkadaş ve öğrencileri Öğrencilerin kendi öğrenme süreçleri konusunda daha fazla sorumluluk almalarını sağlamanın yolları

6 ÖĞRETİM PROGRAMI TASARIM SORULARI
Temel Soru Hayvanların sınıflandırılmadığını düşünün.Nasıl bir durum ortaya çıkardı? Ünite SorularıHayvanlar benden nasıl farklıdır? İçerik SorularıOmurgalı hayvan nedir? Örnekler veriniz.Omurgalı hayvanlarla ilgili bir kavram haritası oluşturunuz. Omurgasız hayvanlara örnekler veriniz.


"CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları