 KALİTE YÖNETİM BİRİMİ  Mart ayında düzenlenen dış denetim sonucu Müdürlüğümüz çalışmalarının ISO 9001-2008 Kalite Standartlarına uygunluğu bir kez daha.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FETHİYE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

1EĞİTİM BİRİMİ DİYARBAKIR KHB 90 GÜN ÇALIŞMASI  ‘’Hedeflerle Yönetim İlkesine’’ dayanan bir proje çalışmasıdır.  Çalışma kapsamında 90 gün.
Zehra KORUK Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Araştırma Geliştirme Şube Müdürlüğü
HASTA HAKLARI BİRİM FAALİYETLERİ
Merkezi Hastane Randevu Sistemi
DEREBUCAK SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞI
Standart ve Akreditasyon Daire Başkanlığı
Bürokrasinin Azaltılması ve Vatandaş Odaklı Hizmet Sunumu Çalışmaları
90 Gün Kampanyası «HEDEFLERLE YÖNETİM İLKESİNE» dayanan bir yönetim kampanyasıdır. Kampanya kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterliklerinin.
İMAR , PLANLAMA ve KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
ŞUBEMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
HASTANELER ARASI NAKİLLER
İL TÜTÜN KONTROL KURULLARI VE SORUMLULUKLARI
SAĞLIK BAKANLIĞI EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ
AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
T.C. BURSA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
ANNE ÖLÜMLERİ VERİ SİSTEMİ YÜRÜTÜLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR
KBS MALİ İSTATİSTİK UYGULAMASI
EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ
İMAR İSKAN VE KOOPERATİF ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
MEMNUNİYET ANKETLERİ Yük.Hemş. Betül BOZACI Kalite Birimi
Strateji Geliştirme Başkanlığı
ISO 9001:2008 Değişiklikleri Mart Madde No ve Değişiklikler Madde 1.2 “ürünün veya kuruluşun yapısı gereği bu standardın bir veya birkaç maddesinin.
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
ÖZEL EĞİTİM VE KAYNAŞTIRMA UYGULAMALARI
Valilikler koordinasyonunda illerde yapılan çalışmaların Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi’ne katkı sağlaması İçişleri Bakanlığı.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
BAŞHEKİMLERİN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Temel Sağlık İstatistikleri Modülü TSİM Sunumu Mayıs 2013.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ.
İL DÜZEYİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YÜRÜTTÜKLERİ FAALİYETLERİN STRATEJİK PLAN VE PERFORMANS PROGRAMLARINA UYGUNLUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU.
POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI
Kurumsal Performansın Değerlendirilmesi
Engellilik ve Dava Örnekleri
ANKARA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
HASTA HAKLARI VE SORUMLULUKLARI
DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI ORDU İLİ
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER.
Kütahya Halk Sağlığı Müdürlüğü
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ Ali Gazi Hastane İşletmeciliği Uzmanı
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
Sağlık Bakanlığı Hastanelerinin Yönetim ve Organizasyonu
ACİL SERVİS HİZMETLERİNDE ADLİ RAPOR UYGULAMALARI MODEL FORM ÖNERİSİ
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ
6331 sayılı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU BİLGİLENDİRME SUNUSU
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) KAPANIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 20 Ağustos.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANININ HAZIRLANMASI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA.
BİRİNCİ BÖLÜM Sağlıkta Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
İlker KÖSE Bilgi Sistemleri Danışmanı Sağlık Bakanlığı
KAMU YÖNETİMİNDE İÇ KONTROL SİSTEMİ ve İÇ KONTROL EYLEM PLANININ UYGULANMASI KAMU YÖNETİMİNDE İÇ KONTROL SİSTEMİ ve İÇ KONTROL EYLEM PLANININ UYGULANMASI.
SSB/PL/01 Yayın Tarihi: Rev. No.:Tarih:04/13/03/2014 YENİ BİNA BODRUM KAT Sağlık Kurulu İbraz D eposu Çay Ocağı Depo Ulaştırma Depo Numune Odası.
ULUSAL SAĞLIK BİLGİ SİSTEMİ VİZYON PAYLAŞIM TOPLANTISI 20 NİSAN 2007 ANKARA MİNİMUM SAĞLIK VERİ SETİ (MSVS) SONER KIRICI BİLGİ ve YÖNETİM SİSTEMLERİ DANIŞMANI.
Öğr.gör.özgür ince 4.hafta
RİSKLİ GEBELİK TAKİP SİSTEMİ
Paydaş Memnuniyeti ve Bildirim Yönetimi Ölçme Analiz ve İyileştirme
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
TKY UYGULAMASI.
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
OKULLARDA SAĞLIĞIN KORUNMASI ve GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI
Hemşirelik Kayıtları Planlama aşamasında hemşirelik girişimleri saptanırken, bunlardan kimlerin, hangi işlevlerden sorumlu olacağı ve ne zaman yerine.
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İSGB İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Sunum transkripti:

 KALİTE YÖNETİM BİRİMİ  Mart ayında düzenlenen dış denetim sonucu Müdürlüğümüz çalışmalarının ISO Kalite Standartlarına uygunluğu bir kez daha tescillenmiş olup,kalite belgemizin devamı yönünde karar verilmiştir.  Tüm Şube Müdürlüklerimizin ve Birimlerimizin 2010 yılı hedefleri belirlendi ve 4 ayda bir ölçümleri yapıldı.  ISO Kalite Standartları Kapsamında belirli zaman periyotları içerisinde 24 personelimize Uyum Eğitimi, 111 idari Amir ve Personelimize Zaman Yönetimi Ve Stres Eğitimi, 6 şirket personelimize Hijyen Eğitimi,Diş Fırçalama Teknikleri ve Diş Eti Hastalıkları Eğitimi 91 personelimiz için düzenlenmiştir.  Sağlık Müdürlüğünde Çalışan Tüm Personelin Temel İlkyardım Uygulamalarını bilmeleri ve ilk yardım konusunda güncel bilgiye sahip olabilmeleri hedefi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile birlikte Sertifikalı Temel İlk Yardım Eğitimi düzenlenmiştir.Eğitim sonunda 76 Personelimiz sertifikalandırılmıştır.  Düzenleyici ve önleyici faaliyetler kapsamında problemlerin yerinde çözümlenmesi sağlanarak personel ve müşteri memnuniyetinin maximum seviyede tutmak amaçlanmaktadır Handan KUZPINARI

 2010/25,50,70,71 sayılı genelgeler geregi yürütülen Bürokrasinin Azaltılması Ve İdari Basitleştirme çalışması kapsamında Merkez ve İlçe Yataklı Tedavi Kurumları,Ağız Diş Sağlığı Merkezleri,TSM Sorumlu Hekimlikleri,Sağlık Grup Başkanlıkları,Halk Sağlığı Labratuvarı,İl Sağlık Müdürlüğü Tüm Şube Müdürlükleri Ve Birim Amirlikleri,İlçe Hastane Ve TSM Sorumlu Hekimlikleri,bütün Aile Sağlığı Merkezleri Ve Tüm Aile Hekimleri için bire bir /yerinde eğitimler ve bilgilendirme toplantıları düzenlenmiş olup, çalışmalar sonucu hazırlanan Kamu Hizmet Envanteri Ve Kamu Hizmet Standartı Formlarımız tüm kurumlarımızın giriş kapısına pano veya plazma tv şeklinde sunumu sağlanmıştır.Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü web sayfamıza,İlçe Kaymakamlıkları web sayfasına kamu hizmet envanteri ve kamu hizmet standartı formlarımız eklenmiştir.  Aile Hekimlikleri Ek1 ve Ek2 tabloları için hazırlanmış olan mail sayfamızda 164 Aile Hekimimizin mailleri incelenerek,düzeltmeler yapılmış ve hizmet binalarında beyan çalışması devam etmektedir Handan KUZPINARI

 İL PERFORMANS VE KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ  Hasta ve hasta yakınları memnuniyeti anket çalışmalarını ve hizmet kalite standartlarının öngördüğü yeni özürlü uygulamaları il merkezi ve ilçe hastaneleriyle paylaşıldı ve bu anlamda gerekli tedbirler alındı.  Kurumların kurum alt yapı ve süreç değerlendirme formlarının doldurulması ve arşivlemesi sağlandı.(Ağız Diş Sağlığı Merkezi,Kahta Devlet Hastanesi.)  Merkez ve İlçe Yataklı Tedavi Kurumları, TSM Sorumlu Hekimlikleri ve Ağız Diş Sağlığı Merkezleri Hizmet Kalite Standartları çerçevesinde değerlendirilmiş olup,eksikliklerin giderilmesi hususunda Koordinatörlüğümüz öncülüğünde çalışmalar düzenlenmiş,tespit edilen aksaklıkların giderilmesi hususunda gerekli tedbirler alınmıştır.  Bakanlıktan ilimize Merkez Yataklı Tedavi Kurumlarını Hizmet Kalite Standartları çerçevesinde değerlendirmek üzere gelen Çapraz Değerlendiricilere refakat edilmiş olup,kurumlarımızdaki gözlemlenen aksaklıkların giderilmesi için gerekli tedbirler alınmıştır.  Kurum ve kuruluşların performansa dayalı ek ödeme uygulamalarını takibi ve gerektiğinde istatistikleri Bakanlığa ulaştırılmasını sağlamak,  Bu kapsamda düzenlenen raporlar Hastane İdari Amirleri ile paylaşılmıştır Handan KUZPINARI