‘’YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ARALIK 2013 Halit ERTUĞRUL.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AT SIRTINDA KÜTÜPHANE.
Advertisements

“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ MART
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ NİSAN MUSTAFA AKGÜN.
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYETLERİ.
Risk ve Sigorta Topluluğu 2013
Vergi haftası etkinlikleri devam ediyor.
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Şubat 2013 Uygulanacak Bu Anketlerle Amacımız ; Uygulanacak Bu Anketlerle Amacımız ; Öğrencileri daha yakından tanıyarak;onların gözüyle aileleri,ev.
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
“ YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ MART VEDAT SAĞLAM.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR VE KÖY ENSTİTÜLERİ ÖRNEĞİNDE TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİ VE 21. YÜZYIL BECERİLERİ.
“ YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ŞUBAT 2014 FATMA BARBAROSOĞLU.
Ali MARAŞLIGİL KAYSERİ İL MÜFTÜSÜ
PROJE AMACI NE? KIZ ÇOCUKLARINI EĞİTİMİN İÇİNE ÇEKEBİLMEK, EĞİTİME KAZANDIRMAK,ÜRETEN ÜRETKEN,YARARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK.
OKUMALIYIZ, OKUTMALIYIZ.
“ YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ŞUBAT 2014 NAZİFE ŞİŞMAN.
1- İmam Hatip Okulları nedir?
Yeni tahsisi yapılan bina
MİSYONUMUZ Okulöncesi eğitimin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çevre ve ülke ihtiyaçlarına katkıda bulunan bireyler yetiştirmek.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
OLARAK ETKİNLİK FAALİYETLERİ SUNULMUŞTUR.
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
CEBELER ANADOLU LİSESİ
MURATLI OKUYOR ŞUBAT – “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
ISPARTA / YALVAÇ MEHMET NECATİ AKEL
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
AKİF İNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI
KAHTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU
İstişare ve tanıtım toplantısına hoş geldiniz…
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce, Kitap Okumayı Yaygınlaştırmak amacıyla eğitim öğretim yılında ilçemizde düzenlenecek olan Kitap okuma yarışmasınının.
NİCE YAŞLARA – Anneye Doğum Günü Hediyeleri.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMAYI KOLAYLAŞTIRAN YÖNTEMLER BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 3 DESTEK SÜREÇLERİ.
TEMEL EĞİTİM SONRASI ORTAÖĞRETİM EĞİTİM SEÇENEKLERİ BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Prof. Dr. Tülay Alim BARAN
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILSONU İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU DURSUN ALİ KURT.
Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
OKUL AİLE BİRLİĞİ KERMESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ KERMESİ
Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi
Sunum transkripti:

‘’YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ARALIK 2013 Halit ERTUĞRUL

PROJE FAALİYETLERİ Projenin ikinci etabında, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi arasında imzalanan ‘Yazarlar Okullarda’ projesi, protokolü kapsamında Yazar Doçent Dr. Halit Ertuğrul, ilimize davet edildi.

PROJE FAALİYETLERİ Yazarın 1000 kitabı,Kocasinan Atatürk Anadolu Lisesi ve Kocasinan İMKB Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerine ücretsiz dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Davut Haner, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahameddin Karaköse, Ekrem Kayaaslan ve öğrenciler katıldı.

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet ÇOLAKBAYRAKTAR ‘’MÜSİAD olarak kültürel çalışmalara ve bu çalışmalarda katkıda bulunan kıymetli yazarlarımıza verdiğimiz değeri göstermek istiyoruz. Buradaki amacımız öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Ne yazık ki, ülkemizde kitap okuma alışkanlığı çok az, hedefimiz tam donanımlı insanlar yetiştirmektir. Dış dünyayı tanımak için çok okumalıyız.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal YILMAZ ‘’Bu proje ile biraz daha hayırseverlik portföyünün genişlediğini fark ediyoruz. Sosyal etkinlikler noktasında da hayırseverlerimizin, kurumlarımızın bu gibi sosyal faaliyetlerde yer almak istediğini bu proje ile görmekteyiz. Kitap okumak sizlerin hayata bakışınızı değiştirecektir,bir anlamda geleceğinize, hayatınıza şekil vereceğine inanmanızı isterim ” dedi.

Kayseri Büyükşehir BelediyeBaşkanı Mehmet ÖZHASEKİ ‘’Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yüze yakın kitap bastırdık. Yakında yayınlatacağımız kitaplarla birlikte bu sayı 150´ye ulaşacak. Bizler ne yazık’ ki, yazmayan bir milletiz. Aslında Kayseri’nin güzelliklerine ilişkin binlerce kitap olması lazım. Gençler, sizler okumaya bakın. Kendinizi yetiştirin. Bugünleri iyi değerlendirin ki, ömrünüz ne kadarsa kalan bölümünde rahat edin.“ dedi.

Yazar Doçent Dr. Halit ERTUĞRUL “Türkiye’nin her tarafında konferanslar verdim, her konferansımda şu soruyla başlıyorum. Niçin yaşıyorum, insan olmanın neresindeyim, hangi görevleri üsleniyorum, benim neden başarıya ihtiyacım var. Bu soruların sonucunda iki neden doğuyor. Birincisi Annemizi, Babamızı ve sevdiklerimizi mutlu etmek için, ikinci neden ise ömür boyu rahat etmek için, çaresiz olmamak için başarıya ihtiyaç var” dedi.

Yazar Doçent Dr. Halit Ertuğrul, konferansın sonunda öğrencilere kitaplarını imzaladı.

Yazar Doçent Dr. Halit ERTUĞRUL BASINDA ÇIKAN YAZILAR

CİHAN - KAYSERI 20 Aralık :03 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gençleri okumaya davet etti ve kendilerini yetiştirmelerini istedi. Okuyanla okumayanın bir olmadığı vurgulayan Başkan Özhaseki, "Kitabın lezzetini alan zaten onu bırakamaz." dedi. Özhaseki: Kitabın lezzetini alan zaten onu bırakmaz