Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MİSYONUMUZ Okulöncesi eğitimin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çevre ve ülke ihtiyaçlarına katkıda bulunan bireyler yetiştirmek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MİSYONUMUZ Okulöncesi eğitimin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çevre ve ülke ihtiyaçlarına katkıda bulunan bireyler yetiştirmek."— Sunum transkripti:

1

2 MİSYONUMUZ Okulöncesi eğitimin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çevre ve ülke ihtiyaçlarına katkıda bulunan bireyler yetiştirmek.

3 VİZYONUMUZ FARKLIYIZ, FARKINDAYIZ, MUTLUYUZ.

4 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında;
1 müdür 2 müdür yardımcısı 1 rehber öğretmen 16 okulöncesi eğitimi öğretmeni 1 memur 10 sözleşmeli personel ile hizmet vermektedir.

5 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA;
1 sabahçı sınıf, 6 öğlenci sınıf ve 8 tam gün eğitim sınıfı olmak üzere toplam 15 şube bulunmaktadır. Kurumumuz 275 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir.

6 Okulöncesi eğitimin yaygınlaştırılması/geliştirilmesi ve kurumun tam kapasite çalışabilmesi amacıyla; çalışan anne-babaların ihtiyaçlarını da karşılamak üzere yaz aylarında (01 Temmuz-31 Ağustos) kurumumuzda yaz eğitimi programı açılmaktadır. Bu programda doğa ve spor etkinlikleri öncelik arz etmektedir.

7 TELEFON NUMARALARIMIZ
(FAKS)

8 WEB SİTEMİZ

9 BALIKESİR İL BİRİNCİSİ NACİYE KABAKÇI ANAOKULU
2013 TKY KALİTE ÖDÜLÜ EKİP KATEGORİSİ BALIKESİR İL BİRİNCİSİ NACİYE KABAKÇI ANAOKULU

10 Balıkesir İli Eğitimde Kalite Ödülü Dereceleri:
İLÇE OKUL / KURUM ADI KATEGORİ DERECE AYVALIK Atatürk İlkokul/Ortaokul KURUM BİRİNCİ MANYAS Kızıksa İlkokul / Ortaokul İKİNCİ MERKEZ Naciye Kabakçı Anaokulu EKİP BİGADİÇ Kargın İlkokulu/ Ortaokulu EDREMİT Mimar Sinan Orta Okulu Pamukçu Mebruke Hakkı Kabakçı İlkokulu/Orta okulu ÜÇÜNCÜ BURHANİYE Celal Toraman Anadolu Lisesi

11 TKY YILIN KALİTELİ EKİBİ ÖDÜL BAŞVURUSU YAPAN EKİBİMİZ
VARDİYA EKİBİ Reyhan YAŞAR- Rehber Öğretmen/Uzman Öğretmen (Ekip Lideri) Üzeyir GİRGİN- Müdür Yardımcısı Tuba PORTEK- Okulöncesi Öğretmeni/Eğitim Bilimleri Uzmanı Burcu EREN- Okulöncesi Öğretmeni Ebru DÜNDAR- Okulöncesi Öğretmeni Şenay DURAN- Okulöncesi Öğretmeni

12 NİÇİN VARDİYA? Vardiya, kelime anlamıyla nöbetleşe çalışmak demektir. Bizler de Naciye Kabakçı ailesi olarak velilerimizden, öğrencilerimizin yaşamındaki bir dönemin nöbetini devralmış bulunmaktayız. Amacımız; vardiyamızı farklı,farkında ve mutlu bireyler yetiştirerek tamamlamaktır.

13 VARDİYA EKİBİNİN YAPTIĞI ÇALIŞMANIN ADI
Okulumuzda proje kültürü olgusunu yerleştirmek, bu teknikle öğrencilerimizde problem çözme yeteneğini ve sosyal yaşam becerilerini geliştirmektir.


"MİSYONUMUZ Okulöncesi eğitimin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çevre ve ülke ihtiyaçlarına katkıda bulunan bireyler yetiştirmek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları