MELEKLER VE ŞEYTANLAR DAN BROWN. Harvard Üniversitesi’nin dünyaca ünlü Simgebilim Profesörü Robert LANGDON anlaşılmaz bir yazıyı çözmek için İsviçre’deki.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KAVGA sk - per KONTROL İZLEYİCİDE.
Advertisements

HAZIRLAYAN VE SUNAN:LÜTFİYE KÜÇÜK ARTIK
Türkiye Gençlik | T-Genç harekeTe GEnÇmeye var mısın?
BETİMLEYİCİ ANLATIM Bu tekniği uygulayan yazarın amacı, okuyucunun görmediği bir görüntüyü, olayı, yeri, okuyucunun kafasında canlandırmaktır. Yazar.
Film Gösterimi : / Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake.
DA VINCI ŞİFRESİ.
PARÇADA ANLAM.
Çinde Şanghi eyaletindeki Chian şehrinin 120 km
KISSADAN HİSSELER.
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
Bu Toprakların Kızı… , Harbiye Açıkhava Tiyatrosu.
Simdi bu oyunu ciddiye al ve sakın oyun bozanlık yapma!!!!
Sesli izleyiniz yılında İzmir'de doğmuştur. Bestekarımız mûsikî çalışmalarına daha yedi yaşında iken amcası Emin Efendi'den meşk ederek başlamıştır.
TÜRKÇE / Olay Yazıları (Öykü-Roman)
Röportaj Pia Alara De Marchi 11-D.
Acıyla çaldı kapının tokmağı Duruma anlam veremedim yavrum... Hepten çözüldü dizlerimin bağı Kalkıp açmaya varamadım yavrum... Güngören'de gün, göremedim.
TÜRKÇE / Anlatım Teknikleri
GÜZELLİGİN AKLI ÇELEN NUMARALARI Rakamların bir dili olduğunu bilirsiniz. Peki, bunların sizin güzelliğinize ait minik sırlarla dolu olduğunu da bilir.
ISAAC NEWTON.
I . BÖLÜM Slaytı SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
ÖZEL YAŞAMI Gülay ERYENTÜ 10 FB-B 31
ANLATMAYA BAĞLI EDEBİ METİNLERDE BAKIŞ AÇISI
1.Aşağıdaki cümlelerin hangisinde neden-sonuç ilişkisi vardır?
David Lodge. Hayatı 28 Ocak 1935’te Londra’nın güneyinde bölgesinde doğdu. Gelenekçi katolik bir ailenin oğlu olarak yetiştirildi.
Geometri'nin Kullanım Alanları
MİM KEMAL ÖKE.
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
EVLİLİĞİN ÇEŞİTLİ TANIMLARI Çilekeşleri bir arttırmaya, bakireleri bir eksiltmeye yarayan tören. DİNİ TANIM.
HAYALLER VE AŞIKLAR ŞEHRİ VENEDİK
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde ulama yapılabilir?
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM?
HALİT ZİYA UŞAKLIGİL
ANLATIM TEKNİKLERİ Dört tane anlatım tekniği vardır!!! AÇIKLAMA
ses düğmesini açabilirsiniz - ilerlemek için mouse’u tıklayınız.
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI.
Hayatı ; 1931 yılında Brooklyn'de doğdu. İrlanda'nın Limerick şehrinde büyüyen yazar, Amerika'ya geri döndü (1949). Newyork'taki pek çok lisede kompozisyon.
UYAK (KAFİYE) KAFİYE ŞEMASI
Bernini Heykelde manerist
Tek Sabıkam My Only Crime Poem : Nilufer DURSUN Translated by : Can AKIN.
PARİS. Paris is the capital of France. Paris is known monuments, artistic and culturel life all around the world. Paris is known monuments, artistic and.
Ulaş YILDIRIM TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sanat ve Tasarım SAT Bilgisayar Grafiği 2011.
DOĞAN KUBAN MELİS AKAYDIN
SeNDeN SoNRa.
BİYOGRAFİ Sanatta, bilimde, politikada veya başka alanlarda tanınmış kişilerin yaşamlarını anlatan yazı türüne biyografi (yaşam öyküsü) denir. "Biyografi"
TEK HECE AŞK Cemal Safi.
Dünyanın en iyi inşaat mühendislerinden biriydi. Kendisinden yeni bir proje hazırlanması isteniyordu. Ancak hiç bir projede, kendisini bu kadar "aciz"
BEST SUMMER EVER. EMBASSY SUMMER  Campbell House.
TEOG TAVSİYELERİ. 1) Kendinizi rahat ve hazır hissedene kadar çalışabilirsiniz. 2) Sayısal dersler için özellikle fenin ilk konuları olan biyoloji konularından.
Çocuk Gelinler Dosyası
SÖYLEYİŞ ( TELAFFUZ).
DEDE KORKUT HİKAYELERİ.
Bünyamin ÖZDEŞ. c)- HALKADA OYUNLAR Bünyamin ÖZDEŞ.
Fatma ŞİMŞEK Selenay Melek KARACA
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
AD(İSİM) ÇEŞİTLERİ.
AHMET ÜMİT.
SERVET-İ FÜNUN DÖNEMİNDE ROMAN
FİLm Gösterİm ProğramI (ŞUBAT 2017)
Translated by : Can AKIN
AAAA BU DA KİM? Yazar:Melih Tuğtağ Hazırlayan:Nazlı Sönmez Ders:Türkçe Öğretmen:Aslı Koçoğlu.
MEL GİBSON (CESUR YÜREK)
Balık Pasaportu Hatice Kütük 2008
BURCU AKTAŞ.
BİYOGRAFİ Sanatta, bilimde, politikada veya başka alanlarda tanınmış kişilerin yaşamlarını anlatan yazı türüne biyografi (yaşam öyküsü) denir. "Biyografi"
TEK ADAM Tek Adam, Şevket Süreyya Aydemir'in yılları arasında kaleme aldığı biyografi kitabı. Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı.
DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ
Lütfen Sesli İzleyin.
Sunum transkripti:

MELEKLER VE ŞEYTANLAR DAN BROWN

Harvard Üniversitesi’nin dünyaca ünlü Simgebilim Profesörü Robert LANGDON anlaşılmaz bir yazıyı çözmek için İsviçre’deki bir araştırma merkezine çağrılır. Çözülmesi istenen yazı, öldürülen bir fizikçinin göğsüne dağlanmıştır. Bu korkunç cinayet, gerçekte sırlarla dolu olaylar zincirinin kapısını aralar. Öldürülen kurbanın göğsündeki yazının anlamı, yüzyıllarca önce Katolik Kilisesi’nden intikam almaya yemin etmiş gizli bir kardeşlik cemiyeti olan Illuminati’nin sembolüdür.

Langdon, güzel ve gizemli bir fizikçi olan Vittoria VETRA ile birlikte bu olayı araştırmaya başlar. Ama çılgın bir koşuşturma içinde pek çok mezarı, gizli mahzeni ve katedrali araştırırlarken süreleri gitgide azalmaktadır. Çünkü birileri akıl almaz bir hedefi havaya uçurmak için saati çalıştırmıştır…

Dan BROWN’ın yeni eseri hızlı temposu ile soluk kesiyor. Clancy ve Cussler’ın gerilim dolu romanları ile kolayca boy ölçüşebilecek güçte. Başta sona okuyucuyu gerçek olduğuna inandıracak kadar heyecanlı bir maceraya sürüklüyor. Melekler ve Şeytanlar okuyucuların asla unutamayacakları bir roman. Book Brovser Reviews Muhteşem! Kahramanlar çok güçlü… Kurgu şaşırtıcı, baş döndürücü, hareketli ve sürprizlerle dolu… Sonuna gelince… Vay Canına! New Hampshire Sunday News

Dan BROWN bu kez Vatikan entrikaları ile ileri teknoloji oyunlarını içeren, şoklar yaratan, okuyucuyu ip cambazı gibi tel üstünde tutan, Mediciler’i bile aratmayacak kadar sinsi karakterlerle dolu, temposu sesten hızlı bir eser yaratmış! Publishers Weekly Gerilim dolu bir kedi fare kovalamacası, ölüm kalım savaşı, aşk, din, bilim, cinayet, mistisizm, mimari ve aksiyon … Melekler ve Şeytanlar patlamaya hazır bir BOMBA! Kirkus Reviews