Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BURCU AKTAŞ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BURCU AKTAŞ."— Sunum transkripti:

1 BURCU AKTAŞ

2 BURCU AKTAŞ KİMDİR? 1980 doğumlu Burcu Aktaş, İstanbul Üniversitesinde Sosyal Antropoloji okudu yılından beri Radikal gazetesi Radikal Kitap ekinin editörlüğünü yapıyor yılında Ümit Kıvanç ve Ender Özkahraman ile birlikte "Kızlar ve Kökler" adlı belgeseli yaptı. Edebiyat eleştirileri, yazıları ve şiirleri çeşitli dergilerde yayımlanmaya devam eden yazar, radyo programcılığı ve metin yazarlığı da yapıyor.

3 ESERLERİ İstasyon Meydanı'nın insanlarını, Film Mehmet'i, pastanenin Nevin Hanım'ını, mobiletli Bebek Amca'yı, kadınları, erkekleri ve çocukları mutlu eden lunaparktır, İstasyon Sineması'dır ve bir de orkestradır. Günün birinde bunlardan biri eksilirse meydanda neler olur? Burcu Aktaş, okurlarına küçük bir dünyanın kapılarını aralarken alıştığımız ve benimsediğimiz şeylerin hayatımızdan eksilmesiyle neler yaşadığımızı etkileyici karakterlerle anlatıyor. Küçük-büyük bütün çocuklara.

4 Gündüzleri göğü delen apartmanların gölgesinde kalan, akşamları onların ışıklarıyla aydınlanan çarpık bir ev... İçinde kuşlar gibi havada duran marullar, canavara dönüşen bir kadın ve galiba bir fil... Çarpık Ev'i gözetleyen çocuklar onun sırrını çözmeye çalışıyor, bir karga da onların... Karşılaşacakları sürprizlerin ise ev ödevi sıkıcılığında olmayacağı kesin. Gölgelerin saklambaç oynadığı bu evin sırrını çözmek için şunu unutmamak lazım: Gerçekten bakmazsan göremezsin!

5 Yağmurlu bir günün sabahında, Yokuşpaşalılar acı bir çığlıkla uyandılar. Asuman kaybolmuştu. Tüm mahalle toplandı. Kaybettiklerini geri getirebilecekler miydi? Bir tek ipucu vardı: Hayal etmeyi bilmeyenler, her şeye inanmaya hazırdır…

6 HOŞ GELDiNiZ


"BURCU AKTAŞ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları