Şirket Tanıtım Sunumu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Yazılım Geliştirme ve Java
SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
Sanallaştırma örnekler, kısa özetler

Sağlık Provizyon Sistemleri
Crexist Tanıtım.
“IT Manager” Ünvanına Sahip Olun örnekler, kısa tanıtımlar
Firma Tanıtım Sunumu.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
(Bilişim Sektörüne Nitelikli Ara Eleman Yetiştirilmesi Projesi)
 Şirket Profili  Projeler ve Uygulamalar  Hizmet Alanlarımız  Belgelerimiz  Referanslar.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Birtel İletişim Teknolojileri
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij.
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Merkezi www. sem. metu
Bulut Depolama.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Neden ihtiyaç vardır?
Hazırlayan:Murat Sait ÇABUK. 1: B2B (Business to Business): Sirketler Arası Elektronik Ticaret * B2B’nin temeli, sirketlerin internet uzerinden birbirine.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Kurumsal Dünyada Yazılım Geliştirme ve Veritabanı Programcılığı
PROJE BAŞLIĞI ENDÜSTRİYEL DANIŞMANAKADEMİK DANIŞMAN STAJYER Firma Logosu ‘’PTS Proje Posteri’’ Powerpoint şeklinde adresine.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Mobil Uygulama Geliştirme
1 Yeni bir destek programı İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI 3 yılda 121 adet proje başlatılmış, TL destek sağlanmıştır. 27/08/2013.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Bilişim Ortağınız.
ŞİRKET TANITIM SUNUMU. Pusula IT – Şirket Profili Pusula IT 2010 Yılı 2.çeyreğinde Araştırma, Geliştirme, Yazılım, Danışmanlık alanlarında, %100 müşteri.
1- YEREL ALAN AĞI - LAN 2-GENİŞ ALAN AĞI - WAN
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROGRAMI II SUNUM İÇERİĞİ :  PROJE FAALİYETLERİ  PROJEDEN ELDE EDİLEN KAZANIMLAR  PROJENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ  YENİ EŞLEŞTİRME.
1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
Perakende Analiz ve Raporlama Sistemi PARS
Katı Atık Konteyner Takip Sistemi ÇETOS
Muhammed Emin ALTINTAŞ
2016 Kayseri Ticaret Odası.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
FULYA KARAYAZI.
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
Uzaktan ve Karma Eğitim
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
TANITIM SUNUMU.
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

Şirket Tanıtım Sunumu

Ajanda Şirket Profili Ar-Ge Çalışmaları Projeler ve Uygulamalar Servisler ve Çözümler Ortaklıklar Referanslar

Şirket Profili Şirket A 2009 Yılı son çeyreğinde kurulmuştur. Şirket A bir Araştırma ve Geliştirme firmasıdır. Ekibin tamamı Marmara Üniversitesi Bilgisayar Müh. Mezunu ve ulusal-uluslararası iş tecrübesine sahiptir. Ar-Ge Çalışmaları TÜBİTAK, Kosgeb, Marmara Üniversitesi ve GYTE destekli yürütülmektedir. 5 Yıllık yazılım ve ağ uzmanlığı tecrübesi

Ar-Ge Çalışmaları Şirket A tamamı ar-ge çalışmalarına ayrılan bütçesi ile gelişmekte olan genç bir şirkettir. Özellikle Telekom alanında geliştirilen yazılım çözümleri ve internet girişimleri ar-ge ağırlığının verildiği kısımlardır. GYTE kampüsünde KOSGEB binasında bulunan ofisimizde yazılım ekibi tarafından TÜBİTAK destekli projeler geliştirilmektedir.

Ar-Ge Çalışmaları Ar-Ge çalışmalarının amacı, olmayan ya da eksik olan teknolojilerin geliştirilmesidir. Şirket A olarak Marmara Üniversitesi, TÜBİTAK gibi kurumların bilgi ve bilimsel potansiyellerinin de desteğini alarak yaratıcı çözümler sunma hedefindeyiz. Yapay Zeka Veri Madenciliği Telekomünikasyon ve iletişim Çözümleri Yazılım Güvenlik çözümleri Ana çalışma alanlarımızdır.

Projeler ve Uygulamalar Şirket A birçok alt markayı barındırmaktadır. Şirket A Ventures Şirket A Software Şirket A Network Şirket A Mobile Şirket A Design and Marketing Detaylı bilgi için : www.Şirket A.com

CRENNO Ventures Şirket A Ventures birçok internet girişimine imza atmaktadır. Günümüzde internet girişimlerinin öneminin daha da artacağına olan inancımız, Şirket A Ventures’a daha da fazla yatırım yapmamıza önayak olmaktadır. Şirket A Ventures altındaki projelerimiz için resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.Şirket A.com

CRENNO Software Şirket A Software olarak özel yazılım çözümleri ya da paket çözümler sunulmaktadır. Çeşitli sektörlerden duyulan ihtiyaçların tespit edilmesi ile gerçekleştirilen uygulamalar, farklı sektörlerin hizmetine sunulmaktadır. Şirket A Software projelerimiz için resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.Şirket A.com

CRENNO Network Şirket A Network sektörde uzman olarak çalışmış deneyimli ekibin, kurumsal ağ, telekomünikasyon ve yerel-genel ağlardaki uzmanlığını hem danışmanlık hem de yazılımsal olarak ortaya çıkardığı Şirket A markasıdır. Şirket A Network projelerimiz ve ağ danışmanlığı ile ilgili bilgi için resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.Şirket A.com

CRENNO Mobile Şirket A Mobile altında iPhone Blackberry Android Symbian MS Mobile PalmOS platformları için birçok mobil uygulama geliştirilmektedir. Bu uygulamalar, Şirket A Ventures altındaki girişimler için olduğu gibi, kurum ve müşterilere özel çözümlerde üretilmektedir. Şirket A Mobile projelerimiz ve mobil teknolojiler ile ilgili bilgi için resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.Şirket A.com

CRENNO Design & Marketing Şirket A Design & Marketing öncelikle Şirket A altındaki diğer projelerin ve uygulamaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere doğmuştur. Şirket A Design altında, uzman tasarımcılar tarafından web dizayn, illustrasyon, kurumsal kimlik çalışmaları yürütülmektedir. Şirket A Marketing ise, Şirket A’nun e-marketing’e verdiği önemi göstermektedir, tamamiyle Şirket A Design ile birlikte çalışan e-marketing ekibi, Şirket A’nun markalarının ve talepler doğrultusunda müşterilerimizin ihtiyaçlarına sosyal mecra’nın gücünü kullanarak cevap vermektedir. Şirket A Design & Marketing ile ilgili bilgi için resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.Şirket A.com

Servisler ve Çözümler Şirket A birçok alanda uzman ekibiyle; Özel Yazılım geliştirme Yazılım ve yazılım projeleri danışmanlığı Kurumsal Ağ Çözümleri Yerel ve Genel Ağ Çözümleri Ağ Danışmanlığı Telekomünikasyon Çözümleri ve Danışmanlığı Teknoloji, Araştırma-Geliştirme Danışmanlığı Teknoloji ve araştırma geliştirme danışmanlı için özel olarak kurulan innovAtelier ekibi kurumlara şirket içi innovasyon’un gerçekleştirilmesi amacıyla alanında bir ilk olarak outsource yani ekibin uzaktan yardımı değil, birebir kurum içerisinde, şirketin innovasyonunu artıracak çalışmalar yapmasıdır. innovAtelier ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen www.innovAtelier.com Servis ve çözümler ile ilgili bilgi için resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.Şirket A.com

Ortaklıklar Şirket A Ulusal ve uluslararası birçok firma ve kurum ile birlikte çalışmaktadır. Bunları kısaca sıralayacak olursak; Intel Türkiye Sun Microsystems Türkiye Microsoft Türkiye ORACLE ACME PACKET TÜBİTAK KOSGEB Bu firmalarla olan ilişkilerimizden bazı örnekler verecek olursak; Şirket A Sun Startup Essentials Programı üyesidir Şirket A Microsoft BizSPARK aktif üyesidir Şirket A’nun birçok projesi TÜBİTAK ve KOSGEB’ten destek almaktadır.

İletişim E-posta: bilgi@Şirket A.com Şirket A ile iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz. E-posta: bilgi@Şirket A.com Web: www.Şirket A.com Telefon: 0090(216) Teşekkürler