Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij."— Sunum transkripti:

1 Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij

2

3 C SHARP Geleceğin Teknolojisi Geleceğin Teknolojisi

4 Microsoft Hedef Bildi Çok Yakında Dünya Dili SQL C# ile Veri Tabanı Yazılımı

5  SQL Server Yönetimi  SQL Dili Programcılığı  C Sharp ile SQL  ASP 4.0 ile SQL  Web Uygulamalarında SQL  Ticari Yazılımlarda SQL  Net Framework 4.0  Ado Net (Odbc,OleDb,SQL) Eğitim İçeriği Visual Studio 2010 Çatısı Altında

6 Kimler Katılabilir  Bilgisayar kullanabilen ve en az Lise Mezunu olan herkes katılabilir.  Web Tasarımcıları,  Bilgisayar Programcıları,  Ticari Paket Programı Kullanıcıları ( Eta, Logo, Vega, Bayt, Nebim, Netsis vs.)  Bilgisayar Firmaları  Hastane, Kamu Kurum ve Kuruluşunda Bilgi İşlem Çalışanları  Yazılımcı olmak isteyenler  Bilgisayarlı Muhasebe Uzmanları

7 Amaç 1-) Piyasada ciddi oranda SQL Uzmanına ihtiyaç duyulmaktadır. İş alanı ise hemen hemen her sektör olacak seviyeye geldi. Bu ihtiyacı karşılayabilecek uzmanlar yetiştirmek ve bu uzmanları piyasada ciddi maaşlarla işe yerleşmelerinde yardımcı olmaktır.

8 2-) Piyasada ciddi oranda Web Yazılım Uzmanına ihtiyaç duyulmaktadır. İş alanı ise hemen hemen her sektör olacak seviyeye geldi. Bu ihtiyacı karşılayabilecek uzmanlar yetiştirmek ve bu uzmanları piyasada ciddi maaşlarla işe yerleşmelerinde yardımcı olmaktır.

9 3-) Piyasada ciddi oranda Veri Tabanı Yazılım Uzmanına ihtiyaç duyulmaktadır. İş alanı ise hemen hemen her sektör olacak seviyeye geldi. Bu ihtiyacı karşılayabilecek uzmanlar yetiştirmek ve bu uzmanları piyasada ciddi maaşlarla işe yerleşmelerinde yardımcı olmaktır.

10 Sizlerde çok rahatlıkla internetten yapacağınız araştırma sonucu, yüksek maaşlarda aşağıdaki branşlarda bir çok iş ilanının olduğunu görebilirsiniz.  Veritabanı Uzmanı  Teknik Danışman  Bilgi İşlem Yöneticisi  Veritabanı Yöneticisi  Sql Uzmanı  Sql Server Uzmanı  Ticari Yazılımlara çözümler üretecek sql veri tabanını ve diline hakim  SQL veri tabanı kullanarak, E ticaret, Web yazılımı, Haber Portalı ve ileri düzey uygulamalar…

11 Uluslararası trendler ve iş piyasalarının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen bu eğitim programı aynı zamanda da dünya liderinin teknolojilerini aynı anda öğrencilerimize iletmektir.

12 Yıllarımı harcamadan bir mesleğim olsun diyorsanız?  Geleceğinizle ilgili karar vermekte, Ne yapabileceğinizi, nerelerde ve hangi konularda başarılı olabileceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Ebille tanışma vakti.  Klasik kurs mantığından sıyrılmış bir yapı, bilgilerini paylaşmak için can atan eğitmenler ve güzel bir eğitim ortamı. Geleceğinize yön vermede, ne yapabileceğinizi görmenize ışık tutacak bir nokta.  Ayrıca en önemlisi, güzel arkadaşlıklar ve potansiyel bir iş çevresi oluşturulması. Tecrübe, deneyim ve hedef noktası. Kariyerli bir iş hayatı sizi bekliyor.  Ebil sizleri deneyimli bir uzman olarak yetiştireceğinden ve anlatılan örnekler ve gerçek uygulamalarla direk tecrübe kazanacağınız için, tamamen konusunda tecrübeli ve aranan kariyere kavuşacaksınız.

13  SQL Kursu Nedir ?  SQL Dilini, şu anda piyasada bulunan hemen hemen her veritabanında kullanabilirsiniz. Eta, Vega, Logo, Nebim, Netsis, Web Yazılımları, E Ticaret, Haber Siteleri vs. bir çok uygulamalar verilerini SQL de yada Oracle tutarlar ve saklarlar.  Microsoft SQL Server en çok kullanılan veritabanı sunucu yazılımıdır. Veritabanlarının oluşturulmasını ve yönetilmesini sağlayan kurumsal çaplı Veritabanı Yönetim Sistemidir. Ülkemizde ve Dünyada en yoğun kullanılan yönetim sistemi SQL Server’dır.

14 SQL Server’ı kullanarak verilerinizi dilediğiniz şekilde yönetebilir ve Stored prosedürleri kullanarak çok sayıda ve komplike sonuçlar döndürebilirsiniz. Böylece istediğiniz verileri raporlayarak elde edebilirsiniz. Microsoft'un veri tabanı sorgulama dili olan Transact-SQL, SQL Server ve istemci (client) arasında iletişimi sağlayan SQL sorgulama dilinin gelişmiş bir versiyonudur. T-SQL kullanarak veri tabanına kayıt eklenebilir, silinebilir, güncellenebilir ya da sorgulama ve raporlama yapılabilir. T-SQL ile döngü veya mantıksal işlemler yapmak için bir derleyiciye gerek yoktur. Herhangi bir programlama dili öğrenmeden de T-SQL ile tüm amaçlarınıza hitap edecek projeler gerçekleştirebilir, Triggers tetikleyiciler le projelerinizi güçlendirebilirsiniz. Bu dil yardımıyla veritabanlarındaki tüm işlemler yapılabilir. Backup almadan tutunda bir tabloya veri girmeye varıncaya kadar herşey. Bilinen birçok veritabanı sistemi SQL dili ile iletişim sağlar.

15 Veritabanı Nedir?  Veritabanı, düzenli veriler topluluğudur. Geniş anlamıyla biri birleri ile ilişkili verilerin tekrarına yer vermeden çok amaçlı olarak depolanmasına olanak sağlayan yapıya Veritabanı denir.  Eğitimimiz, Visual Studio 2010 eşliğinde SQL ile başlayıp, C Sharp ve ASP ile devam edecektir. Veritabanı yazılımında Net Teknolojisi ileri düzeyde gösterilecektir.

16 Projeler  SQL Tabanlı İş Takip Otomasyonu  SQL Tabanlı Haber, Emlak Otomasyonu  SQL Tabanlı E Ticaret, Cari, Stok, Sipariş, Kargo, Pos Kredi Kartları, Takip Yazılımı Otomasyonu

17 Kurs Sonunda  Sql Uzmanı  Web Yazılım Uzmanı  Veri Tabanı Yazılımcısı Bu Üç Özellikten Herhangi Birine Sahip Olan Kişiler..Ne Ülkemizde ne de Dünyada İşsiz Kalma riski yoktur diye bir yorum rahatlıkla yapılabilir.


"Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları