Belgeleri poşet dosyaya koymayınız.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1. KADEME E ANTRENÖRLÜĞÜ İÇİN
Advertisements

EGE ÜNİVERSİTESİ İzmİr Atatürk SağlIk Yüksekokulu Ebelİk Bölümü ZORUNLU Stajlar HAKKINDA GENEL BİLGİLER.
TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI
PROJE DEĞERLENDİRME VE İZLEME SİSTEMİ Bilimsel Programlar Uzm.Yrd.
EKLER (BAŞVURU EVRAKLARI) EK 1 STAJ YAPILACAK KURUMA GÖTÜRÜLECEK BELGE (STAJ YAPILACAK KURUM OKULDAN BÖYLE BİR YAZI İSTİYORSA!)
ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU BELGELERİNİN HAZIRLANMASI Adet Aday Öğrenci Başvuru Formu (Duyurular Bölümündeki linkten indirebilirsiniz) 2- 2 Adet Transkript.
STAJ UYGULAMASININ YAPILABİLECEĞİ İŞLETMELER
İŞ DENEYİM BELGELERİ Adayın veya isteklinin ihale konusu iş veya benzer işlerdeki deneyimini gösteren belgelerdir. 1- İŞ BİTİRME BELGESİ 2- İŞ DURUM BELGESİ.
KAMU HİZMET ENVANTERİ SEMİNERİ
ARŞİV DAİRE BAŞKANLIĞI 2011
KAYIT ORGANİZASYONU.
KAYIT ORGANİZASYONU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Sayın yetkili, 2010 Yılı itibariyle Comenius Okul Ortaklıkları kabul edilen okullar için hazırlanmış olan ve başvuru formunuzda belirtmiş olduğunuz e-posta.
“Staj ile ilgili bilmek istedikleriniz…”
Erciyes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ
Staj öncesinde ve sonrasında yapılacaklar
DİLEKÇE NASIL YAZILIR?.
ULUSAL AJANS HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI
Okul modülünden veya sporcu sporcu listeleye tıklayalım.
Comenius Asistanlığı T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri.
GREEN PEARLS-YEŞİL İNCİLER LdV Ortaklık Projesi T.C. GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
Comenius Okul Ortaklıkları Projesi
SODES BİS SİSTEMİ.
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
Mart 2012 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki.
ERZURUM AŞKALE YENİKÖY İLKOKULU/ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMET ADIİSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1Öğrenci Kayıt.
EDS462 Okul Deneyimi Dersi
STAJ YAPMAK İÇİN İZLENECEK ADIMLAR
EĞİTİM VE YAYIN DAİRESİ EĞİTİM PLANLAMA VE UYGULAMA BİRİMİ
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı
E-imza başvurusu nasıl yapılır.
4006 B İ L İ M FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI. TÜB İ TAK Bilim Fuarı TÜB İ TAK Bilim ve Toplum Dairesi Tarafından Yürütülen Bilim Fuarları Destekleme Programı.
ORDU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARGE BİRİMİ-PROJELER EKİBİ
ADIM ADIM STAJ Değerli öğrenciler, sizlere okulumuzda ki zorunlu staj da yapacağınız işlemleri sırasıyla açıklamaya çalışacağım. *Her şeyden önce staj.
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OF TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İŞYERİ EĞİTİMİ SUNUSU.
MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAVLARI 28 – 29 NİSAN 2014 ORTAK SINAVLAR İLE 10 – 11 MAYIS 2014 MAZERET SINAVI İÇİN 5 MART 2014 TARİHİNE KADAR YAPILMASI GEREKEN.
ECAS kaydı PIC kodu Belge yükleme TURNA kaydı.
Adım 1: Ders Kayıt: Staj yapacak öğrenciler öncelikle Ders kayıt döneminde staj derslerini kodlayarak Endüstri Stajı dersini almış olmaları gerekir (Son.
 Staj süresi, toplam 50 işgünüdür. Bu sürenin 25 işgünü ENT 200 fabrika stajını, 25 işgünü de ENT 300 büro stajını kapsar. Öğrenci, bölümde geçirdiği.
 Staj süresi, toplam 50 işgünüdür. Bu sürenin 25 işgünü ENT 200 fabrika stajını, 25 işgünü de ENT 300 büro stajını kapsar. Öğrenci, bölümde geçirdiği.
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen
 Bölümümüzde staj ve iş yeri eğitiminden Doç. Dr. Fatih AKSOY ve Arş. Grv. Muhammed GÜZEL sorumludur.
ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
(ÖSYS) KILAVUZU. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) Başvuru Tarihleri 6-20 OCAK 2016 ÜCRET ÖDEME İÇİN SON GÜN, 21 OCAK 2016.
Staj Bilgilendirme 2017 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği
T.C. Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
EDS462/OMB504 Okul Deneyimi Dersi
Staj Bilgilendirme 2018 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
KAYIT ORGANİZASYONU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı
2018 KPSS- Ortaöğretim (KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI) GÖREVLİ EĞİTİMİ
FAKÜLTE-SANAYİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS İlkbahar Dönemi) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME.
YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (2018 YDS) GÖREVLİ EĞİTİMİ
İÇERİK Giriş Parçalı Geçiş Sistemi
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU
V. Bireysel Başvuru Usulü
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ.
Sunum transkripti:

Belgeleri poşet dosyaya koymayınız. BAŞVURUNUZU BAŞVURU TARİHİNE UYGUN OLARAK AŞAĞIDAKİ BELGELERLE BİRLİKTE GÖNDERİNİZ: Başvuru Formu (1 Nüsha) dosyanın en üstünde yer almalıdır (poşete koymayınız) Dil Yeterlik Belgesi (1 Nüsha) (poşete koymayınız) Resmi Üst Yazı (1 Nüsha) (poşete koymayınız) Tüzel Kişilik Belgesi (1 Nüsha) (poşete koymayınız) (Kamu kurumları dışındaki özel kurum/kuruluşlar için geçerlidir) Evrakınızı aşağıda belirtilen sıraya göre düzenleyerek, düzgün bir şekilde delgi ile deldikten sonra telli dosyaya takınız!!!!!!! Belgeleri poşet dosyaya koymayınız. Evrakınızı yukarıda belirtilen sıraya göre düzenleyerek, düzgün bir şekilde delgi ile deldikten sonra telli dosyaya takınız!!!!!!!

Bu konuda ısrarcı olmayınız! Bu belgelerin eksikliği başvurunuzun geçersiz olmasına neden olabilir. Bu nedenle, tüm belgelerinizin başvuru sırasında tam olmasına özen gösteriniz. Daha sonra gönderilecek hiçbir ek belge/düzeltme dikkate alınmayacaktır. Bu konuda ısrarcı olmayınız!

AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM ve GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI 1. BAŞVURU BELGELERİNİZİ BÜYÜK BOY ZARFA KOYUNUZ. 2. ZARFIN ÖN YÜZÜNÜ AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE DOLDURUNUZ. (KARGO POŞETİNİN İÇİNE KONACAK BAŞVURULARA DA AYNI ŞEKİLDE ZARF HAZIRLANMALIDIR). AYRICA, KARGO ZARFININ ÜZERİNDE DE MUTLAKA COMENIUS İRTİBAT SEMİNERİ DİYE BELİRTİNİZ! ADINIZ-SOYADINIZ: ………………………….. COMENIUS İRTİBAT SEMİNERİ FAALİYETİ BAŞVURUSU Evrakınızın birimimize zamanında ulaşabilmesi için lütfen bu kısmı (adınızı/soyadınızı yazarak) aynen kullanınız! T.C. AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM ve GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI (ULUSAL AJANS) MEVLANA BULVARI NO:181 TR 06520 Balgat/ANKARA

Görev yaptığınız okuldan almanız gereken, varsa antetli yoksa mühürlü, sayı ve tarihi olan imzalı resmi üst yazıda kullanılabilecek örnek ifade: Sayı: (Okulunuzun evraka vereceği sayı) ..../..../...... Konu: Comenius İrtibat Semineri Faaliyeti Başvurusu AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞINA (Comenius Program Koordinatörlüğü) Okulumuz (branş yazılacak) öğretmeni (ad-soyad) ’nın (gg /aa /yyyy) – (gg / aa /yyyy) tarihleri arasında (şehir) /(ülke)’de düzenlenecek olan (seminer başlığı) başlıklı irtibat semineri faaliyetine katılmasında bir sakınca yoktur. Bilgilerinize arz ederim. Okul Müdürü Mühür/İmza EKLER: Başvuru Formu (1 Nüsha) Dil Yeterlik Belgesi (1 Nüsha)

Yabancı Dil Yeterlik Belgesi Hakkında Not: Yabancı dil öğretmenlerinin yanı sıra yabancı dil ile eğitim veren bir fakülteden mezun olan başvuru sahiplerinin ayrı bir dil belgesi sunma zorunluluğu yoktur. Onaylı diploma fotokopisi yeterlidir. Dil yeterlilik belgesinin kopyasını, belgenizi kaybettiyseniz ÖSYM’nin sonuç sayfasından alacağınız sınav sonucunuzu kurum temsilcinize onaylatmak suretiyle diğer başvuru belgeleriniz ile birlikte gönderiniz.