Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Okul modülünden veya sporcu sporcu listeleye tıklayalım.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Okul modülünden veya sporcu sporcu listeleye tıklayalım."— Sunum transkripti:

1 EK-5 FORMUNDAKİ SPORCUYA ÖZGÜ BİLGİLERİN DOLU VE RESİMLİ OLARAK ÇIKARTILABİLMESİ İÇİN İZLENECEK YOL

2 Okul modülünden veya sporcu sporcu listeleye tıklayalım.

3 Açılan yeni pencerede daha önce lisansı eklenmiş ve Ek-5 formu alınacak öğrencinin TC kimlik numarası girildikten sonra listele butonuna tıklayalım.

4 Açılan yeni pencerede daha önce lisansı eklenmiş ve Ek-5 formu alınacak öğrencinin TC kimlik numarası girildikten sonra listele butonuna tıklayalım.

5 EK-5 formu yazdır Lisansı eklenmiş olan sporcuyu sporcu listeleyi tıklayarak listeledikten sonra sol butona gelerek ek-5 yazdır tıkla sporcunun fotoğrafı ve bilgileri dolu şekilde çıkacaktır. (Lisans kaydı eklenen sporcunun EK-5 FORMU dolu gözükecektir) İndirip çıktısı alınıp sağlık izin belgesi, veli izin belgesi ve okul müdürü imza mühür kısmı doldurulduktan sonra Ek-5 formunun aslının okul sporları birimine müsabakalardan önce mutlaka teslim edilmesi gerekmektedir. Bir nüshası (fotokopisi de)okulda kalmalıdır.Ek.5 Formu Teslim edilmeyen Sporcular tespit edildiğinde yarışmalarına izin verilmeyecektir. NOT:Lisan çıkarılan öğrencilere ana branşın yanı sıra Atletizm ve Satranç Yan Branş olarak seçilmeli lisanslı her öğrenciye (uygun yaş grubunda olan) Oyun kartı çıkarılmalıdır.


"Okul modülünden veya sporcu sporcu listeleye tıklayalım." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları