Önder Olunuz… BAŞKAN: ERDAL SAMUR

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Özürlüler Destek Programı Hibe Programının Konusu:
Advertisements

Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 24 Uluslararası Rotary Başkanı John.
“İnsanlığı İçinizdeki Güç ile Kucaklayın” BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ EŞLİ BAĞIŞ PROJESİ.
Hasan H. YAVUZ Bahar Tekstil İnsan K. Müdürü
Meriç Belediyeler Birliği
BAŞKAN: SALİH KUZU ROTARY’İ HİZMETLERİNİZLE KUTLAYIN
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
S O S Y A L V E İ D A R İ İ Ş L E R M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü
1 MURATLI İLÇE GENELİNDEKİ EĞİTİM ALMIŞ / ALMAMIŞ ENGELLİ BİREYLERİ TESPİT ETME VE TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ 1.
BASIN VE TANITIM TOPLANTISI
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
PROENİN ORTAYA ÇIKIŞ GEREKÇESİ PROJENİN UYGULAMA AŞAMALARI
TÜFAD BURSA ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 2011.
ÇEVKO ‘nun Sorumlulukları ve Belediyelerle Çalışma Sistemi
BAŞKAN: RAFET SALTIK GÖREVİMİZ İNSANLIĞA HİZMET
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
Afetlere müdahalenin, etkili ve işbirliği içinde yapılabilmesi için
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI PROGRAMI Kartal Belediyesi
BAŞKAN: EMİR TUNCER KENDİNDEN ÖNCE HİZMET
Samsun Rotary Kulübü Elele Toplum Birliği. ELELE TOPLUM BİRLİĞİ Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyeleri ile Samsun Rotary Kulübü’nün birlikte gerçekleştirdiği.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
BALIKESİR ROTARY KULÜBÜ 2014 HAZİRAN- ARALIK DÖNEM ETKİNLİKLERİ
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 33 Uluslararası Rotary Başkanı John.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
BAŞKAN: ATEŞ KIVILCIM Bilinçlendirin Öncü olun… Kulübünüzde..Yörenizde Ülkemizde ve Dünyamızda Frank J.Devlyn Uluslararası Rotary Başkanı Dr.Hatice Şarizi.
2. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 22 Uluslararası Rotary Başkanı John.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
ROTARY’NİN GELECEĞİ SİZİN ELLERİNİZDE
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 30 Uluslararası Rotary Başkanı John.
BAŞKAN: SELAMİ YILDIRIM Önder Olunuz………. WILFRID J.WILKINSON Uluslararası Rotary Başkanı Tahsin Tuğrul Ur.2420.Bölge Guvernörü.
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
ÖZET TÜBİTAK EVRENA projesinin temel amacı eğitim fakültelerinin sınıf öğretmenliği bölümlerinde okuyan öğretmen adaylarına sürekli, sistemli ve yapıcı.
Başkan: Barış POLAT ROTARY’ nin geleceği sizin ellerinizde..ROTARY’ nin geleceği sizin ellerinizde.. John KENNY - UR Başkanı Nuri Özgür - Ur Guvernörü.
Erdoğan Kotan Ur.2420.Bölge Guvernörü
BAŞKAN: YÜKSEL KARABACAK SEVGİ TOHUMLARI EKİNİZ…..
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Türkiye Yetişkin Öğrenme Profili Araştırması Sonuçları-2013 Yrd. Doç. Dr. Mustafa AKSOY.
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
ÖZET Sınıf Öğretmenliği Anabilim dalındaki öğretmen adaylarına Öğretmenlik Uygulaması I ve II dersleri kapsamında anlattıkları derslere sistemli ve çok.
Ataşehir Rotary Dönemi Tanıtım Sunumu
ÇOCUK BÖBREK VAKFI 2014 YILI FAALİYET RAPORU
Şehit ve Gazi aileleri ile Kuzuluk’ta Adapazarı Rotary Kulübü 16/05/2009.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
MALATYA VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ MALATYA ŞUBESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN BU PROJE KALKINMA BAKANLIĞI TARAFINDAN SODES KAPSAMINDA.
Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Turgut Reis Orta Okulu
80. YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU
Enka Okul Aile Birliği Funday 2007 Projesi - 1 Omurilik Felçlileri Derneği “Engelsiz Eğitim” Kampanyası Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Zihinsel Engelli.
SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ
EKO-OKUL PROJESİ Eko-Okullar Programı okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için.
‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
KAYSERİ -MELİKGAZİ BİRLİK MENSUCAT İLKOKULUNDA OKULLAR HAYAT BULSUN PROJESİ.
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
“Hizmet Yoluyla Barış” BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ FAALİYETLERİ.
BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEM FAALİYETLERİ Başkan: Çetin KOLUKISA UR Başkanı : Kalyon&Binota BANERJEE “ İNSANLIĞI İÇİNDEKİ GÜÇLE KUCAKLAYIN ”
Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü
ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Kuruluş: 2003 Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi 2014 yılından itibaren Engelliler Uygulama ve Araştırma.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
10. Yılında Bologna Süreci Uygulamaları
ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı
Sunum transkripti:

2006 - 2007 Önder Olunuz… BAŞKAN: ERDAL SAMUR Bill Boyd Uluslararası Rotary Başkanı Murat Çelik Ur.2420.Bölge Guvernörü

2006 - 2007

2006 - 2007 Altunizade R.K. ile ortak “Su Yönetimi” ve “Nüfus ve Kalkınma” konulu bilgilendirme semineri organizasyonu yaptık.

Başka Kulüplerle 5 adet “Ortak Toplantı” yaptık. 2006 - 2007 Başka Kulüplerle 5 adet “Ortak Toplantı” yaptık. .

2006 - 2007 KONUŞMACILARIMIZ Öztürk Pekin “Anılarım” Rtn.Cem Yazıcı “İş ve Siyasi Hayatım” Rtn. Ateş Kıvılcım “Rotary’nin Dünü ve Bu Günü” Rtn. Mithat Kıyak “Stres Yönetimi” Prof. Dr. Süheyl Batum “Avrupa Birliği ve Türkiye” Rtn. Hatice Şarizi “Osmanlı Mutfağı” Yiğit Bulut “Ekonomi” Rtn. Rafet Saltık “Üyelik Geliştirme” Rtn. Selami Yıldırım “Hedeflerle Başarı Yönetimi” Ali Akbudak “Toplum Örgütleri İçinde Masonlar” Selçuk Bulut “Modüler Kabin Sistemleri” Hami Ecevit “Ocakbaşı ve Yararları” konulu sunumları yaptılar. 2006 - 2007

2006 - 2007 Yelpaze Dergisi genel yayın müdürü ile özel görüşmeler sonucu Bahçeşehir’deki tüm STK Başkanları ile Kulübümüzün liderliğinde ortak bir toplantı düzenlenmiş ve Bahçeşehir’in sorunları masaya yatırılarak çözüm arayışları yapılmıştır. Bundan sonra her ay STK toplantılarının yapılması kararı alınmış ve bu toplantıların yöre halkına duyurulması sağlanmıştır.

2006 - 2007 10.Yıl etkinliklerimizi Gelecek Dönem Guvernörümüz Hasan Tahsin Tuğrul, Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın , çok değerli misafirlerin ve Kulüp üyelerinin katılımları ile Radisson Sas Hotel’de müzikli ve sürprizlerle dolu bir yemek organizasyonu ile başlattık. .

2006 - 2007 .

2006 - 2007 10.YIL ETKİNLİK ve KUTLAMA Belediyenin Bilboardlarından istifade edilerek 10.yıl kutlamalarımızın duyuruları yapılmıştır. 10.YIL ETKİNLİK ve KUTLAMA

2006 - 2007 Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi ve Göztepe Rotary Kulübü ile birlikte gerçekleştireceğimiz anne baba eğitimi etkinliği için afişlerimiz hazırlanıp eğitimler devam etti .

Anne Baba Eğitimi ( 58688 numaralı Matching Grant Projesi): Bahçeşehir Rotary Kulübü”nün liderliğinde 2420. Bölgeden Bahçeşehir, Çorlu, Göztepe; 2430. Bölgeden Samsun ve Elazığ; 2440. Bölgeden Bursa Uludağ, Marmaris ve Göcek Rotary Kulüplerinin ve 6910. Bölgeden Gwinnet County ve Braselton Rotary Kulüplerinin katıldığı 36366 dolarlık bu projede: Anne ve Baba adayı eğitimi projemizin ilk ayağını Anne Adayı Eğitimi olarak Avcılarda tamamladık. 2006 - 2007 .

2006 - 2007 AVCILAR’DA TAMAMLANAN; Anne Baba Eğitimi .

2006 - 2007 Anne Baba Eğitimi ( ELAZIĞ EĞİTİMİ): .

2006 - 2007 Anne Baba Eğitimi ( MARMARİS EĞİTİMİ): .

2006 - 2007 Anne Baba Eğitimi ( ÇORLU EĞİTİMİ): .

2006 - 2007 TOFD İLE ORTAK PROJELER ENGELSİZ EĞİTİM PROJESİ T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği arasında yapılan protokol kapsamında özürlü öğrencilerin okullarda kullanımına uygun standartlarda mimari düzenlemeler yapılması için çalışmalar tamamlandı.Okulların mimari düzenleme inşaatları etap etap yapılmaktadır. Bu kapsamda aşağıdaki okulların tadilat işleri tamamlanarak teslim edilmiştir. BEŞİKTAŞ: İzzetpaşa(Mustafa Sarıgül) İlköğretim Okulu ZEYTİNBURNU: Haluk Ündeğer İlköğretim Okulu HALKALI: Şehit Er Müslüm Zengin İlköğretim Okulu BAKIRKÖY:Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu GAZİOSMANPAŞA: Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu ATAKÖY: Gazi İlköğretim Okulu YEŞİLKÖY: Şenlikköy İlköğretim Okulu . TOFD İLE ORTAK PROJELER

2006 - 2007 TOFD İLE ORTAK PROJELER Bir rampa ile engel kalktı 3 basamak bile engeldi Tekerlekli sandalye giremiyordu.. Artık kullanılabiliyor…… . TOFD İLE ORTAK PROJELER

TOFD İLE ORTAK PROJELER ENGELLİ BAKIM EVİ PROJESİ Engelli bakımevi projesi çalışmaları tamamlanmış, işin keşif bedeli hazırlanmış ve belediyeye ruhsat müracaatı yapılmıştır.. . TOFD İLE ORTAK PROJELER

BİLİNÇLENDİRME KİTAPÇIĞI 2006 - 2007 TÜKETİCİ BİLİNÇLENDİRME KİTAPÇIĞI Bahçeşehir halkına dağıtılmak amacıyla Tüketici Bilinçlendirme El Kitapcığı bastırılarak Bölge yerel yayın organı Yelpaze Dergisi içinde dağıtımı organize edilmiştir. .

2006 - 2007 BİR KEREDEN BİRŞEY OLMAZ MI ? Madde bağımlısı  insanlara nasıl yardım edebilirsiniz? BİR KEREDEN BİRŞEY OLMAZ MI ? Eğer ben kendimde bağımlılık problemi fark edersem , kendim ne yapabilirim? Öğrencilere dağıtılmak üzere Uyuşturucular hakkında bilgilendirme kitapçığının ön hazırlıklarını tamamladık. .

2006 - 2007 Yaklaşık sekiz aydır yürütülen internet ortamındaki görüşmeler neticesinde Amerika”dan “Bellevue Breakfast Rotary Clup”ile ortak Bilgisayar laboratuarı projemizi Matching Grant kapsamında gerçekleştirdik.. .

2006 - 2007 Amerika’da 5030.Bölge Bellevue Breakfast Rotary Club ile ortak 250.000$ tutarında Bilgisayar Laboratuarı projemizi Matching Grant kapsamında gerçekleştirerek okullara dağıtımı ve sistemlerin kurulması tamamlanmıştır.Partner Kulüp olarak destek verdiğimiz proje kapsamında 320 Bilgisayar ile bu sitemlere entegre yazıcı, scanner ve projeksiyon cihazı verilmiştir. .

2006 - 2007 5030.Bölge Bellevue Breakfast Rotary Club üyeleri ile bilgisayarların montajı için 04 Nisan’da Amerika’ dan gelen 11 Rotaryen ve 14 öğrenciyi ağırladık. .

2006 - 2007 . Ve…. Nihayet bilgisayarlarımızı gümrükten alabildik

Rotary Engelli Parkı ROTARY 2420 BÖLGE ROTARY 2420 BÖLGE Proje…Bahçeşehir Rotary Kulübü” ROTARY 2420.BÖLGE Uygulama…Karaköy Rotary Kulübü

2006 - 2007 Dragos Engelli Parkı 2420.Bölge nin yapmayı planladığı Dragos Engelli Parkı için üstlendiğimiz Proje sponsorluğunu bir kulüp üyemizin yaptığı projeler ve sunular ile yerine getirdik.

2006 - 2007 Görev Teslimi gerçekleşiyor…