Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı"— Sunum transkripti:

1 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
Prof.Dr. Ahmet Burçin YERELİ

2 Öğretim Elemanları İle İlgili Gelişmeler:
1 Adet Profesör Emekli Oldu ( ) [İktisat (Türkçe)] 1 Adet Profesör İstifa Etti ( ) (Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi) 1 Adet Doçent Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne Geçti (Sosyal Hizmet). 1 Adet Araştırma Görevlisi İstifa Etti (Aile ve Tüketici Bilimleri)

3 Öğretim Elemanları İle İlgili Gelişmeler:
1 Adet Profesör Kendi İradesiyle 13/b-4 ile Hukuk Fakültesinde Görevlendirildi (Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi) 3 Adet Profesör Kadrosunun İlan Onayı Geldi (2 Adet Aile ve Tüketici Bilimleri ve 1 Adet Sağlık İdaresi) 2 Adet Yardımcı Doçent Kadrosunun İlan Onayı Geldi (Uluslararası İlişkiler Bölümü) 2 Adet Yardımcı Doçent Kadrosu Talebimiz Reddedildi (Sosyal Hizmet ve Sağlık İdaresi)

4 2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar:
Fakülte Öğretim Görevlisi Temsilcisi Seçimi Yapıldı. Bölümlerin Araştırma Görevlisi Temsilcileri Seçimi Yapılarak Araştırma Görevlileri Kurulu Oluşturuldu. Araştırma Görevlileri Kurulu kendi başkanını seçti. Öğretim Görevlileri Temsilcisi ile Araştırma Görevlileri Kurulu Başkanı Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu toplantılarına “Gözlemci” olarak katılmaya başladı.

5 2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar:
29 Aralık 2011 tarihinde Üniversite Senatosu’nda yapılan sunum fakültemizdeki her bir bölüm için ayrı ayrı günlerde ve bölümlerin akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin davet edildiği toplantılarda kendilerine ayrıca sunuldu. Bu toplantılara katılanların 2012 yılına yönelik beklentileri ve bugüne kadarki uygulamalar hakkındaki eleştirileri kendilerine soruldu ve katkılar kayda alındı.

6 2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar:
İşletme Bölümümüz, Artesis University College Antwerpen’in öncülüğünde başlatılan “IP Bridging the GAP” başlıklı Avrupa Birliği Projesine katıldı. Projede Belçika’dan iki ve İspanya, Finlandiya ve Avusturya’dan birer üniversite bulunmaktadır

7 2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar:
Bölümlerin öğrenci temsilcileri ile 2012 yılı bahar dönemi faaliyet takvimi toplantısı yapıldı. Faaliyetlerde izlenecek esaslar kendilerine anlatıldı. Fakültemizin orta bahçesindeki kablosuz internet erişimi güçlendirilerek okulumuzun tamamı kapsama alanına alındı.

8 2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar:
Fakültemizin Maliye Bölümü tarafından 2011 yılı Kasım ayı içinde Hazine Müsteşarlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği ile müştereken gerçekleştirilen “4. Yerel Yönetimlerin Mali Yönetimi Forumu”nun 2012 yılında beşincisinin düzenlenebilmesi için fakültemize teklifte bulunuldu. Ekonomi Bakanlığı ile Rektörlüğümüz arasında söz konusu işbirliğine ilişkin protokol imzalandı.

9 2012 Yılında Planlanan ve Gerçekleştirilen Uygulamalar:
Fakültemizin İngilizce eğitim yapan İktisat Bölümü bünyesinde yürütülen SUNY Programı için kayıtlı öğrencilerden alınan öğrenim ücretleri Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan bir Özel Hesaba aktarıldı. Fakültemizin –A- Blok girişi temizlenerek komple boyatıldı.

10 TEŞEKKÜRLER…


"İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları