Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

1986 YILI GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ISITMA SEKTÖRÜNE GİRİŞ 1998 YILI İLK KATI YAKITLI KAZANLAR ‘’ farkımız kalitemiz ‘’ 2002 YILI ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR.
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
CF-C Konfor ve Performansta En Yüksek Standartlar.
Enerji Performans Uygulamaları,
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Firma Tanıtım Sunumu.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KÜRESEL ISINMA VE DOĞALGAZ KULLANIMI
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Müşerref Üstek.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
TGSD Başvuru Formu Dikkat Edilecek Hususlar
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
Şirket Profili Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm 1954 yılında İstanbul'da kurulmuştur. DemirDöküm; kuruluşundan.
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
Arçelik A.Ş. Enerji Yolu İstanbul, 11 Nisan 2008 Gökhan Özgürel
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
ENERJİDE VERİMLİLİK AHMET SEFEROĞLU KAYSERİ OSB ELEKTRİK DANIŞMANI
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’

CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
ÜRÜN FİYATLARI Fiyat listelerini görebilmek için Acrobat Reader yüklemeniz gerekiyor klima, kombi fiyat, klima fiyatları, klima fiyat, pompa fiyat, dalgıç.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
PAZARLAMADA İNOVASYON
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Demirdöküm.
YERLİ ÜRETİM DERİNLİĞİNİN ÜLKE VE SANAYİMİZE KATKILARI
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
4. ISITMA SOĞUTMA VE TESİSAT PANELİ
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
SEDA USLU G TU Ğ ÇE MEM İŞ G ÖZGE CEREN TOPÇU B GÜNEŞ ENERJİSİ UYGULAMALARI.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
BAYAR TEKNİK 1.
/ ÇANAKKALE-BİGA ZİRAAT VE SANAYİ FUARI İNFOMOBİL ÇALIŞMASI.
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi

ŞİRKET PROFİLİ Isıtma, su ısıtma ve iklimlendirme sektörlerinde faaliyet gösteren DemirDöküm 1954 yılında İstanbul'da kurulmuştur. DemirDöküm; kuruluşundan bu güne geçen süre içerisinde Türk sanayisinin gelişmesine katkılarda bulunmuş, birçok yeni yatırımı hayata geçirmiş, tüketicisine üstün teknoloji sunmuş, sektördeki kaliteyi her geçen gün yükseltmiştir. Türk tüketicisi, ısıtma sektöründeki bir çok cihaz, sistem ve hizmetle DemirDöküm aracılığı ile tanışmıştır. Türkiye' de ilk döküm radyatör, kazan, soba, kat kaloriferi, şofben, panel radyatör ve kombi üretimini gerçekleştirmiş olan firmamızın markası "ısı konforu" ile özdeşleşmiştir. Üçü yurtiçinde olmak üzere toplam yedi şirket ile altı farklı ülkede faaliyet gösteren DemirDöküm (DD) Grubu, çok uluslu, küresel bir oyuncu konumundadır.

DemirDöküm, müşterilerine mühendislik alt yapısı kuvvetli ve yaygın bayi teşkilatı ile hem ürün satışı hem de anahtar teslim sistem sunumu konularında hizmet vermektedir. Ayrıca, güçlü servis teşkilatı ile de müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, satış sonrası hizmetlerini çok hızlı bir şekilde karşılamaktadır. DemirDöküm, bugün yaygın yetkili satıcı, yetkili servis ve satış noktası ağı ile Türkiye ısıtma sektöründe lider konumdadır. 2007 yılında dünya ısıtma sektörünün lider firması Vaillant Group bünyesine katılan DemirDöküm, bu sinerjinin de katkısı ile iç pazardaki liderliğine, ihracattaki önemli atılımlarını da eklemektedir.

MİSYONUMUZ Türkiye'de ısıtma, soğutma ve sıcak su sektörünün lider kuruluşu olarak, rekabetçi ürünlerimizin yanında, hızlı ve esnek yapımız, geliştirdiğimiz yenilikçi iş modellerimiz ve hizmetlerimiz ile ortaklarımız ve toplum için sürekli değer yaratarak büyüyoruz.

ŞİRKETİN GELİŞİM AŞAMALARI - 1976 yılında Bilecik'te Bozüyük tesisi kurulmuştur. Fırın üretmek için Arçelik ile ortaklaşa Ardem kurulmuştur. - 1979 yılında Bozüyük tesisinde çelik ve panel radyatör ve şofben üretimine başlanmıştır. - 1988 yılında İnegöl tesisinde döküm radyatör üretimine başlanmış; Bolu tesisinde fırın, kazan, brülör, sirkülasyon pompaları ve katı yakıtlı termosifon üretimine başlanmıştır. Ve Silahtarağa tesisi kapatılmıştır. - 1991 yılında İnegöl tesisinde döküm kazan üretimi yatırımları yapılmıştır. Merkez Ticaret A.Ş. Satış Şirketi DemirDöküm ile birleşmiştir.

- 1992 yılında İnegöl tesisinde döküm kazan üretimi ve kombi ilave yatırımları yapılmıştır. - 1994 yılında Bozüyük yeni panel radyatör fabrikasında yeni tip panel radyatör üretimine başlanmıştır. - 1996 yılında klima pazarına girilmiştir. - 1997 yılında laboratuar ve endüstriyel tasarım departmanı en son teknoloji ile donatılmıştır. - 2007 yılında Koç Holding'in DemirDöküm'de sahip olduğu %72,56'lık hissesini 212,9 milyon Euro'ya Alman Vaillant Firması'na devretmiştir.

ŞİRKETİN KURUCULARI Mümtaz Fazlı Taylan Bülent Demiren Jean Varsamis Julius Varsamis Dorotiya Varsamis

SERMAYE VE HİSSE SENETLERİ Şirketin kayıtlı sermayesi 100.000.000. YTL. (yüzmilyon) olup, herbiri 1 YKR itibari kıymette 10.000.000.000 paya bölünmüştür. Şirketin çıkarılmış sermayesi tamamı ödenmiş 45.000.000. YTL (Kırkbeşmilyon)dır. Şirketin çıkarılmış sermayesi her biri 1 YKR itibari değerde olmak üzere tamamı nama 4.500.000.000 hisseye ayrılmıştır.

DEMİRDÖKÜM'ÜN TÜRKİYE’DE SEKTÖRÜNE SUNDUĞU İLKLER: İlk Döküm Radyatör İlk Panel Radyatör İlk 25mm Hatveli Panel Radyatör İlk Döküm Kazan İlk Şofben İlk Poliüretan Gövdeli Termosifon İlk Kombi İlk Yoğuşmalı Kombi İlk Gaz Yakıtlı Soba İlk ISO 9002 İlk 10 yıl garanti (Panel Radyatör) İlk Desenli Düz Yüzlü Panel Radyatör İlk Portmanto Panel Radyatör İlk Dekoratif Klima Dış Ünitesi İlk Yakıt Pili Bipolar Plakası İlk Rollbond Solar Kollektör

AR&GE ÇALIŞMALARI DemirDöküm Ar-Ge çalışmaları kapsamında yapılan projelerde, DemirDöküm Ar-Ge mühendisleri tarafından tasarlanan yazılım ve donanım kullanılmakta olup, gelişen ve değişen tüketici ihtiyaçlarının en yüksek seviyede karşılanması hedeflenmektedir. Stratejik olarak çevre, verimlilik, yenilebilir ve alternatif enerji kaynaklarının kullanımı, sistem yaklaşımı ile kişisel çözümler üretme ve otomasyon-iletişim teknolojisinin ürünlere uygulanmasıyla beraber güneş enerjisi sistemleri, kaskad çözümler ve akıllı kontrol sistemleri temel Ar-Ge konuları arasındadır.

İHRACAT İlk ihracatına 1968 yılında Ürdün'e döküm radyatör satarak başlayan DemirDöküm, bugün geniş ürün yelpazesi ile Çin'den Şili'ye uzanan bir coğrafyada 53 ülkeye ihracat yapmaktadır.  İhracat yaptığımız ülkelerde partnerlerimizle uzun dönemli çalışma hedefi ve markamızın gücünü bu pazarlarda da gösteren bir yapılanma içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

ÜRÜN YELPAZESİ KOMBİLER Konveksiyonel Yoğuşmalı Kombi Kontrol cihazları

KONVEKSİYONEL KOMBİ

RADYATÖRLER Perkolon Radyatör Nostalgia Radyatör Ridem Radyatör Kolonlu Radyatör

DÖKÜM RADYATÖRLER

KLİMALAR Salon Tipi Duvar Tipi Kaset Tipi Multi İnverter

DUVAR TİPİ SPLIT KLİMA

KASET TİPİ KLİMA

SU ISITICILARI Termosifon Şofben

TERMOSİFON

ŞOFBEN

MERKEZİ SİSTEMLER Kazanlar Kat Kaloriferleri Brülörler Boyler Kontrol Cihazları Tesisat Malzemeleri

KAZANLAR

KAT KALORİFERLERİ

BRÜLÖR

GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Güneş Enerjisi Kollektörleri Güneş Enerjisi Paket Sistemleri

GÜNEŞ ENERJİSİ PAKET SİSTEMLERİ

GÜNEŞ ENERJİSİ KOLLEKTÖRLERİ

ÖDÜLLER Türk Patent Enstitüsünden Patent Ligi Ödülü Superbrands ISK-SODEX 2000 Fuarında Sektör Özel Ödülü Endüstriyel Ürün Tasarım Ödülü Tüketici Ödülü

HAZIRLAYANLAR G. BUSE PEHLİVAN GAMZE DANIŞ