Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

/ ÇANAKKALE-BİGA ZİRAAT VE SANAYİ FUARI İNFOMOBİL ÇALIŞMASI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "/ ÇANAKKALE-BİGA ZİRAAT VE SANAYİ FUARI İNFOMOBİL ÇALIŞMASI."— Sunum transkripti:

1 20.09.2012 / 23.09.2012 ÇANAKKALE-BİGA ZİRAAT VE SANAYİ FUARI İNFOMOBİL ÇALIŞMASI.

2 Çanakkale Biga da bu yıl 7
Çanakkale Biga da bu yıl 7. kez düzenlenen Tarım ve Sanayi fuarına bayiimiz Egemak ,Servisimiz Nogay elektrik ile birlikte İnfomobil aracımızla katılıdık.Bu sayede kişinin ziyaret ettigi fuarda Marka müşteri buluşmasını çok iyi bir şekilde sağlamış olduk.

3 . Bol miktarda broşürün yanında promosyon(şapka,çanta,kalem,balon v.s) ürünlerimizden de dağıtılmış aracımızda misafir ettiğimiz nihai tüketicilerimize klima ve kombi hakkında kapsamlı bilgiler verilmiştir.Aracımızın dışına da kurduğumuz standlarla da araç içinde ve dışında müşterilere hitap edebilme şansı bulunmuş ikramlarımız sayesinde keyifli ve samimi bir tanıtım ortamı yakalanmıştır.

4 Sektörden firmaların da katıldığı fuar markamız adına çok başarılı geçmiş,nihai tüketiciler Biganın bu önemli organizasyonunda her yıl bulunmamızı talep etmişlerdir.Çanakkale ve çevresinde’de bundan sonra İnfomobil çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecektir.

5 BAYİİMİZİN DÜŞÜNCELERİ
Bayii bilgileri Bayii adı EGEMAK Yetkili kişi AHMET HEKİMOĞLU Bölge EGE BÖLGE Adres 1201/1 SK. NO:4/G TEMSİL PLAZA Tel Faliyet alanı SOĞUTMA-ISITMA Satış temsilcisi M.ALİ İMER İnfomobil çalışması öncesi (bayii düşüncesi) Bayiimiz Egemak özellikle marka bilininirligi ve son tüketicilerle birebir buluşmak ve cihazlarımız anlatmak için Biga Sanayi ve Tarım fuarına aracımızı istemiştir. İnfomobil çalışması Beklenen ilgi ve alakanın çok üstünde bir taleple karşılaşan bayiimiz aracımız sayesinde 4 günlük etkin bir reklam çalışması yapma şansı bulmuş,Servisimiz Nogay elektiriğinde değerli katılımıyla birebir marka müşteri buluşması sağlanmıştır. Müşteri beklentileri Ürünlerimizi kullanan ve kullanmayan bilgi sahibi olma adına bu tür organizelerde yer almamızı özellikle vurgulamıştır.

6 İNFOMOBİLLERDE BULUNAN ÜRÜNLERİMİZ
İNFO MOBİLLERDE SERGİLENEN ÜRÜNLERİMİZ İNFOMOBİLLERDE BULUNAN ÜRÜNLERİMİZ Kombi Digifix Digifel duo Digifel premix Klima Green Airfel inverter Turkuaz gold Havlupan (500/700) Panel radyatör Oda termostatı (manüel ve dijital)

7 İNFOMOBİLLERİN BULUNDUĞU İLLER
TRABZON (HMA TEKNİK) İSTANBUL (KAHRAMAN ISI) ANKARA (KATRE) ÇANAKKALE ( CEYLAN MÜH.) DİYARBAKIR (OSMANOĞULLARI)


"/ ÇANAKKALE-BİGA ZİRAAT VE SANAYİ FUARI İNFOMOBİL ÇALIŞMASI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları