Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
Proje koordinatörü;EMİN ÖZDEMİR
Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
1 Strateji Komisyonu #2010’da Alınacak Aksiyonlar / Hedefler 1 Türkiye'nin stratejik hedefi ve önceliklerine uygun bir Bilişim stratejisine yüksek katkı.
TARİHÇE Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., ülkemizde tekstil, konfeksiyon ve gıda dışı perakende sektörünün en önde gelen gruplarından Boyner Holding'in bir.
Mağazacılık Sektöründe Lider “BOYNER”
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
EV SAHİBİ ÜLKENİN KAZANÇLARI VE KAYIPLARI :
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 05 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Esnek Çalışma ve Kadın İşgücü
Annem İşte, Ben Öğretmenimle Güvende
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
SEKTÖREL DIŞ TİCARET ŞİRKETLERİ (SDŞ)
Soru: Ülkemizin sanayi ihracatında, ilk üç sırayı hangi Sektörler alır? Yanıt: Otomotiv( milyon $-%17,3) Hazır giyim( milyon $-%14,6) Kimya(
Türkiye Bilişim Derneği 1 TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu Ankara 3 Mayıs 2012.
“ Genç Düşün, Değişimi Yarat”. Biz Kimiz? e-gençlik Derneği, internet sayfası ve bölge temsilcilikleri yoluyla farklı yerlerdeki.
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
GÜNCEL EKONOMİK GELİŞMELER VE 2008 OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 10 Temmuz 2008 T.C. MALİYE.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
TÜSİAD – Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu Ar-Ge’de İşbirlikleri Doç. Dr. Cemil Arıkan Sabancı Üniversitesi Ulusal İnovasyon Girişimi 6 Ocak 2009 İstanbul.
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
İşletme & Tarım Bankacılığı Gökhan ERTÜRK İşletme ve Tarım Bankacılığı Grubu - Genel Müdür Yardımcısı 4 Mayıs İstanbul.
KIRKLARELİ MERKEZ TİCARET MESLEK LİSESİ
EU EU (PROGRAMLAR-BÖLGESEL TARİFLER) FEDERAL HÜKÜMET (FEDERAL TANIMLAR-BÖLGESEL TANIMLAR) EYALET HÜKÜMETİ EYALET EKONOMİ BAKANLIĞI-KALKINMA ŞİRKETLERİ.
Türkiye’de Kayıt Dışılık
Kadın Parlamenterlere Yönelik İhtiyaç Analizi UNDP Türkiye Türkiye’de Kadının Yerel Siyasete Katılımı.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ EYLEM PLANLARI ( ) Özel Politika Gerektiren Grupların İstihdamının Artırılması 24 Aralık 2014.
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Yürütmekte olduğumuz proje Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı- Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin.

Avrupa Birliği Sosyal Politikası Kadın-Erkek eşitliği
FATİH ERDOĞAN. Fatih Erdoğan 23 Nisan 1954'te İzmir'de doğdu. Yaşamının geri kalanını İstanbul'da geçiren yazar, Kültür Koleji ve 1973'te Robert Kolej'den.
DIŞ TİCARET’İN TANIMI DIŞ Ticaret Nedir ?
ASLI DER.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
24 Mart 2015 Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü
SANAL DEVLET.
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.
. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.
Hacettepe Üniversitesi
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
İşletmeye Giriş Konu 2: İşletme Kurulması ve Türleri
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
TC SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ ALANI
Ü CRETSIZ AILE IŞÇISI Aile fertlerinden bir ya da bir kaçının sahip olduğu işletmelerde herhangi bir ücret almaksızın çalışan aile fertleridir. Bu kişiler.
Logo.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
Yrd Doç Dr Turhan ŞALVA İş Sağlığı ve Güvenliği
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TEMMUZ 2017
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Şirket Adı İş planı sunusu.
SHB-221 TÜRKİYENİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Finansal Kriz Yönetiminde Katılım Bankalarının Etkinliği
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

Tarihçemiz

Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Aynı yıl aile şirketi olan Altınyıldız Holding’de iş hayatına atıldı. 1982-1994 yılları arasında Holding’in Yürütme Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürdü. Cem Boyner, 2010 yılında Osman Boyner’in Onursal Başkan olması ile birlikte Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur. SUNİL KUMAR NAİR / Başkan Yardımcısı / İcracı Değil Madras Üniversite’si (Hindistan) Ticaret ve Scuola Superiore EM (İtalya) Üniversite’si Ekonomi bölümü mezunu olan Sunil Nair, Yale (ABD) Üniversitesinde MBA yaptı. Türkiye’de yönetim kurullarında görev aldığı başlıca şirketler ise Beymen Mağazacılık A.Ş., Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Biofarma İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş’dir.

R.ASLI KARADENİZ / Genel Müdür 1982 yılında Robert Kolej, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü Pazarlama ve Finans ana dallarından mezun oldu. Kariyerine 1986 yılında Arthur Andersen-İstanbul’da başladı. Dört yıllık Arthur Andersen deneyimin ardından, 5 yıl Citibank’ta çalıştı. Nisan 1995’te Boyner Holding Grubu’na katıldı. Benetton’da 1995-1999 yılları arasında Mali İşler Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra, 1999 yılında atandığı Genel Müdür’lük görevini 2002 yılına kadar sürdürdü. Aralık 2002’den beri Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Misyonumuz

Çalışma İlkelerimiz

Pazardaki Payları Türkiye’de markalı kartlar arasında kıyasıya rekabet yaşanırken, Advantage tecrübesi olan Boyner ve bankacılık sektörünün en büyük oyuncularından biri olan Akbank, ortak markaları olarak pazara sundukları Fish ile pazardan pay alma mücadelesi verecek. Daha doğru bir ifade ile rakiplerden pay almak yerine, pazarı büyüterek büyümeye çalışacak Fish. Türkiye’deki tüm kredi kartlarını sunduğu hizmetleri tek kartta buluşturan ve bunun da üzerine çıkan bir ödül sistemi geliştiren Fish, promosyon savaşının yaşandığı şu günlerde pazara hızlı bir giriş yapabilir. Fakat hızlı girmek uzun süre kalmak anlamına gelmiyor. Birçok bankanın ortak markalama yaptığı markalı kredi kartı pazarını büyütmek tahmin edildiği kadar kolay değil. Boyner’in kayıtlı 2,5 milyon müşterisi ile Akbank’ın Axess tecrübesi Fish’in şansını artırıyor. 

İnsan Kaynakları

Ürünlerimiz

Şirketlerimiz

Markalarımız

Sosyal Sorumluluklarımız

Nar Taneleri Projesi Nar Taneleri projesi; Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurtlarından yetişmiş 18-24 yaş arası genç kadınların,eğitime devamlarını teşvik etmeyi, kişisel gelişimlerini ve iş arama becerilerini geliştirerek iş gücü piyasasına katılımlarının desteklenmesini, cinsiyete dayalı ayrımcılıktan kaynaklanan sorunlarının çözümüne katkı sunulmasını ve mentorlük sistemini de işleterek sosyo-ekonomik açıdan yol göstericilerle birlikte yetiştirilmelerini amaçlıyor. Boyner Holding ve Grup Şirketleri'nin sosyal sorumluluk projesi olan NAR TANELERİ, 2009-2013 yılları arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Boyner Holding ve Grup Şirketleri'nin önderliğinde, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA), Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) ortaklığında yürütülüyor. Eğitim çalışmalarına ayrıca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR ), Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü, kadın, gençlik ve eğitim alanında konu ile ilgili faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları katkı sunuyor.

Yetiştirme yurtlarında yetişmiş 18-24 yaş arası genç kadınların istihdama katılarak kendi yaşamlarını kurmalarını desteklemek istiyoruz. Amacımız: * Kadın yoksulluğunun önlenmesi * Kadın istihdamının artırılması * Kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi * Toplumsal dışlanma ile mücadele * Kendine güvenli genç kadınlar * Sivil toplum/kamu/özel sektör ortak çalışmalarının artırılması

Boyner’in Kilometre Taşları

Nuran Cura / Yakup Çiçek 200920303032 200910303038 Maliye Bölümü