Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
Online İletişim Eğitimi
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
METUnique Search ve Library Catalogue Search Tarayıcı Eklentisi Mozilla Firefox ve Google Chrome.
HAZIRLAYANLAR: Rabia GÖKÇEK Harun BURAK Ahmet Ali GÖK Zerrin KIMIŞOĞLU 1 MASH-UP.
Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.
Power Point’a Resim Nesneleri Ekleme ve Kullanma
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden eBooks Arama
Weebly Web Sitesi Kurmak
İlköğretim Kurumları Standartları Yazılım Sunusu
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Evyap Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV : imp/ ay UV :
IPad Uygulamasi TASARIM SURECI. iPad oranları: 3x-4x Kullanılan programlar: FireWorks Photoshop Illustrator iPad retina display resolution: 2048 x 1536.
SOSYAL MEDYA.
BAĞLANTI (KÖPRÜ) OLUŞTURMA
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
American Mathematical Society MathSciNet Mathematical Reviews
1 İNTERNET PROGRAMLAMA - 1 Bağlantılar Öğr.Gör. Serkan KORKMAZ Harran Üniversitesi Birecik Meslek Yüksekokulu.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
TURKCELL Proje Önerileri.
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
BİT’İNİ KULLANARAK BİLGİYE ULAŞMA VE BİÇİMLENDİRME
İNTERNET VE İLETİŞİM.
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Modül 5 FACEBOOK.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Arama Motoru Nedir?.
Ford Fiesta Fizy Projeler tekil kullanici sayfa gösterimi ziyaretçi Sitede geçirilen ortalama süre 46dk Rakamlarla fizy.
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
#TweetCar Autoshow – İÇERİK 01 – Kampanya Yapısı 01 / İletişim Hedefi 02 / Hedef Kitle 03 / Yaratıcı Fikir 04 / Fikrin Nasıl.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
Peugeot Proje Önerileri
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Ekim raporundan alınmıştır.
Sevgililer Günü – Proje Önerileri
AVEA Futbol Tutkusu Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics.
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
HONDA CR-Z Proje Önerileri. PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Şubat raporundan.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
1. WİNAP 2. GOM PLAYER 3. WİNDOWS MEDİA PLAYER 4. AIMP.
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri Çağlar Gülcek.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
SOSYAL MEDYA.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
EBSCO eBooks Uygulaması
EBSCOhost Sonuç Listesi
EBSCO E-Kitaplarda Arama
powerPoint nedir
ÇOKLU ORTAM TASARIMI VE ÜRETİMİ UZAY BİLİMİ HAKKINDA BİLGİ VEREN GEZEGENLERİ TANITAN APP İNVENTOR UYGULAMASI Grup Üyeleri: DAMLA GÖKİBİLİ YUNUS EMRE ACAR.
Sunum transkripti:

Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz. Bunun için yine “karaoke” butonumuzu yerleştirdik.

Farklı parçalardan oluşan bir playlist oluşturduk Farklı parçalardan oluşan bir playlist oluşturduk. (bu alan tamamen marka tarafından düzenlenebilir.)

Seçilen parça video ekranında karaoke formatında görülmeye başlar Seçilen parça video ekranında karaoke formatında görülmeye başlar. Üzerine tıklandığında tam ekran olur.

Tam ekran görüntü

Aynı sitemle mood ekranında da bir buton yapıp burada rastgele bir karaoke bölümü hazırlayabiliriz.

Yeni yıl bizim için bir bakıma açılış olacak Yeni yıl bizim için bir bakıma açılış olacak. Çünkü 2011 ile birlikte her Cuma, bir marka sponsorluğunda, değişik listelerle karaoke geceleri düzenleyeceğiz.

Social People PUMA

tilllate.com Fotoğraflar kategorisi tilllate.com’un en popüler kategorisidir. Gece hayatından alınan fotoğraf kareleri Puma Social sponsorluğunda gösterilir. *Görseller Temsilidir

tilllate.com Mekan fotoğraflarını gezmek isteyen ziyaretçiler her albümün altında “Kimler gitmiş?” bölümünü görür. Sosyal hayattan kareleri Puma Social sahiplenmiş olur *Görseller Temsilidir

i-gunler.com Lifestyle kategorisinde en çok ziyaret edilen sitelerden birisi de i-gunler.com’dur. Etkinlik takvimi ziyaretçilerin en çok dikkatini çeken alandır. Etkinlik takvimini Puma Social görselleriyle giydirilir. Ayrıca site genelinde “Etkinlik Takvimi” ne yönlendirme butonu konumlandırılır *Görseller Temsilidir

Tüm etkinliklerin gösterildiği sayfayı Puma Social sahiplenir i-gunler.com Tüm etkinliklerin gösterildiği sayfayı Puma Social sahiplenir *Görseller Temsilidir

istanbul.net.tr / Etkinlik Takvimi Sponsorluk Playcard

Site genelinde konumlandırılmış olan Etkinlik Takvimi’ne Playcard sponsor olur Bu alanda Playcard’ ın sponsor olduğu ve özel indirim sağladığı etkinlikler duyurulur istanbul.net.tr Ziyaretçiler bu alanlardan hazırlanacak detay sayfasına ya da kendi web sitesine yönlenirler * Görseller temsilidir

Playcard ‘ ın avantaj sağladığı etkinlikler özel bir alandan duyurulur istanbul.net.tr Playcard ‘ ın avantaj sağladığı etkinlikler özel bir alandan duyurulur * Görseller temsilidir

Fizy Rock’n Coke alt sayfasına 6 tane farklı işlevi olan buton yerleştirdik. Bu butonlardan ilk mikrofon’a clickleyelim

Açılan butonlar arasında 2011 de sahne alacak grupların logoları beliriyor. Logo’lara tıkladığımızda ise...

Gruplar hakkında detaylı bilgi alabileceğimiz biyografi ekranı açılıyor

Sonraki butonumuz pikap’a click’lediğimizde sahne alacak grupların albümleri karşımıza geliyor. Burada albüm yanlarında 2 ayrı buton daha beliriyor: Albüm yanlarındaki “+” işaretine tıkladığımızda

Albüm içerisindeki şarkıları karşımıza geliyor ve şarkıları playlistimize ekleyebiliyoruz. Her şarkının yanında ise Rock’n Coke butonu bulunuyor. Bu butonlar normal aramalarda da karşımıza gelebilir.

Yani arama yaptığınızda çıkan sonuçlar içerisinde Rock’n Coke’a katılacak bir grup varsa arama listesinde icon ile kendini belli ediyor. Bu iconlara tıkladığımızda grubun Rock’n Coke’da sahne alacağını anlayabiliyorsunuz

Yine aynı ekranda albüm yanındaki “ekran” resmine tıkladığınızda…

Grubun konser videosunu görebiliyoruz Grubun konser videosunu görebiliyoruz. Böylece grubun konser performansını Fizy sayesinde tecrübe etmiş oluyoruz

Kroki butonuna tıkladığımızda 3 alt buton beliriyor:

Bunlardan ilk’i size alan içersindeki sahne konumunu,oturma düzenini ve kamp alanını gösteriyor

Diğer buton ise Google Maps ‘i kullanarak ulaşım yollarını ve alanın krokisini veriyor

Son otobüs butonuna tıkladığımızda ise otobüs ve shuttle saatlerini, kalkış yerlerini görebiliyorsunuz

Dünya butonu ise bize web linklerine ulaştırıyor Dünya butonu ise bize web linklerine ulaştırıyor. Bilet alım sayfası, Resmi web sitesi, Facebook ve Twitter sayfalarına geçiş imkanı getiriyor

Gazete buton’una tıkladığımızda:

Sürekli güncellenecek haberler ekranına ulaşabiliyoruz Sürekli güncellenecek haberler ekranına ulaşabiliyoruz. Grupların nerde olduğunu, İstanbul’da nasıl vakit geçirdiklerini öğrenebiliyoruz

Son buton’umuz da ise grupların fanları için gayet eğlenceli olacak Fizyskin uygulamasını getiriyor. Mesela Linkin Park’ a tıklayalım…

Linkin Park artık Coca Cola Rock’n Coke alt sayfamızı süslüyor 