Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÇOKLU ORTAM TASARIMI VE ÜRETİMİ UZAY BİLİMİ HAKKINDA BİLGİ VEREN GEZEGENLERİ TANITAN APP İNVENTOR UYGULAMASI Grup Üyeleri: DAMLA GÖKİBİLİ YUNUS EMRE ACAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÇOKLU ORTAM TASARIMI VE ÜRETİMİ UZAY BİLİMİ HAKKINDA BİLGİ VEREN GEZEGENLERİ TANITAN APP İNVENTOR UYGULAMASI Grup Üyeleri: DAMLA GÖKİBİLİ YUNUS EMRE ACAR."— Sunum transkripti:

1 ÇOKLU ORTAM TASARIMI VE ÜRETİMİ UZAY BİLİMİ HAKKINDA BİLGİ VEREN GEZEGENLERİ TANITAN APP İNVENTOR UYGULAMASI Grup Üyeleri: DAMLA GÖKİBİLİ YUNUS EMRE ACAR TUGAY ATASOY

2 PROJE GİRİŞ SAYFASI Proje başlamadan önce analiz aşamasında projemizde bulunan ekip arkadaşlarımız ile beraber gerekli araştırma ve çalışmaları yaptık, projemiz için yeterli materyalleri kullanarak tasarım aşamasına geçtik. Proje sahne1 aşamasında tasarımsal olarak açıklama ve menü yer almaktadır. Menüde GEZEGENLER, UZAY BİLİMİ, SORU CEVAP OYUN,HAKKIMIZDA VE YARDIM butonları ile sayfalar yer almaktadır.

3 GEZEGENLER SAYFASI GEZEGENLER butonuna tıklama işlemi yapıldığında gezegenleri tanıtan bir sahne açılıyor içeriğinde gezegenlerin resmi ve açıklaması yer almaktadır

4 UZAY BİLİMİ SAYFASI Uygulamanın giriş sayfasında bulunan UZAY BİLİMİ butonuna tıklanınca açılan sahneyi yukarıda görebilirsiniz. Bu sahnede uzay bilimi ile ilgili kavramların açıklamasına ulaşabilirsiniz.

5 SORU-CEVAP SAYFASI Projemizin ön sayfasında SORU CEVAP butonuna tıklandığında açılan sahneyi yukarıda görebilirsiniz. Uygulama içeriği ise gezegenin resmine bakarak hangi gezegen olduğunu cevap kısmına adını yazılması gerekir.

6 SORU-CEVAP SAYFASI Gezegenin adının ne olduğunu her soru için farklı cevap gelmesi gerektiğini belirten kod yapısı vardır cevabını bilemediğiniz sorularda diğer soruya geçilebilir.

7 OYUN SAYFASI Uygulamamızın ana sayfasında Oyun butonuna tıkladığımızda açılan sahnede Dünyada ki gerçek ağırlığınızın diğer gezegenlerdeki ağırlığınızı tespit edebilirsiniz.

8 OYUN SAYFASI


"ÇOKLU ORTAM TASARIMI VE ÜRETİMİ UZAY BİLİMİ HAKKINDA BİLGİ VEREN GEZEGENLERİ TANITAN APP İNVENTOR UYGULAMASI Grup Üyeleri: DAMLA GÖKİBİLİ YUNUS EMRE ACAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları