Windows7 Kullanıcı Hesapları Yönetimine Ulaşabilmek İçin Birkaç Adımı Takip Etmemiz Gerekecek.Öncelikle Windows Masa Üstünün Sol Al Köşesinde Bulunan BAŞLAT’ı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Kordelyaevleri.com.
Bilgisayar Açılış Parola Talep İşlemleri
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
NurNet.Org 3. Siteye Nasıl Yazı Eklenir
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
Görüntü Özellikleri.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ MİCROSOFT WORD
Web Host Manager (WHM) Nedir Ne İşe Yarar ?
Kodlama bilgisi gerekmez!
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
İGOOGLE EBRU KAYA İGOOGLE NEDİR?  iGoogle özelleştirilebilir bir ana sayfadır.  iGoogle, üst bölümünde bir Google arama kutusu, alt bölümünde.
Weebly Web Sitesi Kurmak
BT SINIFLARINDA DYNED KURULUMU
KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Outlook express ayarları
Tools İlk olarak bir tane İnternet Explorer sayfası açarak “Tools” (Araçlar) butonuna tıklıyoruz.
WİNDOWS XP GRUP İLKESİ.
SAMSUNG AKADEMİ Emin CELİLOĞLU IT Eğitmeni
WİNDOWS 7 KURULUM.
BAĞLANTI (KÖPRÜ) OLUŞTURMA
NİLGÜN DÜZEN Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen.
WINDOWS 7’DE YENİ HESAP EKLEME
S CREENCAST - O - MATIC NEDIR ?  İnternet üzerinden ve bilgisayarınıza kurabileceğiniz oldukça pratik bir ekran kaydetme uygulamasıdır.  Windows, Mac.
1/18. 2/18 Formlarımız; Kullanıcı hesap formu, Özel hesap başvuru formu, Toplu kullanıcı hesap başvuru form olarak ayrılmıştır.
Bilgisayarda Ofis Programları
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS AYARLAMA Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dsi Baraj Orta Okulu.
Proxy ayarını yapmak ne işe yarar?
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
DENETİM MASASI Windows XP - 7.
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
Windows XP Konu: Denetim Masası Windows 8 Windows XP Windows 7.
Media Get ; Rus yapımı bittorrent indirme programı
DENETİM MASASI ÖĞELERİ
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
XP içinWindows 7 için ADIM-1. XP içinWindows 7 için ADIM-2.
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
Adım 1 adresine gidin.
Ağa bağlı olan bir bilgisayarda, kullanıcının dosyaları ve dizinleri ağa bağlı olan başka bir kullanıcı tarafından kullanılabilir. Kullanıcı dosyalarını.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
WORD WORD UYGULAMA.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Kullanıcı Seçeneklerini Güncelleme Kullanıcı güncelleme işlemi konsol ve grafik ortamdan yapılabilir. Komut Satırı ile Kullanıcı Seçeneklerini Güncelleme.
Outlook 2007 ile sık görüşülen kişiler için gruplar oluşturabiliriz. Bunun için sol ana menüde “Kişiler” butonunu tıklayıp sol üstteki “Yeni” menüsünün.
WİNDOWS SERVER 2003’te KULLANICI VE GRUP HESAPLARI.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Yazılım Kululum ve Yönetimi
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
1- İnternet Sağlayıcınızdan adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
ÖTÖ 451 Okul Yönetiminde Bilgisayar Uygulamaları R. Orçun Madran.
LOGMEIN İLK OLARAK, “REMOTE CONTROL” ILE BAŞKA BIR BILGISAYARA BAĞLANMAYı VE ERIŞILEN BILGISAYAR ÜZERINDEN KOLAYCA IŞLEM YAPMAYı ANLATACAĞıM. ”
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
HG 658C V2 Modem Kurulumu xDSL Teknolojisi ve Arıza Süreçleri.
::: Soru Numarası Seçin :::
Neler Öğreneceksiniz ? Windows ve temel bileşenleri,
AĞ Bilgisayar Adını ve Çalışma Grubunu Öğrenme Ağ Kurulumu
BİLGİSAYAR AYAR VE BAKIM İŞLEMLERİ SAVAŞ TUNÇER
Uzaktan SınavMatik Programının kurulumu ve kullanımı için rehber
Temel Bilgisayar Dersi
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
Sunum transkripti:

Windows7 Kullanıcı Hesapları Yönetimine Ulaşabilmek İçin Birkaç Adımı Takip Etmemiz Gerekecek.Öncelikle Windows Masa Üstünün Sol Al Köşesinde Bulunan BAŞLAT’ı Tıklıyoruz

Açılan Pencereden DENETİM MASASI’NA Tıklıyoruz

Kullanıcıları Görmek Ve Yönetmek Veya Yeni Bir Kullanıcı Hesabı Eklemek/Silmek İçin KULLANICI HESAPLARI VE AİLE GÜVENLİĞİ Üzerine Tıklıyoruz.

Ekrana da Bulunan Penceredeki Önemli Bölümlerin Açıklaması Şu Şekildedir:  Kullanıcı Hesapları: Kullanıcı Hesaplarını Yönete Bilir, Bir Hesap Ekleyebilir, Hesap Silebilir Veya Değiştirebilirsiniz. Ebeveyn Denetimi:Sisteme Yüklü Olan Kullanıcı Hesapları İle İlgili Sınırlamalar Koyabilir Bu Sınırları Yönetebilirsiniz. Windows CardSpace(Tanıtım Kartı):Sisteme Yüklü Olan Bu Özellik Sayesinde, İstemciler Kendi Hazırladıkları Kart Bilgilerini Güvenli Bir Şekilde Servis Uygulamasına İletebilirler. Kimlik Bilgi Yöneticisi:User Name Ve Password Bilgilerini Yönetimi İçin Kullanılan Bölümdür.Web Sitelerine Ve Kaynaklara Kolay Erişim İçin Kendimize Göre Credential Tanımlaması Da Yapabilirsiniz.

Hesap Oluşturmak İçin YENİ HESAP OLUŞTURU Tıklıyoruz Hesap Oluşturmak İçin YENİ HESAP OLUŞTURU Tıklıyoruz.Açılan Pencereden Standart Kullanıcı Veya Yönetici Hesap Açabiliriz. Standart Hesap Kullanıcıları:Çoğu Yazılım Kullanabilir Ve Başka Kullanıcıları Veya Bilgisayarın Güvenliğini Etkilemeyen Sistem Ayarlarını Değiştirebilir. Yönetici:Yöneticilerin Bilgisayara Tam Erişimi Vardır Ve İstedikleri Değişikleri Yapabilirler.

Kullanıcı Hesapları Sekmesi Altında Bulunan HESAP RESMİNİZİ DEĞİŞTİRİN Seçeneğine Tıklayarak Açılan Pencereden Hesabınız İçin Yeni Bir Resim Seçip Resmi Değiştirebilirsiniz.

Kullanıcı Hesapları Sekmesi Altında Bulunan İkinci Seçenek Olan KULLANICI EKLE VE KALDIR Seçeneği Tıklandığında Açılan Pencereden Yeni Bir Hesap Oluşturabilir Ve Kaldırabiliriz.

Bu Kısımda Açmış Olduğumuz Hesabın Yönetim Panelindeyiz Bu Kısımda Açmış Olduğumuz Hesabın Yönetim Panelindeyiz. Bu Panel Sayesinde Hesabımız İle İlgili Ayarlamalar Değişiklikler Yapabiliriz. Kısaca Bu Ayarlamalardan Bahsedecek Olursak. Hesabınız İçin Bir Parola Oluşturun:Bu Hesabımıza Giriş İçin Oluşturabileceğimiz Şifrenin Yazıldığı Bölümdür. Resminizi Değiştirin: Bu Hesabımızın Açılış Esnasında Kullandığı Hesap Resminin Değiştirileceği Yerdir. Hesabınızın Adını Değiştirin: Bu Hesabımızın İsmini Değiştirmemize Yarayan Bir Özelliktir. Hesap Türünü Değiştirin:Bu Hesabımızın Satandart Kullanıcımı Veya Yöneticimi Olarak Hesap Türünün Değiştirilmesine Yarar.

Kullanıcı Hesapları Sekmesi Altında Bulunan Üçüncü Seçenek Olan Windows Parolanızı Değiştirin İle Hesabımız İle İlgili Ayarlamalar Değişiklikler Yapabiliriz.

Ebeveyn Denetimi:Bilgisayarınızda Yetkisiz Değişiklik Yapılmasını Önlemeye Yönelik Bir Windows Özelliğidir. Sisteme Yüklü Olan Kullanıcı Hesapları İle İlgili Sınırlamalar Koyabilir Bu Sınırları Yönetebilirsiniz.

Windows CardSpace: Web Siteleriyle Ve Çevrimiçi Hizmetlerle İlişkiler Oluşturmada Kullanılan Bir Sistemdir. Sisteme Yüklü Olan Bu Özellik Sayesinde, İstemciler kendi Hazırladıkları Kart Bilgilerini Güvenli Bir Şekilde Servis Uygulamasına İletebilirler.

Yerel Ve Ağ Kaynaklarına Erişim Sağlamak İçin Kullanılan Ve Kimlik Ve Kimlik Kanıtı Gibi Bilgileri İçeren Bir Bilgi Kümesi. Kimlik Bilgilerine Örnek Olarak Kullanıcı Adları Ve Parolaları, Akıllı Kartlar Ve Sertifikalar Verilebilir.

KONU:WİNDOWS 7 KULLANICI HESAPLARI YÖNETİMİ HAZIRLAYAN : ŞEHRİBAN APAYDIN M.ZAKİR KIZILAY DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.