Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DENETİM MASASI ÖĞELERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DENETİM MASASI ÖĞELERİ"— Sunum transkripti:

1 DENETİM MASASI ÖĞELERİ

2 DENETİM MASASINDA BULUNAN ÖĞELER

3 . AYGIT YÖNETİCİSİ ayalarını değiştirmek ve Aygıt sorun gidermek için kullanabilirsiniz. Aygıt sürücüsü, Windows'un Yöneticisi'ni, donanım aygıtlarının sürücülerini yüklemek ve güncelleştirmek, bu aygıtların donanım belirli bir donanım aygıtıyla iletişim kurmasını sağlayan yazılımdır. Windows herhangi bir yeni donanımı kullanmadan önce, bir aygıt sürücüsü yüklenmelidir

4 AYGITLAR VE YAZICILAR Bilgisayarınıza bağlı tüm aygıtları görmek, bunlardan birini kullanmak ya da düzgün olarak çalışmayan aygıtta sorun gidermek istediğinizde, Aygıtlar ve Yazıcılar klasörünü açın.

5 KİŞİSELLEŞTİRME

6 WİNDOWS GÜVENLİK DUVARI
Güvenlik duvarı, Internet'ten gelen bilgileri denetleyen ve ardından güvenlik duvarı ayarlarınıza göre engelleyen veya geçişine izin veren bir yazılım veya donanımdır .

7 SORUN GİDERME Denetim Masası'ndaki Sorun Giderme aracı, bilgisayarınızla ilgili ağ, donanım ve aygıtlar, web'i kullanma ve program uyumluluğu gibi genel sorunları otomatik olarak giderebilen birkaç sorun giderme programı içerir.

8 AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİ Ağ ve Paylaşım Merkezi ağınız hakkında gerçek zamanlı durum bilgisi sağlar. Bilgisayarınızın ağınıza veya Internet'e bağlı olup olmadığını, bağlantı türünü ve ağdaki diğer bilgisayarlara ve aygıtlara erişim düzeyinizi görebilirsiniz. Bu bilgiler ağınızı kurarken veya bağlantı sorunlarınız olduğunda yararlı olabilir. Ağ ve Paylaşım Merkezi'nden erişilebilen ağ eşlemesinde ağınız hakkında ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

9 İŞLEM MERKEZİ İşlem Merkezi, Windows'un düzgün çalışmasını sağlamanıza yardımcı olan uyarıları görüntüleyebileceğiniz ve eylemleri gerçekleştirebileceğiniz merkezi bir konumdur

10 DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER


"DENETİM MASASI ÖĞELERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları