Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1- İnternet Sağlayıcınızdan www.afyonkarahisarkadastro.gov.tr adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1- İnternet Sağlayıcınızdan www.afyonkarahisarkadastro.gov.tr adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız."— Sunum transkripti:

1 1- İnternet Sağlayıcınızdan www.afyonkarahisarkadastro.gov.tr adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.

2 3- Ekranınıza gelen zyxel arayüzünden size verilmiş olan kullanıcı ve şifre bilgilerini girerek User Login butonuna tıklayınız. 4- Açılan ekrandan ayarlar butonuna tıklayarak şifrenizi güncelleyebilirsiniz. 5- Açılan ekrandan dosya yöneticisi butonuna tıklayarak portala giriniz.

3 6- Çalışma dosyanıza ait klasöre girdikten sonra dosya yüklemek için upload tuşuna basınız ve açılan ekranda browse tuşuna tıklayarak yükleme yapacağınız dosyanızı seçiniz ve Apply tuşuna basınız.

4 7- Yeni klasör oluşturma, Dosya Yükleme ve Dosya İndirme işlemlerini tablodaki butonlar yardımı ile yapabilirsiniz. Yeni Dosya OluşturDosya Yükle Dosya İndir İrtibat : Kontrol Mühendisi Ahmet TOPRAKKALE Kontrol Mühendisi Kadir ALTINKAYA www.afyonkarahisarkadastro.gov.tr


"1- İnternet Sağlayıcınızdan www.afyonkarahisarkadastro.gov.tr adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları