SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMUNUN
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
AVRUPA BİRLİĞİ’NİN TÜRKİYE’DE DESTEKLEDİĞİ PROJELER AB’nin karşılıksız yardımları proje bekliyor… Sizin de çılgın bir projeniz var mı?
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Müşerref Üstek.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇE Şeker, 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu. Söz konusu dönemde kırsal bölgelerde beslenen tavukların yumurtaları şehirlere getirilip satılır.
Tekstil Bankası A.Ş..
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Global Hayvancılık Trendleri
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
-Keskinoğlu 1963 yılında merhum İsmail Keskinoğlu ve oğulları Fevzi ve Mehmet Keskinoğlu tarafından kuruldu minyatür bir tavuk çiftliği ile yumurta.
Üretim-Tüketim-İhracat
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,

Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
PAZARLAMADA İNOVASYON
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Ö.Yavuz KARAGÖZ Mevlüt BALTA Hasan AKKOÇ
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
KOBİLERDE SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ. Yıllık 250 kişiden az işçi istihdam eden ve yıllık mali bilançosu (kırk milyon) TL'yi aşmayan ve bu yönetmelikte.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
Pazarlama nedir? bilim, akademik disiplin? sanat?  uygulama alanı?
Sunum transkripti:

SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE KESKİNOĞLU SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE

TARİHÇE Keskinoğlu şirketi 1963 yılında minyatür bir tavuk çiftliğiyle yumurta üretimine başladı. 1967 yılında ise el yapımı kuluçka makinesi ile yumurta yönlü civciv üretimine geçti. 10 bin kapasiteli kümeslerle kafeste yumurta tavukçuluğuna 1975 yılında başladı.

1990 yılına geldiğimizde saatte 30 ton kapasiteli yem fabrikası kuruldu. Yıllık 30 bin ton üretim yapan Keskinoğlu Piliç İşleme ve Değerlendirme Entegre Tesisleri ise 1997 yılında kuruldu. 2002 yılında Türkiye de ilk ve tek olarak Doğal Besi Özel yumurta üretimi başladı. 2007 senesini %40 lık bir büyüme ile kapattı. 2011 senesine geldiğimizde ise ihracat yaptığı ülke sayısını 75e çıkardı.

KURUCU Keskinoğlu şirketi İsmail Keskinoğlu ve oğulları Fevzi ile Mehmet tarafından 1963 yılında kurulmuştur.

VİZYONLARI ‘Dünya markası olmak. Çünkü: Müşteri ve tüketici memnuniyetini sağlamayı temel ilke ediniriz. Paylaşımcı ve katılımcı yönetim anlayışını benimseriz. En değerli hazinemiz, üstün kalite ve hizmet inancıyla çalışan, dinamik ve yaratıcı ekibimizdir. Sürekli gelişimi benimser ve değişimi yönetiriz.’ şeklinde ifade etmektedirler.

MİSYONLARI Tüketicilerimiz, müşterilerimiz, takipçilerimiz ve çalışanlarımızla uzun vadeli ilişkiler kurmak ve sürdürmektir. Bu suretle en sağlıklı, güvenilir, lezzetli ve kaliteli ürünleri, üstün hizmet anlayışıyla sunarak, yaşamlarınızı kolaylaştırmayı ve mutluluğunuzu arttırmayı amaçlıyoruz.

KURUM KÜLTÜRÜ Şirketin kurum kültürünü en iyi ebedi başkanları İsmail Keskinoğlu’nun inandıkları ve yaptıkları özetler:

Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına yapma Hayatın müddetince doğruluktan ayrılma Geride kalan geçmiştir. Hep ileriye, yeniliğe bak. Fakat ardında kalanları unutma. İnsanları sev ve kenetlen. Çok çalış, ümitsizliğe kapılma. Dürüst ol. Yaptığın işin daha iyisi vardır, yılmadan araştır bulursun.

ÜRÜNLER Piliç ürünleri Yumurta ürünleri Zeytinyağ ürünleri Gübre natura Viol grubu Civciv-yarka grubu Sağlık ürünleri Gübre oranica Olarak 8’e ayrılır.

SOSYAL SORUMLULUK 1995 yılında İsmail Keskinoğlu İlköğretim Okulu tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlandı. 2004 yılında Zeliha Keskinoğlu İlköğretim Okulu tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlandı.

BASINDA KESKİNOĞLU Capital dergisinin ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları’ konulu araştırma dosyasına 2007 yılında 46.4 milyon dolar ticari marka değeri ile 85. sıradan girdi. 2008 yılında ise 80. sıraya yükseldi. Keskinoğlu şirketler grubu yönetim kurulu üyesi ve pazarlama grup başkanı Keskin Keskinoğlu Enst & Young’ın düzenlediği ‘yılın Girişimcisi’ yarışmasında finale kalan 5 isimden biri oldu.

Ekonomist dergisinin hazırladığı Anadolu’nun 250 büyük şirketi’ listesinde 42. sırada yer aldı. İstanbul Sanayi Odası’nın hazırladığı ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu’nda 159. sırada yer aldı.

RAKİPLERİ BANVİT ŞEKER PİLİÇ CP PİLİÇ TELLİOĞLU YEM

İsmail Keskinoğlu İ.Ö.O

BÜŞRA AKBAŞ İŞLETME B GRUBU 201120301022