İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNE KATILIM BELGESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Advertisements

 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
İş Sağlığı & Güvenliği Kurulu Bilgilendirme Toplantısı
6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KANUNU
4857 SAYILI İŞ YASASINDA İŞ SÜRELERİ DÜZENLEMESİ
Doküman Kodu : OEK Revizyon No : 04 Yayın Tarihi : TEM OFSET ORGANİZASYON ŞEMASI YÖNETİM KURULU GENEL MÜDÜR SATIŞ MÜDÜRÜ ÜRETİM MÜDÜRÜ FİNANSMAN.
4857 SAYILI İŞ KANUNU MADDE 77 İşverenler işyerinde alınan iş sağlığı ve güvenliği önlemlerine uyulup uyulmadığını denetlemek, işçileri karşı karşıya bulundukları.
Şaban KARAKUŞ İşsizlik Sigortası Uygulama Şube Müdürü
HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA YAPILAN SİGORTALI VE İŞYERİ BİLDİRİMLERİNİN BAZI KURUMLARA YAPILMASI GEREKEN.
6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KANUNU
T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İş Teftiş Kurulu Başkanlığı TUZLA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNDE BULUNAN İŞYERLERİNDE RİSK ESASLI PROGRAMLI TEFTİŞ.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KÜLTÜRÜ
SAĞLIK VE GÜVENLİK. Tarihsel süreç  1921 > İlk tedbirler  1923 > 30 önerge  1924 > 394 sayılı hafta sonu yasası  1926 > Borçlar kanunu  1930 > Kamu.
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
PATLAYICI ORTAM BULUNAN TESİSLERDE PROJELENDİRME ve RUHSAT İŞLEMLERİ
VARDİYALI ÇALIŞMA VE GECE ÇALIŞMASI
Geçmişten Günümüze Hemşirelik Hizmetleri Yönetimi
İŞVEREN-ALT İŞVEREN İŞVEREN : 5510 SAYILI KANUNUN 4.MADDESİNİN (a) VE (c) BENTLERİNE GÖRE SİGORTALI SAYILAN KİŞİLERİ ÇALIŞTIRAN GERÇEK VEYA TÜZEL KİŞİLER.
ÇALIŞMA MEVZUATI İLE İLGİLİ BİLGİLER
İŞ GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI. Yürürlükteki Mevzuat  22 Mayıs 2003 tarihinde kabul edilen 4857 sayılı İş Kanunu 77 ila 90 arasındaki 13 madde, iş güvenliğini.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
KALİTELİ HİZMET İÇİN İŞVERENLERİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONULARINDA BİLGİLENDİRİLMESİ GEREKEN ÖNCELİKLİ KONULARIN SORGULANMASI Dr. Adem Sezen.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
İŞYERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ORGANİZASYONU
ERK İSG&İK – –
İş sağlığı ve güvenliği; işyerlerinde iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi için gerekli bütün faaliyetleri kapsayan bir konu olup, işveren.
YAPEX-2014 YAPI FUARI ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI (EMO) İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMA AÇIKLAMALARI 14 KASIM 2014.
ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 15 Mayıs 2013  ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı :
İSG – 503 İŞ GÜVENLİĞİ VE MEVZUATLAR HAZIRLAYANLAR: AHMET DURAK
TEHLİKELİ MADDELER VE MÜSTAHZARLARA İLİŞKİN GÜVENLİK BİLGİ FORMLARININ
KURUM ÖZELLİKLERİ Hastane yatak sayısı: 750 Personel Sayısı: 1229
İSG POLİTİKASI VE GÜVENLİK KÜLTÜRÜNDE SOSYAL DİYALOĞUN ROLÜ
Getiri Ltd. Şir. Mayıs 2008 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak bu ticari.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI TÜRKİYE İŞ KURUMU SAKARYA İL MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLİLERE YÖNELİK İSTİHDAM FAALİYETLERİ.
SHKS HASTA BAKIM HİZMETLERİ
ÜSLÜ SAYILAR.
Mahmut AĞIRAĞAÇ Kalite Yönetim Birimi
1) İşveren veya vekili (okul/kurum müdürü)
İzmit İlçe MEM.İSG Koordinatörleri
6331 sayılı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU BİLGİLENDİRME SUNUSU
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
OKULLARDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ
GENEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
İŞYERİ SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ
T. C. DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İşyeri Sağlığı ve Güvenliği İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bilgilendirme/Değerlendirme Toplantısı 20/10/2015 DENİZLİ.
ÇALIŞMA ORTAMI GÖZETİMİ
BİRİNCİ BÖLÜM : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE GENEL BAKIŞ
U Ş AK İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K B İ R İ M İ.
İŞ HUKUKUNUN TEMEL KAVRAMLARI
OKULLARDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İŞ VE İŞLEM BASAMAKLARI
T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KANUNU.
İŞ SAĞLIĞI ve İŞ GÜVENLİĞİ KURSU
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULLARI OCAK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULLARI OLUŞUMU EĞİTİMİ VE ÇALIŞMA PROSEDÜRÜ.
Ünite 1 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ KATILIM BELGESİ
Ondokuz mayıs üniversitesi Havza meslek yüksek okulu
R.Gazete No R.G. Tarihi: İşyeri hekimi: İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği.
ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 15 Mayıs 2013  ÇARŞAMBA RG Sayı :
İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulları
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ MEVZUATI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU DEĞİŞİKLİKLERİ
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi ve TEŞVİK
Sunum transkripti:

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNE KATILIM BELGESİ Belge Sahibinin : Adı ve Soyadı : Görevi : Belge No : 2009-01-….. …./…./2009 tarihinde isgforum.net ünvanlı işyerinin isgforum.netHES Projesi Karayolu Yapım İşi kapsamında düzenlemiş olduğu Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimine katılıp bu katılım belgesini almaya hak kazanmıştır. İmzalar : Çalışan / işçi : EĞİTİMİN KONULARI Genel iş sağlığı ve iş güvenliği kuralları ve tedbirleri. İş kazalarının ve meslek hastalıklarının temel nedenleri. İş kazaları ve meslek hastalıklarının hukuki ve cezai sorumlulukları. Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları. İnşaat işkoluna özgü özel iş güvenliği tedbirleri. Tehlikeli davranış ve tehlikeli ortam kavramları. Kişisel koruyucu donanım malzemeler ve kullanım yerleri. Eğitimin süresi 3 saattir. ………………………… İşveren veya vekili : Osman Nuri USLU Proje Müdürü .………………………… Eğitimi Veren : Murat KARAYILAN İSG Şefİ ………………………… Doküman Kodu: FR.08.06 Yayın Tarihi:01.10.2009 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi:-- Bu belge 4857 sayılı iş yasasının 77. maddesi gereğince çıkartılmış olan isg eğitim yönetmeliğinin 17. maddesine istinaden düzenlenmiştir.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNE KATILIM BELGESİ Belge Sahibinin : Adı ve Soyadı : Görevi : Belge No : 2009-02-….. …./…./2009 tarihinde …………………………………………………………………. ünvanlı işyerinin isgforum.netHES Projesi Karayolu Yapım İşi kapsamında düzenlemiş olduğu Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimine katılıp bu katılım belgesini almaya hak kazanmıştır. İmzalar : Çalışan / işçi : EĞİTİMİN KONULARI Genel iş sağlığı ve iş güvenliği kuralları ve tedbirleri. İş kazalarının ve meslek hastalıklarının temel nedenleri. İş kazaları ve meslek hastalıklarının hukuki ve cezai sorumlulukları. Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları. İnşaat işkoluna özgü özel iş güvenliği tedbirleri. Tehlikeli davranış ve tehlikeli ortam kavramları. Kişisel koruyucu donanım malzemeler ve kullanım yerleri. Eğitimin süresi 3 saattir. ………………………… İşveren veya vekili : .………………………… Eğitimi Veren : Murat KARAYILAN İSG ve ÇYS SORUMLUSU ………………………… Doküman Kodu: FR.08.06 Yayın Tarihi:01.10.2009 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi:-- Bu belge 4857 sayılı iş yasasının 77. maddesi gereğince çıkartılmış olan isg eğitim yönetmeliğinin 17. maddesine istinaden düzenlenmiştir.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNE KATILIM BELGESİ Belge Sahibinin : Adı ve Soyadı : Görevi : Belge No : 2009-03-….. …./…./2009 tarihinde …………………………………………………………………. ünvanlı işyerinin isgforum.netHES Projesi Karayolu Yapım İşi kapsamında düzenlemiş olduğu Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimine katılıp bu katılım belgesini almaya hak kazanmıştır. İmzalar : Çalışan / işçi : EĞİTİMİN KONULARI Genel iş sağlığı ve iş güvenliği kuralları ve tedbirleri. İş kazalarının ve meslek hastalıklarının temel nedenleri. İş kazaları ve meslek hastalıklarının hukuki ve cezai sorumlulukları. Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları. İnşaat işkoluna özgü özel iş güvenliği tedbirleri. Tehlikeli davranış ve tehlikeli ortam kavramları. Kişisel koruyucu donanım malzemeler ve kullanım yerleri. Eğitimin süresi 3 saattir. ………………………… İşveren veya vekili : .………………………… Eğitimi Veren : Murat KARAYILAN İSG ve ÇYS SORUMLUSU ………………………… Doküman Kodu: FR.08.06 Yayın Tarihi:01.10.2009 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi:-- Bu belge 4857 sayılı iş yasasının 77. maddesi gereğince çıkartılmış olan isg eğitim yönetmeliğinin 17. maddesine istinaden düzenlenmiştir.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNE KATILIM BELGESİ Belge Sahibinin : Adı ve Soyadı : Görevi : Belge No : 2009-04-….. …./…./2009 tarihinde …………………………………………………………………. ünvanlı işyerinin isgforum.netHES Projesi Karayolu Yapım İşi kapsamında düzenlemiş olduğu Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimine katılıp bu katılım belgesini almaya hak kazanmıştır. İmzalar : Çalışan / işçi : EĞİTİMİN KONULARI Genel iş sağlığı ve iş güvenliği kuralları ve tedbirleri. İş kazalarının ve meslek hastalıklarının temel nedenleri. İş kazaları ve meslek hastalıklarının hukuki ve cezai sorumlulukları. Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları. İnşaat işkoluna özgü özel iş güvenliği tedbirleri. Tehlikeli davranış ve tehlikeli ortam kavramları. Kişisel koruyucu donanım malzemeler ve kullanım yerleri. Eğitimin süresi 3 saattir. ………………………… İşveren veya vekili : .………………………… Eğitimi Veren : Murat KARAYILAN İSG ve ÇYS SORUMLUSU ………………………… Doküman Kodu: FR.08.06 Yayın Tarihi:01.10.2009 Revizyon No: 00 Revizyon Tarihi:-- Bu belge 4857 sayılı iş yasasının 77. maddesi gereğince çıkartılmış olan isg eğitim yönetmeliğinin 17. maddesine istinaden düzenlenmiştir.