Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
VİTALİ HAKKO Vakko giyim mağazalarını kuran Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı. Vitali Hakko, 1913 yılında İstanbul Yedikule’de dünyaya geldi. İlk iş.
Advertisements

GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
TARİHÇE Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., ülkemizde tekstil, konfeksiyon ve gıda dışı perakende sektörünün en önde gelen gruplarından Boyner Holding'in bir.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Müşerref Üstek.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
Inı VAKKO.
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
VİTALİ HAKKO ( Aralık 2007) Vitali Hakko,Vakko giyim mağazalarını kuran Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KİMİ MEMNUN EDER? FOUR SEASONS VAKASI
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
CUMHURİYET BAYRAMI.
ÇAĞDAŞ UYGARLIĞA DOĞRU ADIMLAR
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU

VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
ÇAĞDAŞ UYGARLIĞA DOĞRU
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
Benim naçiz vücudum elbet bir gün kara toprak olacaktır
PAZARLAMADA İNOVASYON
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Omni Kanal daki Adımları
YARATICI SENARYO KONSEPT SUNUMU Müşteri : Kelebek Tekstil
BURSA’DA İPEK KÜLLERİNDEN DOĞUYOR, İPEĞİN KALBİ BURSA’DA ATIYOR.
1988 yılında müessese haline getirmiştirler 1995 yılında hedeflerini büyütmek amacıyla aile şirketi olarak, hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan,
GİRİŞİMCİ.
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Hazırlayan: Selim ERDEM
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
WAL-MART.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
FAHRİYE OBUT
WALMART HALİDİN SÖNMEZ
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
H&M Hennes & Mauritz AB Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
HALİDİN SÖNMEZ
H&M Sunumu Hazırlayan; Elif TEK
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: Gözde Boz
Hazırlayan :Mehmet Özdemirler
TCHİBO Ağahan köse
Tchibo Marka Araştırması
H&M MARKA HİKAYESİ ERDEM OKTAY
LC WAIKIKI.
Merve ÇAKMAK.
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: GÖZDE BOZ
Muhammet Onur ÖZÇELİKÇİ Reklamcılık 4. Sınıf N.Ö.
Setur-2.
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Sunum transkripti:

Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A.Ş, hazır giyim ürünleri üretimi ve satışı yapan bir şirkettir.

TARİHÇE Vakko’nun temeli, 1934’te Vitali Hakko tarafından Şen Şapka adıyla kullanılan, küçük bir şapkacı dükkanına dayanır. Şen Şapka Vakko’ya dönüştükten sonra Türk ipeği, pamuğu ve yünüyle eşarplar üretmeye başlar. Şapkalar, eşarplar ve emprime kumaşların yeterli olmadığını fark ederek hazır giyime yönelir. 1962 yılında ilk mağazasını Beyoğlu’nda açmıştır.

Beyoğlu mağazasında müşteriler ilk kez pazarlıksız satış, düzenli indirimli satış, satılan malın değiştirilmesi, geri alınması gibi çağdaş uygulamalar ile tanışır. 1968’de, Merter’de Vakko fabrikası inşa edilir. İkinci moda mağazasını 1973’te Ankara’da açtı. 1982 yılında ise Türkiye’nin ilk gençlik mağazası Vakkorama, İstanbul’da açılır.

Misyon ve Vizyon Misyonu müşteri memnuniyetidir. Vizyonu dünya çapında VAKKO markasını yaymak ve yerleştirmektir.

KURUCU Vitali Hakko (1913-2007)

Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı. İlk iş hayatına 13 yaşında, o dönemde İstanbul’un en önemli ticaret semtlerinden biri olan Mahmutpaşa’da kumaş satan Spiros’un yanında çırak olarak başladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün Şapka ve Kıyafet Devrimi’ni gerçekleştirmesi Vitali Hakko’nun geleceğinin ve Türk hazır giyim endüstrisinin temellerini oluşturdu. Kendine ait ilk mağaza olan Şen Şapka’yı 1934 yılında Sultanhamam’da açtı. İlerleyen yaşlarında mağazaların yönetimini diğer aile üyelerine özellikle oğlu Cem Hakko’ya bırakmıştır.

YÖNETİM KURULU Albert Hakko (Yönetim Kurulu Başkanı) Cem Hakko (Yönetim Kurulu Başkan Vekili) Jeff Hakko (Yönetim Kurulu Üyesi) Alber Elhadef (Yönetim Kurulu Üyesi) Bülent Ahmet Turan (Yönetim Kurulu Üyesi)

Sosyal Sorumluluk Şirket faaliyetlerini çevreye saygı prensibi altında yürütmektedir. Vakko; bir kütüphane, bir sanat okulu ve bir moda okulunu ülkemize kazandırmıştır.

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER