Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte."— Sunum transkripti:

1 TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte olan bir firmadır.

2

3 ŞİRKET ORTAKLARI HİSSE ORANLARI
Gürok Turizm Ve Madencilik Rıza Güral Nafi Güral İsmet Güral Diğer Ortaklar

4 YÖNETİM KURULU baskan Nafi Güral Unvanı Adı Soyadı Üye Gülsüm Güral
Üye Erkan Güral Üye Sema Güral Sürmeli Üye Hediye Güral Gür Üye Gülden Güral Üye Bülent Didik Üye Ali Dizdarer Bağımsız Üye Salih Çetiner Bağımsız Üye Asım Cemil Tucugoğlu Genel müdürü Rüstü Düver

5 NAFİ GÜRAL Nafi Güral, 1945 yılında Kütahya'da doğmuştur. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, aile şirketlerinde iş hayatına atılmıştır.

6

7 Kütahya Porselen’in rakiplerinden ayıran en önemli özelliği dinamik yapısı, değişime ve gelişime açık yönetim anlayışı yaratıcı düşünme becerisidir.

8

9 Bankaların hisselerini Güral ailesine satmasından sonra, finansman-yatırım eksikleri tamamlanmış ve teknik anlamda büyük atılımlar yapılıp,  Ar-Ge birimi oluşturulmuştur.  Böylece kalitesini sürekli iyileştirerek, Avrupa’nın 300 yılda ulaştığı kalite seviyesine 30 yılda ulaşmayı başarmıştır.

10

11 Kütahya Seramik'in bayi ağı Türkiye genelinde yayılmıştır
Kütahya Seramik'in bayi ağı Türkiye genelinde yayılmıştır. Geniş bayi ağıyla müşterilere her noktadan kesintisiz hizmet sunulmaktadır. Kuruluş, ABD, Almanya, İngiltere ve Avusturya başta olmak üzere beş kıtada 40'ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

12

13 Kütahya Seramik, zengin birikimiyle Anadolu'nun 7000 yıllık seramik kültürüne çağdaş bir yorum getirmektedir. Seramiğe yeni bir ivme kazandıran Kütahya Seramik, yer ve duvar seramikleri, sırlı porselen seramikler, bordür üretimini gerçekleştirmektedir.

14

15 VİZYON   "Girişimci, değişime açık, tutkulu iş ortakları ile, pazar yaratan, büyüyen, ürün ve hizmetleri ile tanınan bir kuruluş olmak."

16

17 MİSYON   "Müşterilerimizin sağlığını koruyan, estetik ve sanatsal değeri ile yaşama sevinci veren, beklenti ve gereksinimleri aşan ürünleri üretmektir.

18

19 Kütahya Porselen İnsan Kaynakları Politikası; İnsan Kaynaklarımızın yönetiminde; - İşe göre istihdam, - Fırsat eşitliği, - Zamanında tanıma ve takdir temel prensibimizdir.

20 Sosyal sorumluluk projesi ;
Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk ve tek camisi olan ve aynı anda 1500 kişiye ibadet imkanı sunan Hacı Hediye Güral Camii, toplam 6000 m2 arsa üzerinde 1400 m2 kapalı alana inşa edilmiştir. Hacı Hediye Güral Camii mihrap ve minberlerinde kullanılan Kütahya çinileri, iki minaresi ve tarihi Selçuklu desenleri ile süslenmiş bir mimari yapıya sahiptir.

21 40 Yıllık Hatır Sizden ; 40 Yıllık ustalık bizden, Ateşte açan çiçekler… Kütahya Porselen

22

23


"TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları