TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Esra ARIKAN Çevre Uzmanı
Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
Sayıştay Konferans Salonu Ankara,
Finlandiya Ulusal Denetim Kurumu Mali Denetimi Visa Paajanen.
ORMAN KADASTRO KOMİSYONLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Harita Dairesi Başkanlığı
Eylem Planı Sonraki Adımlar
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Fen Dairesi Başkanlığı
Fen Dairesi Başkanlığı
Kadastro Haritalarının Yeniden Düzenlenmesi ve Tapu Sicilinde Gerekli Düzeltmelerin Yapılmasında Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik (Yüklenici.
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
Optimum İyileştirme Takımı Antalya 2012 OPTİMUM İyileştirme Takımı Çalışma Raporu.
TAYYAR KUZ Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Yerel Yönetim Reformuna Destek Projesi 1 BELEDİYELER ARASI ORTAKLIKLAR VE KARDEŞ KENT İLİŞKİLERİ: Türkiye’deki MİB’nin rolü.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Coğrafi Bilgi Sistemlerinde (CBS) Kocaeli Modeli
 106 a det bilgisayar. Donanım özelliklerine göre İşletim Sistemleri, Ofis Programları ve güvenlik yazılımları lisanslı olarak yüklenmiştir.  1 a det.
KAMUDA İÇ KONTROL SİSTEMLERİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi Aşama II Rahmi Doğan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı.
İç kontrol Bilgilendirme Toplantısı 10 Nisan 2014 Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
CBS BİRİMİ 03 EYLÜL SBB bünyesinde Bilgi İ şlem Daire Başkanlı ğ ı’na ba ğ lı olarak CBS birimi bulunmaktadır. Mart 2012 tarihinde kurulmuş olup,
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
KÜÇÜK YATIRIMLAR FONU ORMANLARIMIZIN EKONOMİK, SOSYAL VE ÇEVRESEL KATKILARI ÜZERİNE YEREL UYGULAMALAR PROJESİ “Yaşam için Fırsat, Doğa için Destek” İÇERİK.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
Musa KAYA Dış Kaynaklı Projeler Şube Müdürü
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
YERELDE AB SÜRECİ.
THE LINKING EASTERN ANATOLIA TO PROGRESS PROGRAMME(TUR/98/002) (DOĞU ANADOLU KALKINMA PROGRAMI) Erol Çakmak Programme Manager Ankara/ Eylül 2006 BİRLEŞMİŞ.
HAVZA PLANLAMA VE ARAZİ ISLAHI DAİRE BAŞKANLIĞI
T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ YÜKSEKLİSANS 1.PROGRAM SAĞLIK HUKUKU ÖDEVİ-II HAZIRLAYAN Dr Beytullah ŞAHİN AKADEMİK DANIŞMAN.
Türkiye’nin Küresel Çevre Fonu(GEF)’na Yaklaşımları ve Beklentileri
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
T. C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇED VE PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Y
TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS) 12 NİSAN 2009 BU PROJE KAMU KURUMLARI ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME.
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
Hedef A.1. : Deprem Bilgi Altyapısının Geliştirilmesi; Deprem bilgi altyapısının geliştirilmesi, güçlendirilmesi, sürdürülebilirliğinin sağlanması bu altyapıyı.
IPA II Dönemi Hazırlıkları
ÇÖLLEŞME VE EROZYONLA MÜCADELE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Avrupa Konseyi Destekli Hibe Projesi KAMUDA ETİK KÜLTÜRÜN GÜÇLENDİRİLMESİ.
KADASTRO DAİRESİ BAŞKANLIĞI
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMLERİ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
1 Yönetim Bilgi Sistemleri 2015– ANKARA Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
AB MALİ İŞBİRLİĞİ ULAŞTIRMA OPERASYONEL PROGRAMI
TÜRKİYE-AB KATILIM MÜZAKERELERİNDE MEVCUT DURUM
ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKİM TAMAMLANAN PROJELER NoProjenin AdıBütçesiSüresiAçıklama 1 Türkiye’de Hayvansal Atıkların Biyogaz Yolu.
Bölgesel Yatırım Ortamı Değerlendirme Projesi 14 Temmuz, 2015 İstanbul.
MALİYE BAKANLIĞI BÜTÜNLEŞİK PORTAL PROJESİ T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı.
AFETLER ve AFET YÖNETİMİ (SAU-026) Ulusal Deprem Stratejisi Eylem Planı (UDSEP ) Prof. Dr. Levent Gülen Ofis: M-1 No:1303.
T.C. ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI
Nehir Havzaları Su Kaynakları Modelleme Çalışmaları
TÜRKİYE’DEKİ İÇME SUYU KAYNAKLARININ VE ARITMA TESİSLERİNİN
STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLARININ BOLOGNA SÜRECİNDEKİ ROLÜ Sabancı Üniversitesi 22 Ekim 2010.
DENİZLİ 18. TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Denizli Horozu İyileştirme Takımı Çalışma Raporu.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
Sunum transkripti:

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ SUNU İÇERİĞİ 1) TAPU VE KADASTRO MODERNİZASYON PROJESİ (TKMP) 22-A 2) TESİS KADASTROSU VE 22-A (YENİLEME) ÇALIŞMASI KARŞILAŞTIRIMI 3) 22-A (YENİLEME) ÇALIŞMASI İŞ AKIŞ ŞEMASI 4) 22-A (YENİLEME) ÇALIŞMASI UYGULAMA İÇERİĞİ 5) 22-A (YENİLEME) ÇALIŞMASI YÜKLENİCİ VE MÜDÜRİYET SORUMLULUKLARI 6) JEODEZİK ÖLÇÜLER 7) SORU, CEVAP VE ÖNERİLER TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TAPU VE KADASTRO MODERNİZASYON PROJESİ (TKMP) Projenin Amacı :(İkraz Anlaşmasında) Kadastro haritalarının sayısal kadastro ve tapu bilgilerini destekleyecek şekilde yenilenmesi ve güncellenmesi; Sayısal tapu ve kadastro bilgilerinin kamu ve özel sektör kuruluşlarının hizmetine sunulması; Tapu ve kadastro Müdürlüklerinde müşteri hizmetlerinin iyileştirilmesi; TKGM’ nün insan kaynaklarının geliştirilmesi; Türkiye’de gayrimenkul değerlemesi için en iyi uluslararası uygulamaların benimsenmesine yönelik politikaların ve kapasitenin geliştirilmesi yoluyla tapu ve kadastro hizmetlerinin etkililiğini ve verimliliğini arttırmaktır. TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TAPU VE KADASTRO MODERNİZASYON PROJESİ (TKMP) Kapsamı: Başta Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya Bölge Müdürlükleri olmak üzere 22 Bölge müdürlüğü yetki alanında günümüz ihtiyaçlarına hizmet vermeyen yerlerin ihtiyaçlarına göre Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi (3402 S.K./22-a) ile Pafta ve Teknik Arşiv Verilerinin Bilgisayar Ortamına Aktarılması çalışmaları yapılarak Mekansal Bilgi Sistemine altlık oluşturmak TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TAPU VE KADASTRO MODERNİZASYON PROJESİ (TKMP) Projenin Finansmanı (%97’lik) bölümü Dünya Bankası kredisinden, (%3’lük) bölümü ise iç kaynaklarımızdan karşılanmak üzere, Toplamda 135 milyon Euro (203 milyon Dolar) olarak 17.03.2008 tarihinde yapılan müzakerelerde kesinleştirilmiştir. TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TKMP BİLEŞENLERİ 1.Bileşen (yenileme ve güncelleme) Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi (3402 S.K./22-a) ile Pafta ve Teknik Arşiv Verilerinin Bilgisayar Ortamına Aktarılması, Uluslararası koordinat sistemine dönüşümü Temel Harita üretimi, 22-a kapsamında uygulama politikalarının belirlenmesi, kalite kontrol denetim ve teknik destek sağlanması, Yenileme kapsamındaki tapu sicil bilgilerinin güncellenmesi ve tapu Kütüklerinin yenilenmesi, 22-a kapsamında Mevzuatın geliştirilmesi. TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TKMP BİLEŞENLERİ 2.Bileşen (hizmet sunumunun iyileştirilmesi) Kadastro Harita ve Bilgilerinin TAKBİS’e uygun hale getirilmesi (e-kadastronun ulusal mekansal veri altyapısına entegrasyonu) Model Ofis Tasarımı ve Yapımı, (Bursa Bölge Müdürlüğü ile birimlerinin ofisi planlanmıştır) 22-a kapsamında uygulama politikalarının belirlenmesi, kalite kontrol denetim ve teknik destek sağlanması, CORS, HBB-TUCBS Uygulamaları ve hizmet sunumu TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TKMP BİLEŞENLERİ 3.Bileşen (insan kaynakları ve kurumsal gelişim) İnsan kaynakları stratejisinin belirlenmesi, Kurum strateji ve iş planlarının geliştirilmesine uygun çalışmaların yapılması, 22-a kapsamında personel ve yüklenicilerin eğitimleri, TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ TKMP BİLEŞENLERİ 4.Bileşen (gayrimenkul değerleme) (DPT ile Müşterek Eylem Planı oluşturulacaktır.) Politika geliştirme, Pilot uygulama, Kurumsal kapasite oluşturulması, TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ

Proje kapsamına alınan parsel sayısı 22 Bölge Müdürlüğünden elde edilen envanter çalışmaları sonucunda, Türkiye’de toplam (8.010.583) adet parselin en kısa sürede yenilenmesine ihtiyaç olduğu belirlenmiştir. Mevcut temin edilen kaynak ile 2009 yılında ( 167.000), 2010 yılında (2.098.000), 2011 yılında (1.425.000), 2012 yılında ( 410.000), Olmak üzere, toplam (4.100.000) parselin yenilenmesi (3402/22-a) planlanmıştır. Projenin, 2013 yılında tamamlanması hedeflenmektedir. TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ