( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT. 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MALİYE KULÜBÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA TEKNİKLERİ
Advertisements

Olgun ŞENER Kamu Yönetimi Uzmanı
DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
Yrd. Doç. Dr. İsmail SEZER ÖYP KURUM KOORDİNATÖRÜ
Nevşehİr Ünİversİtesİ
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Ö Ğ R E T İ M Ü Y E S İ Y E T İ Ş T İ R M E P R O G R A M I (Ö Y P ) Ö Z E T Ş E M A S I • Şemada, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ile ilgili aşamalar.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
Guzel yolculuk KANADA KÜLTÜR MERKEZİ
ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU KILAVUZU. 1. Adım: KAYIT.
Birtel İletişim Teknolojileri
DEĞİŞİM PROGRAMLARI OFİSİ (DPO) STUDY ABROAD OFFICE (SAO)
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Erasmus+ Programı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ ERASMUS
ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
SIK SORULAN SORULAR Hale ŞEN Atılım Üniversitesi AB & ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ Kasım, 2009.
1 AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ) (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ)
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
Şubat Aşama: İletişim -Bölüm Erasmus Temsilcisi ve Staj Danışmanı: Erasmus sürecinde akademik danışmanınızdır. -AB Ofisi Erasmus Koordinatörü:
Birtel İletişim Teknolojileri
Erasmus’la Hayatınızda bir Fark Yaratın... Uluslararası İlişkiler Ofisi ATILIM ÜNİVERSİTESİ.
 15 Türk Dili Yaz Kursu Bursu  4 Yüksek Lisans (Master ve Doktora)  2 Araştırma.
YURT DIŞINDA ÖĞRENİM Ertan Pekşen KOU Müh. Fak Jeofizik Müh. Bölümü
Erasmus Staj Hareketliliği Programı Akademik Yılı Verileri Akademik Yılı Programı Uygulanışı.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Tanışma Toplantısı 07 Ekim 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
TÜBİTAK Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Japon Üniversitelerinde İngilizce Eğitim İmkanı
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Yerleştirme (Staj) Hareketliliği Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus Öğrenci Sorumlusu
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Öğrenci Hareketliliğinde Erasmus Koordinatörlerinin İzlemeleri Gereken Yol Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus.
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLARI SINAVI (TCS)
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Ahmet SARI Rehber Öğretmen
Yurtdışı Eğitim Şartları-Diploma Denkliği
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI. Mevlana Değişim Programı, Türkiye’de yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren yükseköğretim.
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
Almanya'da Diploma Denklik
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
DEĞİŞİM PROGRAMLARI FAALİYET BÖLGELERİ HARİTASI 1 ŞUBE MÜDÜRÜ 3 UZMAN 2 ŞEF 1 VERİ HAZIRLAMA KONTROL İŞLETMENİ 3 SÖZLEŞMELİ PERSONEL OLMAK ÜZERE ON PERSONELDEN.
TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
Özürlü Öğrenci Birimleri Engelsiz Üniversite Birimleri 17.MAYIS.2010 Prof. Dr. Bülbin Sucuoğlu
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ DIŞİLİŞKİLER OFİSİ. Erasmus Programı Neler Kazandırır? Öğrencilere Kazandırdıkları Yurtdışı deneyimi Çok kültürlü ortamda ders işleme.
SPK Lisans Türleri ve Lisanslama Sınavları
SHY-66/147 KREDİLENDİRME SHY-66/147 Kredilendirme:  Alınan eğitimin, Ek-1.C Temel Bilgi Gerekliliklerine eşdeğer olduğunun tespit edilmesine istinaden,
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
1 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ORTAK PROGRAMLAR ÇİFT DİPLOMA PROGRAMLARI.
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
MEZUNLAR TOPLULUĞU BİRİMİ
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.
KURUMLARARASI ANLAŞMALAR
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ERASMUS+ YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI
ABD Üniversiteleri BaŞvuru Süreci
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
Sunum transkripti:

( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT

1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin NAFSA üyesi seçkin yurtdışı eğitim firması olan HİT, aynı zamanda TEAG üyesidir.

Hürriyet Gazetesi’nin 1993 yılında düzenlediği bir eğitim kampanyası ile kura ile belirlenen 101 öğrenciye Amerika’da üniversite eğitim bursu verilmiştir. Hürriyet Gazetesi, burs verdiği öğrencilere doğru ve zamanında hizmet verebilmek ve eğitimleri boyunca destek verebilmek amacıyla HIT Uluslararası Eğitim’i kurmuştur., Hürriyet Gazetesi tarafından kurulan HIT, şuan Sedat Semavi kuruluşu olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Hürriyet Bursu ile Amerika’ya gönderdiğimiz öğrencilerimizin başarıları göğsümüzü kabartmış, tüm Türk gençliğine örnek teşkil etmiştir.

HİT Uluslararası Eğitim olarak, İstanbul merkez ofis olmak üzere, Ankara Bölge Müdürlüğü ve İzmir Trabzon Antalya Kıbrıs şubelerimiz ile tüm Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.

HIT Yurtdışı Eğitim Fuarı Her yıl düzenlediğimiz eğitim fuarı ile, temsilciliğini yaptığımız okullar ile öğrencilerimizi buluşturmakta, birebir kayıt imkanı sunmaktayız. Dergi Her yıl yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilere rehber olan “International Education” dergisini yayınlamaktayız.

Temsilciliğini Yaptığımız 600’den fazla okul bünyesinde, Dil Okulu Programları Sertifika ve Diploma Programları Staj Lisans Yüksek Lisans Yaz Okulları programları sunmaktayız.

Kuruluşumuzdan bu yana başarı ile yerleştirilen ’den fazla öğrenci “Kurulduğu ilk günden beri” yurtdışı eğitim alanında hizmet veren en eski yurtdışı eğitim danışmanlık firması Yurtdışında yaşamış / eğitim almış deneyimli bir kadro Öğrenci memnuniyetinin en önemli göstergesi olan referans ayrıcalığı NEDEN HIT ?

Uzman eğitim danışmanlarımız tarafından öğrencilerimizin ; Beklentilerine, Önceliklerine, Bütçesine, Kariyer hedefine, Yabancı dil seviyesine ve Not ortalamasına en uygun ülke, okul ve program belirlenir ve öğrenciyi amacına ulaştıracak eğitim planı çizilir. NEDEN HIT ?

Danışmanlık Hizmetimiz : Uygun okul ve programların belirlenmesi Belirlenen okul ile temasa geçilip, kabul şartlarının belirlenmesi ve kabul şansının değerlendirilmesi Okul başvuru formlarının doldurulması Üniversite ve Master programlarında Statement Of Purpose ( Niyet Mektubu ), referans ve essay’lerin düzeltilmesi, sınav takviminin oluşturulması Başvuru belgelerinin okula yollanması Vize işlemlerine başlayabilmek için okul kabulünün getirtilmesi ( I-20 formu, LOA, CAS Statement vb…)‏ Vize randevusunun alınması ve vize başvuru dosyasının hazırlanması Vize başvuru formlarının doldurulması Vizeden sonra, konaklama ve havaalanı karşılama ayarlanması Eğitim öncesinde yurtdışında öğrenci olarak dikkat edilmesi gereken bilgileri içeren ve öğrencinin uyum sağlamasını kolaylaştıran oryantasyon eğitimi Eğitim süresince 7x24 açık acil durum hattımız ile destek sunulmasını kapsamaktadır. NEDEN HIT ?

TEL : (pbx) ADRES : Cinnah Caddesi 39/15 Çankaya- Ankara / TURKEY ( Akbank karşısı – Otoparkımız mevcuttur) WEB : TEŞEKKÜRLER…