Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak."— Sunum transkripti:

1 http://www.educeviri.com/ Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak

2 Çağımızın rekabetçi piyasasında artık çoğu şirket, küresel bir satıcı olarak faaliyet göstermektedir. Müşteriyle doğru bir iletişim ve iş ilişkisi kurmada, dil ve iletişim engelini aşmak bu şirketler için son derece önemli bir konu olup bu bağlamda, profesyonel bir çevirmeni işe almak tek çözümdür. Farklı kültürlere dair derin bilgi sahibi olan profesyonel yabancı dil uzmanları, çok uluslu iş dünyasında büyük talep görmektedir.

3 Çoğumuz halen, profesyonel bir çevirmen olmak için uygun eğitim kursları bulunduğunun farkında bile değiliz. Öğrenciler daha ilkokulda ya da takip eden orta öğrenim yıllarında çeşitli isteğe bağlı eğitim programlarını seçerek, yabancı dil öğrenmeye başlayabilmektedir. Son dönemlerde, çeşitli enstitüler ve üniversiteler de, bu alandaki boşluğu tamamlamak için daha az zaman gerektiren (yaklaşık 2 ve 6 yıl arasında) sertifika ve diploma programları sunmaya başlamış bulunmaktadır. Yabancı dil konusunda ileri seviyede eğitim ile ilgileniyorsanız, bu alanda yüksek lisans veya doktora da yapabilirsiniz. Bu alandaki eğitim kursları, çok kısa süreli olabilir ancak dil yeteneğinizi ve konuşma akıcılığınızı artırmak için çok fazla zamana ve pratiğe ihtiyacınız olacaktır. Bu alanda eğitime erken başlamak, daha iyi bir kariyer elde etmeniz ve yabancı dil yeteneğinizi geliştirmeniz açısından daha iyi fırsat sağlar.

4 Parlak bir gelecek inşa etmek için yabancı dil öğrenmek, profesyonel bir çevirmen olarak diğer ülkelerdeki insanların hayatlarında, kültürlerinde ve dillerinde neler olup bittiğini öğrenmeye büyük ilgisi olanlar için olağanüstü bir kariyer fırsatı olabilir. Aynı zamanda marka olmayı başarmış çok uluslu şirketlerde çalışma fırsatları da bu alanda oldukça yaygındır. Bu alanda kariyerinizi geliştirmek için ayrıca turizm sektörü, elçilikler, yayıncılık sektörü, eğlence sektörü, halkla ilişkiler ve kitle iletişim sektörü, diplomatik hizmetler, uluslararası organizasyonlar, sözlü ve yazılı çeviri sektörü vb. alanları da tercih edebilirsiniz. EDU Çeviri, Fransızca-İngilizce dillerin de çeviri faaliyetleri dahil pek çok dilde çeviri hizmeti sunan, Türkiye merkezli profesyonel bir çeviri şirketidir. Ayrıca farklı sektörlerde uzmanlığa sahip profesyonel çevirmenleri de bünyemizde işe almaktayız.

5 İletişim:- Kore Şehitleri Caddesi Mithat Ünlü Sokak Plaza 21 D: 14 No:17 Zincirlikuyu / İstanbul – TÜRKİYE Telefon :-0(212) 280 86 36 Fax :-0(212) 280 33 37 Mobil:- 0(532) 280 9 333 Mail :-info@educeviri.com http://www.educeviri.com/


"Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları