T.C. GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bölüm koordinatörünün gidilecek kuruma bildirmesi için gerekli olan bilgiler bölüm koordinatörüne ulaştırılır. Ad , Soyad Doğum tarihi Fakülte Bölüm Gideceği.
Advertisements

UYGULAMA EĞİTİMİ RAPORLAMA YÜKÜMLÜLÜKLERİ ve ÖDEME USÜLLERİ
Yrd. Doç. Dr. İsmail SEZER ÖYP KURUM KOORDİNATÖRÜ
T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akış Şeması Tuşları Kullanarak akışı takip.
HAYIR HAYIR HAYIR Staj Yeri Buldun mu? EVET EVET
E-Fatura ve Logo’da E-Fatura
LOGO’DA E-FATURA Saadet GAFFAROĞLU Analiz Uzmanı, LOGO
TERFİ-SİCİL RAPORLARI VE EMEKLİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
HALK ELİNDE HAYVAN ISLAHI ÜLKESEL PROJESİ II
KAYS PROJE BAŞVURU İŞLEMLERİ
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
ADAY ÖĞRENCİ BAŞVURU BELGELERİNİN HAZIRLANMASI Adet Aday Öğrenci Başvuru Formu (Duyurular Bölümündeki linkten indirebilirsiniz) 2- 2 Adet Transkript.
PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ
PROJE UYGULAMA SÜRECİ SATIN ALMA
STAJ UYGULAMASININ YAPILABİLECEĞİ İŞLETMELER
İÇERİK 2  Yasal Yükümlülükler  Görünürlük Faaliyetleri  Görünürlük Araçları  SERKA Logosu  Görünürlük Kurallarına Riayet  Görünürlük.
VERİ TABANINA FİRMA KAYIT İŞLEMLERİ
AMBALAJ BEYAN SİSTEMİNE İLİŞKİN GENEL BİLGİLER
STAJ UYGULAMASININ YAPILABİLECEĞİ İŞLETMELER
U.Ü. ORHANGAZİ MESLEK YÜKSEKOKULU Öğr. Gör. Yeliz UMUR
Erasmus Koordinatörler Toplantısına Hoşgeldiniz
‘SÜRAT’ VE ‘TURGEP’ MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI
ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI TAM BAŞVURU FORMU PAKETİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ Eylül 2013 GİRİŞ.
Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
1 Özgür TÖNGEL İzleme ve Değerlendirme Birimi Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı DEZAVANTAJLI GRUPLARA YÖNELİK SOSYAL İÇERME MALİ DESTEK.
LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?
YÖK Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Birimi
Samsun Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Proje Hazırlarken…. Karşı tarafı etkilemek (Projenizi en az iki kişi okuyacak ve değerlendirecek)
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ 1/51 DEĞERLENDİRME TABLOSU Başvuru Rehberi içinde yer alan ve proje tekliflerinin hangi kriterlere göre değerlendirileceğini.
ÖRNEK PROJE FORMU İNCELEMELERİ
Sosyal Destek Programı
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI İbrahim YILDIRIM.
Öncelik 1: Toplumun zararlı maddelerden korunması ve başta gençler olmak üzere zararlı madde bağımlılarının rehabilitasyonu ve topluma kazandırılması Önceliğin.
2013 YILI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI İlana Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2013 Son Başvuru Tarihi: 20 Aralık 2013 Saat 17:00.
SEKTÖREL YATIRIM ALANLARINDA GENÇ İSTİHDAMININ DESTEKLENMESİ II HİBE PROGRAMI TAM BAŞVURU FORMU PAKETİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ Kasım 2013 GİRİŞ.
Staj öncesinde ve sonrasında yapılacaklar
Ajans Ana Sayfası. Portal Ana Sayfası Yardım Sayfası.
TÜBİTAK KAMU PROJELERİNİ HAZIRLAMANIN TAM ZAMANI
PERFORMANS PROGRAMI HAZIRLIK SÜRECİ Nisan, Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı Üzerine Genel Bir Değerlendirme Ana Hatlarıyla Performans Programı Performans.
KULÜP İNTERNET SAYFALARI
Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Özgeçmiş CV programına bilgi girişi
SODES BİS SİSTEMİ.
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
EVRAK KAYIT SİSTEMİ Öğr. Gör. Hakan YILDIZ.
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
2016 DOĞRUDAN FAALİYET DESTEĞİ ve 2016 TEKNİK DESTEK PROGRAMI Açılış Töreni
Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
M ALİ D ESTEK P ROGRAMI Açılış Törenine Hoşgeldiniz
Röleve Programı Kullanımı. Programa “C:\Roleve” dizini altındaki Roleve.exe dosyası çalıştırılarak girilir. Program çalıştırıldığında ekrana Menü gelir.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
BRAİLLE YAZI SİSTEMİNDE KULLANILAN ARAÇ VE GEREÇLER
TEKNİK DESTEK PROGRAMI
Gebze Teknik Üniversitesi Resmi Posta Gönderi Formu
STAJ NEDİR? Öğrencilere, belli zaman dilimi ve süreler içinde öğrenim gördükleri meslek ile ilgili işyerlerindeki uygulamalarla karşı karşıya gelmelerini.
DUYURU Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı kapsamında Eğitim-Öğretim yılı için Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma.
BAPSİS ÜZERİNDEN PROJELERDE TALEP OLUŞTURMAK
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ PLAN HAZIRLAMA
GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ.
Bir Bilenle Bilge Nesil projesi
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
ERASMUS KOORDİNATÖRLER TOPLANTISI
AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU
BAPSİS ÜZERİNDEN PROJELERDE TALEP OLUŞTURMAK
Sunum transkripti:

T.C. GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI BAŞVURU DOSYASI HAZIRLAMA BİLGİ NOTU

Mali Destek Programları kapsamında Ajansımıza sunulacak proje teklifleri ile ilgili dosyaları hatasız ve belirlenen formata uygun olarak hazırlamak ve Başvuru Sahiplerinin çalışmalarını kolaylaştırmak için gerekli bilgiler bu çalışmada sunulmuştur. Başvuru Sahipleri proje teklifi dosyasının hazırlanması aşamasında belirlenen kurallara azami dikkat göstermelidirler.

Başvuru formu ve ekleri çevrimiçi (online) olarak sistem üzerinden doldurularak elektronik ortamda Ajansa gönderilir http://portal.kays.kalkinma.gov.tr/wp-content/uploads/2012/10/KAYS-BasvuruTamamla.mp4

Elektronik ortamda Ajansa gönderilen başvuru belgelerinin sistem üzerinden bilgisayar ortamına indirilerek çıktıları alınır.

Başvuru belgelerinin matbu şekilde Ajansa ulaştırılması için başvuru dosyasının hazırlanması gerekmektedir Başvuru Dosyasını hazırlamak için öncelikle 1 adet kırmızı ve 1 adet mavi olmak üzere 2 adet klasör, poşet dosya, ambalaj kağıdı, koli bandı ve makas tedarik edilir.

Sistem üzerinden Online (çevrimiçi) ortamda doldurulmuş ve çıktısı alınmış olan Başvuru Formu, Bütçe, Mantıksal Çerçeve, Özgeçmiş ile istenilen diğer belgeler arkalı önlü olmak üzere şeffaf dosyalara yerleştirilir.

Başvuru Formu, ekleri ve Destekleyici belgeler dosya ayracı ile ayrılarak, bölümlerin üzerine etiketle isimleri yazılır. Başvuru Formu, ekleri ve Destekleyici belgeler 1 asıl ve 1 kopya olmak üzere 2 ayrı klasöre yerleştirilir.

Hazırlanan klasörler önceden temin edilen ambalaj kağıdına sarılır Hazırlanan klasörler önceden temin edilen ambalaj kağıdına sarılır. Sistem üzerinden bilgisayar ortamına indirilen Başvuru Dosyası kapağı bir şeffaf dosya içerisinde ambalaj kâğıdının üzerine yapıştırılır ve Ajansa posta yolu ile yada elden teslim edilerek son başvuru tarihinden önce ulaştırılır