TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
Farklı Kültürlerde Liderlik Yapmak Prof. Dr. Yeşim Toduk Akiş
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
TEMEL YETENEK RAQİF QASIMOV.
PINAR ET.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
TAT KONSERVE SANAYİİ A.Ş.
ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK
Müşerref Üstek.
Türkiye’de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk firması olan Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret A. Ş, 1970 yılında Bursa’nın Akçalar ilçesinde kurulmuştur.
Inı VAKKO.
MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
İŞLETME Toplumdaki bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
ŞEKER PİLİÇ.
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
KOÜ HUKUK FAKÜLTESİ «Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.»
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Comenius Programı Onur AYDEMİR
Konak Anadolu Lisesi.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre.
Türkiye Bankalar Birliği 49. Genel Kurulu 1 Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sistemindeki Gelişmeler Ersin Özince Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
ÜNİTE 17 HİSSE SENEDİ DEĞERLEMESİ
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
İşletmeyi neden kurarız ?
Bilgilendirme Toplantısı
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
VII- ŞİRKET DÜZEYİNDE STRATEJİ- ÇEŞİTLENDİRME-BÜYÜME STRATEJİLERİ
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
Toplam Kalite Yönetimi
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

TARİHÇE Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren PINAR , süt, et, su ürün gamında farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerle çok geniş ürün yelpazesine sahip bir markadır. Dünya trendlerini yakından takip eden PINAR , birçok ürün gamında liderliğini sürdürmektedir. PINAR gıda sektöründe Türkiye’yi hep ilklerle tanıştırmıştır.

YÖNETİM KURULU Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Gökoğlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Talu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yiğit Tavas Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Rıza Dağhan Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Akyol

ORTAKLIK YAPISI HİSSEDARLAR HİSSE ORANI (%) HISSE TUTARI (TL) YASAR HOLDING A.S. 54,1754 23.476.893,16 PINAR SÜT MAMULLERI SANAYII A.S. 12,5805 5.451.752,25 3.SAHISLAR 33,2442 14.406.354,59 TOPLAM 100,0000 43.335.000.00

VİZYONUMUZ Pınar, çalışanları, üreticisi ve tedarikçileriyle birlikte büyümeyi, tüketicisi ile bütünleşerek uluslararası alanda söz sahibi olan bir "bölgesel güç" olmayı, çalışanlarıyla birlikte kârlılığını ve verimliğini arttırmayı ana hedefi olarak belirlemiştir. Pınar olarak felsefemiz, yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevre ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren, her zaman AR-GE çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir grup olmaktır.

MİSYONUMUZ Pınar, önce insan sağlığını düşünür. Sağlık, hijyen ve doğallıktan hiç ödün vermez. Sağlıklı yaşamı hep destekler ve yüksek kalite düzeyiyle yaşama özen gösterir. Tüm çocukların sağlıklı büyümesi ilk günden beri Pınar’ın ana misyonudur.

ÜRÜNLERİMİZ

RAKİPLERİ Paketli ürün pazarında Aytaç, Polonez, Banvit ve Maret gibi ulusal rakipler bulunmaktadır. Pınar Et, etli ve unlu ürünler ile deniz ürünlerini kapsayan tüm dondurulmuş ürünler pazarında da %26 ciro payıyla 1. sıradadır.

Dondurulmuş Hazır Gıda (Et) 53% Lider Salam 34% Lider Sosis 24% Lider Sucuk 13% Lider Toplam Şarküteri 18% Lider

PAZAR PAYI KARŞILAŞTIRMASI

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ Pınar Resim Yarışması, ilköğretim çağındaki çocukların resim sanatına ve güzel sanatlara ilgisini artırmak ve geleceğin ressamlarını yetiştirmek amacıyla 31 yıldır düzenlenmektedir Pınar Çocuk Tiyatrosu 25 Yaşında! Pınar Çocuk Tiyatrosu Yaşasın Büyüyorum ile perdelerini açıyor 25 yıldır ülkemizin her bölgesinde çocukları tiyatroyla buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu yeni sezon da da perdelerini açıyor..

Pınar , 1998 yılından bu yana Pınar Karşıyaka adıyla Türkiye Basketbol Birinci Ligi ’nde mücadelesine devam eden basketbol takımını desteklemektedir. Ayrıca, her yıl bine yakın çocuk Çiğli Selçuk Yaşar tesislerinde spor yapma imkanlarından yararlanmaktadır.

Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) İzmir Şubesi tarafından hazırlanan ve ana sponsorluğunu Yaşar Holding Gıda Grubu Pınar’ın yaptığı "Sesime Kulak Verin" Projesi ile, çeşitli nedenlerle eğitime fırsat eşitliği kapsamı dışında kalmış, iyi derecede müzik yeteneği olan, ancak, bu alanda gelişebilmesi için sosyal, kültürel ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan 70çocuk ve genç öğrencinin müzik alanında eğitilerek müziği meslek edinmeleri amaçlanmaktadır.

SLOGANLARIMIZ Pınar: Gerçek yaşam gerçek lezzet Pınar: Yaşam pınarım

ÖDÜLLERİ Yaşar Holding Gıda Grubu Pınar, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO)2007 yılı Başarı Ödülleri organizasyonunda toplam 18 ödül kazandı. Pınar Süt Mamulleri Sanayii A.Ş, ''En Yüksek Yatırım'' birincilik ödülü, ''En Yüksek Vergi Ödeme'', ''En Yüksek İhracat'' ve ''En Fazla İstihdam'' ikincilik ödüllerini elde etti. Pınar Süt ayrıca, ''Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Yüksek İhracat Gerçekleştirme'', ''Kültür Alanında Katkı'', ''Başarılı Marka'' ve ''Başarılı ARGE Çalışmaları'' kategorilerinde de ödüllendirildi.

İNSAN KAYNAKLARI Pınar'ın bu denli kısa sürede pek çok "ilk" in ve başarının mimarı olmasının ardında insan kaynaklarına verdiği önem yatıyor. Yarıştığı her kulvarda liderliğini insana yaraşır kalite ve lezzette ürünler sunarak sürdüren Pınar'ın grup içi insan kaynaklarının değerlendirmesinde de felsefe aynı : Önce İnsan.

İŞE ALIM SÜRECİ İşe alım sürecinde başvurular; ihtiyaç duyulan pozisyonun gerektirdiği bilgi ve beceri düzeyi, nitelikleri, yetkinlikler ve deneyimleri dikkate alınarak ön değerlendirmeden geçirilir. İlk görüşmeler ve değerlendirmeler İnsan Kaynakları Bölümü tarafından yapılır. Adaylara pozisyonun gereklilikleri doğrultusunda yabancı dil testi uygulanır. Uygun bulunan adaylar ikinci görüşmeyi yapmak üzere ilgili bölüm ve fonksiyon yöneticilerine yönlendirilir. Son olarak uygun bulunan adaya ücret ve tüm sosyal haklarını içeren şirket teklifi sunulur. 

Sorularınız için Pınar İletişim Merkezi'ni arayınız ya da e-mail adresimizden bize ulaşınız.

ASILSIZ İDDAA  Pınar Et'ten, 'Uzun Soyulmuş Sosis-Yüzde 100 Dana' adlı ürünlerinde kanatlı Etİ tespit edildiği haberleri ile ilgili yapılan açıklamada, "Hiçbir ürünümüzde 'taklit' olarak nitelendirilebilecek bir durum söz konusu değildir" denildi. Konuyla ilgili hukuki süreç başlamıştır.Bu konuyla ilgili açıklamada, "Tüketicilerimiz, hiçbir şüpheye kapılmadan tüm ürünlerimizi her zaman olduğu gibi gönül rahatlığıyla tüketmeye devam edebilirler.