Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YAPILANMA TOPLANTISI ŞUBAT 2013.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

Presentation of the 21 ETCF II Partnerships ETCF-II is co-funded by the European Union and the Republic of Turkey TOBB.
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
5. Hendese Grup Toplantısı
CYEA THE JCI CREATIVE YOUNG ENTREPRENEUR AWARD JCI YILIN YARATICI GENÇ GİRİŞİMCİSİ.
MERSİN GENÇ GİRİŞİMCİ VE KARİYER DERNEĞİ
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
GİRİŞİMCİLİK Ahmet AYDIN.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
‘’Yasamak ve Yasatmak için Bilim ’’
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
Bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak Vizyon’ u Güçlü bir sivil toplum bilinci ve ileri teknolojiyi kullanan, rekabet gücü.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
Proje Hakkında  Proje T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel Türkiye ve KAGİDER tarafından hayata geçirilmektedir.
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
AYBASTI-KABATAŞ KURULTAYI Bilimin Işığında Yerel Kalkınmaya Doğru…. Doç. Dr. Salim ŞENGEL Anadolu Üniversitesi.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
GELECEĞİN ODTÜ’SÜ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 21 Mayıs
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmaları Programı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
EXPO 2015 İZMİR için Yol Haritası
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Boun EMBA Platform Yeni Fonksiyonel Gruplar Yapılanması.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON OFİSİ BİRİMİ
FAALİYET/PROJE EYLEM PLANLARI
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Bİz kİmİz? Hacettepe Robot Topluluğu mikro denetleyici temelli robot ve otomasyon teknolojileri üzerine çalışan bir öğrenci.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
ÖNCELİK 6 : HAYAT BOYU ÖĞRENME İZLEME ve DEĞERLENDİRME SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ
EGİAD PARLAK FİKİRLER ATÖLYESİ / EGİAD-BIZ (Bright Ideas Zone) 30 KASIM 2015.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
Atılım’da Bir Kitap - Bir Konu Programı Etkinliği 28 Mayıs 2013 Hasan U. Akay Provost.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Şubat Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Personel Durumu 2. Araç Parkı Durumu 3. Bina ve Arazi Durumu 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI.
Türkiye Kadın Girişimci Dernekleri Platformu. Biz kimiz?  KAGİDER 2012 yılında Antalya’da Türkiye’nin farklı bölge ve illerindeki kadın girişimci derneklerinin.
KARADENİZ HAVZASINDA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI Uygunluk ve Ortaklık Şartları - - Uygunluk ve Ortaklık Şartları -
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
KONYA 8 Eylül 2016 SONUÇ RAPORU. TİMAKADEMİ 2023 HEDEF PAZARLAR Seminer dizisinin üçüncüsü 8 Eylül 2016 tarihinde Konya’da gerçekleşmiştir. Seminerin.
MEZUNLAR TOPLULUĞU BİRİMİ
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Bölüm 4 Fizibilite Analizi Gerçekleştirmek ve Kazançlı Bir İş Planı Oluşturmak.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YEŞİLAY TOPLULUĞU
Ankamus Nedir? Ankamus öncelikli olarak Ankara’daki liseler için düşünülmüş bir Erasmus+ birliği oluşumudur. Bir çok okuldan alınan temsilciliklerle beraber.
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YAPILANMA TOPLANTISI ŞUBAT 2013

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU DOĞRU SİSTEM ???

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÖZELLİKLER : - NİTELİKLİYİZ. - HEMEN HER SEKTÖRE HAKİMİZ. - PROFESYONELİZ. - GENCİZ. - HEYECANLIYIZ. - KALABALIĞIZ. - YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR !!!.

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YENİ DÖNEMDE İŞLETİM, HAFTALIK DÜZENLİ TOPLANTILARLA PROJE BAZINDA TAKİP EDİLECEK.

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK SERACILIKALİHAN HİKMET BAYRAM -Projeyi hayata geçirmek PROJE SORUMLUYAPILACAK YATIRIM FİKRİ GELİŞTİRME & YATIRIMI DESTEKLEME HERKES-Fikir bulmak -Fizibilite oluşturmak PROJE SORUMLUYAPILACAK İNŞAATTAYFUN ÖZLÜ SERKAN GÜND -Projeyi hayata geçirmek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU HER YK ÜYESİ, SENEDE EN AZ BİR ADET İŞ FİKRİ GETİRMEKTEN SORUMLUDUR. HER YK ÜYESİ, EN AZ BİR KİŞİNİN AİDİYETİNİ YARATMAKTAN GETİRMEKTEN SORUMLUDUR. SORUMLULUKLAR :

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK SEKTÖREL TOPLANTILAR / KOMİTELER (TTSO HAZIRLIK?) HERKES-Ayda bir defa GGK üyelerini sektör bazında toplamak, sorun-öneriler paylaşmak, sonucu basınla paylaşmak, takip etmek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK MYOUFUK DOĞRU-Okul yönetimiyle görüşüp verilecek konferanslarla ilgili her tür hazırlığı yapmak -Her ay bir panel düzenlemek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK PANELLERTAYFUN ÖZLÜ ELİF ÇALIK -Her ay bir panel yapacak şekilde hazırlanmak -Yapılacak panelin her tür organizasyon işini çözmek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK ÜYE İLİŞKİLERİELİF ÇALIK ALİ SAYLAM SERKAN GÜNDOĞDU -Yemek organizasyon -Ziyaretler -Üye sorunları/taleplerini kurula bildirmek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK PROTOKOL İLİŞKİLER HKH EYÜP YANILMAZ -Ziyaret programı

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK UZAKTAN ÖĞRETİMMETİN İSKENDEROĞLU -Sistemin doğru şekilde çalışmasını sağlamak -Uzaktan Öğretim farklı konularda projeler üretmek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK WEB SİTESİMETİN İSKENDEROĞLU BARBAROS BULUT -TTSO web sitesindeki linki kullanılır hale getirmek -Trabzonggk.com kurulması için gereken çalışmaları yapmak

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK ÖĞRENCİ KULÜPLERİ İLİŞKİLER ONUR DORUK MURAT KARAOSMANOĞLU -Beraber projeler üretmek -Toplantılara katılım sağlamak

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK GİRİŞİMCİLİK KURULTAYI HKH EYÜP YANILMAZ -Senelik programı yaparak ekibiyle birlikte senede bir defa yapılacak kurultayın tüm organizasyon işini götürmek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK FİKİR YARIŞMASI?HÜSEYİN TÜYSÜZ SERKAN GÜNDOĞDU -Jüriyi oluşturmak -Tanıtımı yaparak katılımı artırmak -Yarışma gününü en iyi şekilde yönetmek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK AKBANK SPONSORLUK ? HKH

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK DİĞER GGK İLİŞKİLERİ EYÜP YANILMAZ ALİ SAYLAM -Her ay çevre il GGKlara ziyaret programı yapmak -Diğer GGK faaliyetleri takip edip gerekenleri örnek almak

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK KURUMLARLA İLİŞKİLER HÜSEYİN TÜYSÜZ ALPER BEKTAŞ -Her tür faaliyet/destek ile ilgili kurul ve kurumlar arasında köprü olmak

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK AKADEMİK İLİŞKİLER METİN İSKENDEROĞLU UFUK DOĞRU MURAT KARAOSMANOĞLU -Kredili-Kredisiz dersler -Misafir öğretim üyesi

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK PROJE YÖNETİMİHÜSEYİN TÜYSÜZ ALPER BEKTAŞ -İlgili kurumları tek bir çatı altında birleştirerek Girişimcilik konusunda referans/başvuru noktası olmak

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK BASIN İLİŞKİLERHKH EYÜP YANILMAZ -Her ay mutlaka basında görünmek

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJE SORUMLUYAPILACAK İŞ GEZİLERİBARBAROS BULUT ELİF ÇALIK -Senede bir defa iş imkanı yaratacak bir yurtdışı, bir yurtiçi gezi organizasyonu yapmak

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YÖNTEM : HER YK ÜYESİ SORUMLU OLDUĞU KONUYLA İLGİLİ TAKVİMİ DOLDURACAKTIR. HER HAFTA YAPILACAK YK TOPLANTISINDA, KONUSUYLA İLGİLİ BİR ÖNCEKİ HAFTA NE YAPTIĞINI, BİR SONRAKİ HAFTA NE YAPACAĞINI ANLATACAKTIR.(süre kullanımı önemli : 5dk konuşma/ 5dk soru/cevap) HER YK ÜYESİ SORUMLU OLDUĞU KONUYLA İLGİLİ EKİBİN TOPLANTI DÜZENİNİ KENDİSİ AYARLAYACAKTIR.

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BENEFITS : ?

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU Böylece, dönem sonunda; HER TRABZON GGK ÜYESİ INTERNET ARACILIĞIYLA HER TÜR EĞİTİME ULAŞMA İMKANI BULACAK, SERACILIK ALANINDA CİDDİ BİR FİRMA KURULACAK, HER AY ÖNEMLİ İSİMLERİN GELDİĞİ PANELLER DÜZENLENECEK, ÜNİVERSİTEDE / MYOlarda HER AY YAPILACAK TOPLANTILARLA ÖĞRENCİLERİN GİRİŞİMCİLİĞE İLGİSİ ARTIRILACAK,

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU Böylece, dönem sonunda; HER TRABZON GGK ÜYESİ, KENDİSİNE ÖZEL FİNANSMAN İMKANLARINA ULAŞABİLECEK, PROJE İMKANLARI, GİRİŞİMCİLERE ÇOK DAHA VERİMLİ ŞEKİLDE ANLATILABİLECEK / DESTEK VERİLEBİLECEK, İŞ FİKİRLERİ ÇOK DAHA ETKİN DEĞERLENDİRİLEBİLECEK, TRABZON GGK ÜYELERİ, SEKTÖREL SIKINTILARINI DUYURABİLECEK,

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU Böylece, dönem sonunda; BASIN ARACILIĞIYLA SÜREKLİ GÜNDEM YARATILABİLECEK, PROTOKOL ZİYARETLERİ ARACILIĞIYLA BİLİNİRLİLİĞİMİZ ARTACAK, ÜYE ZİYARETLERİ ARACILIĞIYLA AİDİYET DUYGUSU OLUŞTURULACAK, TRABZON GGK GELECEĞİ OLUŞTURULACAK,

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU Böylece, dönem sonunda; WEB SİTESİ YOLUYLA TRABZON GGK SANAL ALEMDE DE ANILACAK, DEĞİŞİK ALANLARDA YENİ YATIRIM FİKİRLERİ HAYATA GEÇİRİLECEK, EN AZINDAN FİZİBİLİTESİ YAPILACAK, YAPILACAK İŞ GEZİLERİ SAYESİNDE GİRİŞİMCİLİK UFKUMUZ GENİŞLEYECEK, KURULTAY İLE BİRLİKTE TÜM TÜRKİYE’DE SES GETİRİLECEKTİR.

Toyota Motor Marketing Europe TRABZON GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TEŞEKKÜRLER…