Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M-101-16 ve TPE-M-101-41 Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M-101-16 ve TPE-M-101-41 Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır."— Sunum transkripti:

1 Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M-101-16 ve TPE-M-101-41 Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.

2 Gerekçe Milli eğitim sistemimizin temel sonuçlarından en önemlileri olan Sosyo-ekonomik ve fiziksel engellerin eğitime erişim üzerindeki etkisinden (fırsat eşitsizliği) dolayı ve kaliteli bir eğitim için akademik ve yaşam becerilerinden temel okuryazarlık, problem çözme, bilişim okuryazarlığı gibi konulara kolay çözüm bulacak ve ferdin okuryazarlık sürecini takip edip ortaya bir eserinin çıkarılmasını sağlayacak bir model oluşturmak için KİTAP SEVER Projesi oluşturulmuştur.

3 Özet KİTAP SEVER projesi ülkemizdeki yüz binlerce öğretmenin ve yönlendirilmeyi bekleyen milyonlarca öğrencinin bilgi, birikim, tecrübe ve farklı istidat ve kabiliyetlerini ortaya çıkaracak bir Sosyal Sorumluluk Projesidir. Öğretmen ve öğrencilere tanınacak fırsatlar ile çok büyük bir sanal kütüphane kurulacak ve yazarlık yapmayan veya düşünmeyen diğer öğretmenlere veya öğrencilere yazarlık okulu ve önündeki modeller bir örnek olacaktır.

4 Neden Kitap Sever? Sosyal Medyanın gücünü son zamanlarda fark eden sektör yatırımcılarının yeni arayışlara girmesi projeyi hızlı ve kapasitesi yüksek hale getirmiştir. Altyapı yatırımlarına, Bilgiye ulaşımın kolaylaşmasına rağmen sektörün bilgiye yatırım yapmaması, Her ferdin bu platformda yazabileceği bir şeyler olması, hayatın her alanında ilgi çekici, ücretsiz ve kolay olması, Sosyal sorumluluk gücünün kullanımı ile hedef kitleye ve kullanıcıya çok kısa sürede ulaşım ve alt modüllerin ayrı ayrı sempatisi projenin en güçlü yönüdür.

5 Kazanımlar  Her bir yazarın en az bir basılı eseri olacak.  Yazarın eserini tanıtabileceği bir platform olacak ve okurla direk temas kurabilecektir.  Yazara telifli eserinden dolayı bir maddi getirisi de olacaktır.  Kişinin kabiliyetlerinin ortaya çıkması ve yönlendirilmesi için bir farkındalık oluşturmak.  Her yazara özel bir web sitesi ve mail adresi ile yazarın adının ve eserlerinin ön planda olması.  Her ferde fırsatları eşit sunarak ideolojiden uzak ve demokratik imkânlar sağlayarak bir eseri ortaya koymasını sağlamak.

6 Hedefler  24 Kasım 2015 tarihine kadar 50.000 YAZAR ÖĞRETMEN, 100.000 YAZAR ÖĞRENCİYE ulaşmak.(Açılışı Başbakan Tarafından yapılacaktır)  Yazarlara; planlama, tasarım, dizgi, baskı,tanıtım gibi hizmetlere sunulacak ve her yazara BASILI BİR ESERİ HEDİYE EDİLECEK.  Yüz binlerce kitaptan oluşan MİLLİ BİR SANAL KÜTÜPHANE oluşturulacak.  Her ilde tüm öğretmenlere yönelik YAZARLIK OKULU SERTİFİKASYON PROGRAMI yapılacak ve öğretmende öğrencilerine aynı programı uygulayabilecek,  Proje EĞİTİMDE FATİH PROJESİ ve EBA ile entegre çalışacaktır.  Yazarların ve okurların arasında bilgi paylaşımı, kulis, konferans, seminer, çalıştay ve eleştiri bağlantıları oluşturulacaktır.

7 Ana Hizmetler  Yayıncılık Hizmetleri: 5 adımda 3 dk. Kapak, iç tasarım ve dizgi yapılarak kitap baskıya hazır hale gelir. E-kitap hemen indirebilir.  Yazarlık Hizmetleri: Yazarlık okulu, ürün/içerik hazırlama danışmanlığı, canlı/online destekler, Ücretli Yazarlık Hizmetleri Standart, Premium, Pro paketlerle; afiş, Medya/basın bildirisi, Afiş/broşür, profesyonel tasarım dizgi, tanıtım videosu, sosyal medya tanıtımı, toplu SMS, Toplu e-posta vs. hizmetlerle profesyonel yazarlığa yardım  Sanal Fuar, e-imza, e-sergi: Görsel Bir 3D alanda kitaplıklar, flash alınlık, yazar videosu ile kitap imzalama, kitap/yazar listesi, e-satış,  Sanal Kütüphane Hizmetleri: Gelişmiş arama seçeneklerine sahip, kitap demosu, yazar biyografisi, yazar kütüphaneleri, Kategari/Vitrin düzeni, e- satış, sahaflar, özel eserler satış  Satış/Dağıtım ve Reklam Hizmetleri: Talep halinde ve en çok oy alan ve ünlü kitaplar için satış, pazarlama ve dağıtım hizmetleri yapılmakta, ücretli reklam, sosyal medya dopingi, medya ajans hizmetleri verilemektedir.

8 Ana Modüller  Hesabım/Profilim Modülü (Yazar Künyesi),  Baskı/Onay ve ön ödeme ile Ücretli hizmetler Modülü,  Bestseller/Ünlüler/En İyiler Modülü,  Ajans Hizmetleri Modülü,  Sosyal Medya Modülü,  ENGELLİ Modülü,  KARİYERİM Modülü,  EN’ler Modülü  Sanal Organizasyon Modülü (Fuar, imza günü, Panel, Konferans)  Benim Hayatım Modülü (Düğün, Anı, e-günlük, albüm, çocuklar)  BULUT/Yedekleme/Online Hizmetler Modülü,  Süreli Yayınlar Modülü,  İstatistik/Raporlama/Gelişmiş Programlar Modülü,  Reklam Tanıtım Modülü


"Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M-101-16 ve TPE-M-101-41 Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları