İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Stok Fotoğrafçılığı.
Advertisements

Online İletişim Eğitimi
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
TOPLUM DESTEK MERKEZİ (TODOMER)
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
TÜRKİYE KAMU – SEN TÜRK EĞİTİM – SEN KOCAELİ 1 NOLU ŞUBE 2010 – 2013 DÖNEMİ DENETLEME RAPORU.
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
SODES PROJELERİ YÖNETİMİ VE UYGULAMALARI
Yaşam3Geni Eğitim Danışmanlık
PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
BURSA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
İÇERİK 2  Yasal Yükümlülükler  Görünürlük Faaliyetleri  Görünürlük Araçları  SERKA Logosu  Görünürlük Kurallarına Riayet  Görünürlük.
PRIME AJANS m.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
Kaynak Geliştirme ve STK’lara Yönelik Hibe Programları (AB ve KA Tecrübeleri) Tayyar Doğan Planlama Uzmanı Kalkınma Bakanlığı.
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
İL DÜZEYİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YÜRÜTTÜKLERİ FAALİYETLERİN STRATEJİK PLAN VE PERFORMANS PROGRAMLARINA UYGUNLUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
ODALARIMIZ TARAFINDAN YAPILACAK GENEL KURUL TOPLANTILARINA SUNULACAK, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İLE EĞİTİM, TEORİK VE PRATİK KURS PROGRAMLARI.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
Web Sitesi Hazırlama.
T.C. AKSARAY VALİLİĞİ SODES KOORDİNASYON BİRİMİ T.C. AKSARAY VALİLİĞİ SODES KOORDİNASYON BİRİMİ 2013 YILI SODES PROJELER İ B İ LG İ LEND İ RME TOPLANTISINA.
İL YATIRIM PROGRAMI HAZIRLIK VE İZLEME SÜRECİ
Multimedya (Çoklu ortamlar)
Comenius Okul Ortaklıkları
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
NAYİM DEMİR Bu sitede çeşitli başlıklar altında konular verilmiştir ve öğrencilerin kolayca bilgilere ulaşmasın sağlanmıştır.
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
MALATYA VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ MALATYA ŞUBESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN BU PROJE KALKINMA BAKANLIĞI TARAFINDAN SODES KAPSAMINDA.
Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
Sınıfımızın Yeni İletişim Noktası
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NENE HATUN İLK VE ORTA OKULU KASIM-ARALIK AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMASI.
ÖNCELİK 6 : HAYAT BOYU ÖĞRENME İZLEME ve DEĞERLENDİRME SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ
İMKB ŞEHİT UMUT SAMİ ŞENSOY ANADOLU LİSESİ
Proje, İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA)’nın Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenmektedir.
TÜBİTAK BİLİM FUARI.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
MALİYE BAKANLIĞI BÜTÜNLEŞİK PORTAL PROJESİ T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı.
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
İMMİB REACH ve CLP YARDIM MASASI İMMİB REACH&CLP YARDIM MASASI REACH-Tedarik Zinciri REACH-Tedarik Zinciri TAIEX ÇALIŞTAYI Nisan 2012.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
Destek Çerçevesi Kalkınma Ajansları tarafından sağlanacak destekler, hazırlanan bölge planı, bölgesel operasyonel programlar ve yıllık çalışma programları.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
KURUMSAL KİMLİK.
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ HİBE PROGRAMI
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ
PROJE SOSYAL DİYALOG KOMİTESİ TOPLANTISI GÜNDEMİ (1)
Fazilet Hazal Burmabıyık
TASARIM ÜRÜNLERİNİN TANITIMI VE SUNUMU
Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Faaliyet Raporları Demet ARSLANTAŞ
Ben Temizim Okulum Temiz Projesi
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için
Sunum transkripti:

İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK Yararlanıcı, ortaklar ve diğer bütün yükleniciler Ahiler Kalkınma Ajansı Mali Destek Programları çerçevesinde desteklenen projelerinin yeterli tanıtımını yapmaktan sorumludurlar. Yararlanıcılar ve ortaklarının; projelerinin Ajans tarafından desteklendiğinin ve Kalkınma Ajanslarının ulusal düzeyde KALKINMA BAKANLIĞI tarafından koordine edildiğinin görünürlüğünü sağlamak için gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir. (Kalkınma Bakanlığı : KB / Ahiler Kalkınma Ajansı : Ajans) 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK PROJE UYGULAMA 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK 03.04.2017

ÖRNEK GÖRÜNÜRLÜK ARAÇLARI • Basın toplantıları, basın bültenleri • El ilanları ve broşürler • Bülten, e-bülten • Web siteleri • Kırtasiye (antetli kağıtlar, kartvizitler, zarflar vb.) • Malzeme-ekipman etiketleri, araç panoları • Tanıtım pano ve levhaları • Anı plaketleri, ilan panoları • Afişler, bayraklar • Raporlar • Fotoğraflar, CD/DVD ve videolar • Promosyon malzemeleri • Görsel – işitsel yapımlar • Konferans ve seminer belgeleri ile eğitim malzemeleri • Sergi, fuar vb. malzemeleri • Diğer dökümanlar. 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK Mali Destek Programları kapsamında desteklenen projelerde projeyle ilgili gösterge panoları kullanılmalıdır. Gösterge panolarının sayısı ve ebadı çalışmanın kapsamına uygun olmalıdır ve geçenlerin okuyabileceği ve projenin özelliğini anlayabilecekleri büyüklükte ve görünürlükte olmalıdır. 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK TEŞHİR PANOSU Tüm projelerden Ajans katkısının yer aldığı en az 1*2m boyutlarında tabela hazırlayıp proje mekanının en görünür yerine yerleştirilmeleri istenecektir. TEŞHİR PANOSU 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK Kurulacak olan web sitelerinde, Ahiler Kalkınma Ajansı ve KB’nin web sitelerine bağlantı (link) verilmelidir. Web sitesi hazırlanırken Ajans ve KB’nin logosuyla ilgili olarak bülten ve basın duyuruları için belirlenmiş olan görünürlük kuralları geçerli olacaktır. 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK WEB SİTESİ 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK BROŞÜR 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK BASIN BÜLTENİ 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK EL İLANI 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK BASIN KONFERANSI 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK HABER BÜLTENİ 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK ANI PLAKETİ 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK VASITALAR İÇİN PANOLAR 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK PROMOSYON ÜRÜNLERİ 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK BİLGİLENDİRME KAMPANYASI 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK TEDARİK VE EKİPMANLAR İÇİN ETİKETLER 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK RAPOR 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK FLAMALAR 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK GÖRSEL VE İŞİTSEL ÜRÜNLER 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK PROJE/FAALİYET TANIMI 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK PROJE / FAALİYET KAPSAMINDA SATIN ALINAN DEMİRBAŞ 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK KLASÖR SIRTLIĞI 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK SERTİFİKA 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK Projenin ve proje etkinliklerinin ilerleyişi fotoğraf ve diğer görsel materyallerle belgelenmelidir. Proje faaliyeti olan kurs, seminer ve benzeri etkinlikler kapsamında kullanılacak olan bilgisayar sunumlarında, sunumun her sayfasında Ajans ve KB logolarına yer verilmelidir. Proje faaliyetleri kapsamında hazırlanan bülten ve e-bültenlerin üst kısmında Ajans ve KB logolarına, alt kısmında da feragat yazısına yer verilmelidir. 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK Feragat Yazısı; “Ahiler Kalkınma Ajansı Mali/Teknik Destek Programları kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği Ahiler Kalkınma Ajansı ve/veya Devlet Planlama Teşkilatının görüşlerini yansıtmamakta olup, içerik ile i lgili tek sorumluluk (Yararlanıcı/ ortaklar/yükleniciler ).....’a aittir.” 03.04.2017

GÖRÜNÜRLÜK ? SORU-CEVAP TEŞEKKÜRLER… 03.04.2017