Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı."— Sunum transkripti:

1

2 Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı.

3 Alınan kararlar Alınan kararlar kapsamında tüm sınıf öğretmenleri her zümreden seçtiğimiz öğretmen arkadaş tarafından bilgilendirilecek. Öğretmen arkadaşlardan alınan geri dönütlerle yapılan planlamalar revize edilecek ve zenginleştirilecek. Değerler eğitimi panosu oluşturulacak ve bu panonun doldurulmasında öğrencilerden gelen geri dönütlerle oluşturulacak. Yapılacak veli toplantılarında değerler eğitiminin de ele alınması sağlanacak. Değerler eğitiminin amacına ulaşması için veli-okul işbirliğinin güçlendirilmesi sağlanacak(veli seminerleri ,broşürler vb..) Yapılan çalışmaların asıl amacı öğrencilerin katılımını sağlamak ve öğrencilerin benimsemesini sağlamak.

4 Bu kapsamda; Her sınıf, sınıf rehber öğretmenleri ile birlikte bahçedeki kaba çöpleri alır. Öğrencilere model olması açısından öğretmen arkadaşların da sınıflarının başında ve birlikte bahçemiz çöplerden arındırılır.

5 Tüm sınıflara ayın değeri ile ilgili sınıf öğretmenleri tarafından bilgi verilir.

6 Öğrenci bilgilendirmeleri yapıldıktan sonra velilerimizle de seminerler düzenledik . Ayrıca web sayfamızda duyuruldu.

7 Ayrıca bazı veli toplantılarımızda sayın Müdür Yardımcımız FEREMEZ FADIR de katılarak yapılacak çalışmalara velilerinde destek olmasının değerli olduğunu ifade etti.

8 Beslenme saatinden sonra pencere kenarlarına konan veya çöpe atılan ekmek, poğaça, simit vb. önlemek ve aslında bu tahıl ürünlerinin çöp olmadığını göstermek amacıyla herkesin görebileceği koridora kova kondu.

9 Pillerin toprağa, suya ve havaya verdiği zararın farkına varmaları ve bizlere düşen sorumluluğu üstlenmeleri amacıyla okulun farklı yerlerine atık pil toplama kutuları kondu .

10 Küçük atık pil toplama kutularının dolmasından sonra büyük olan atık pil toplama kutusuna boşaltılır. Bu kutu dolduktan sonra belediye ekiplerine haber verilir.

11 Değerler eğitimi panosu oluşturuldu. Panonun oluşturulmasında…

12 Her sınıfa altı dairenin doldurulması sorumluluğu verildi
Her sınıfa altı dairenin doldurulması sorumluluğu verildi. Panomuz öğrenci fikirleriyle ve öğretmen arkadaşların desteğiyle donatıldı.

13 Özelde, birinci sınıflarda kendime karşı sorumluluklarım, ikinci sınıflarda aileme karşı sorumluluklarım, üçüncü sınıflarda çevreye karşı sorumluluklarım, dördüncü sınıflarda da görgü kuralları ve genel olarak da tüm sorumluluklarım ile ilgili fikirler ve sloganlar oluşturuldu ve bunlar değerler eğitimi panosunda sergilendi.

14 Oluşan bazı sloganlar;

15

16

17 Okul öğrenci girişlerine, öğrenciler tünaydın pankartlarıyla karşılandı . Ayrıca…

18 Veliler ve öğretmen arkadaşlarda pankartlarla karşılandı
Veliler ve öğretmen arkadaşlarda pankartlarla karşılandı.(görgü kuralları çerçevesinde)

19 Panomuz öğrencilerin ve …

20 Velilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Teşekkürler…


"Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları