Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Islamic Studies Online hakkında kısa bir açıklama sunmaktadır. •Oxford Islamic Studies.
Advertisements

Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
My EBSCOhost Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com.
EBSCO Discovery Service
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden Audiobooks
ISI Web of Knowledge EndNote® Web 2.0
Copyright 2007 Thomson Corporation 1 ISI Web of Knowledge EndNote ® Web 2.0.
: • Bridgeman Art Library ‘e ait eğitimsel imaj kaynaklarını içeren online bir veri tabanıdır • 530,000.
Support.ebsco.com CINAHL Plus with Full Text Temel Arama Kullanıcı Kılavuzu
Online Resources From Oxford University Press.
360Core Kütüphane Kullanıcıları için Kütüphaneciler için
MATHSCINET KULLANIM KILAVUZU
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden eBooks Arama
Hiperkitap Kullanıcı Kılavuzu. Kütüphane web sayfanızda yer alan arama kutusunu kullanarak istediğiniz bir aramayı gerçekleştiriniz. Örneğin; fizik. Fizik.
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
E-Journal A.M.S. (EJAMS) Kütüphaneciler için e-dergi koleksiyonlarının yönetiminde, kullanıcılar için ise bu koleksiyonlardan yararlanmada kolaylık sağlar.
VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ
ULAKB İ M ULUSAL VER İ TABANLARI EBSCOhost VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ.
Support.ebsco.com EBSCOhost Mobil Kullanıcı Kılavuzu.
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
Support.ebsco.com DynaMed Kullanıcı Kılavuzu. Temel arama, kategorilere göre tarama, en son güncellemeleri takip etme ve sürekli tıp eğitimi puanı alma.
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford English Dictionary Online hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. Oxford English Dictionary’in.
Support.ebsco.com EBSCOhost Android Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu.
“About” JSTOR about.jstor.org İçerik, koleksiyonlar ve kaynaklar hakkında bilgiler, destek, haberler.
Support.ebsco.com Kişisel Klasörler Kullanıcı Kılavuzu.
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Tam Metin EBSCO Makaleleri.
Support.ebsco.com CINAHL Veri Tabanları Temel Arama Kullanıcı Kılavuzu.
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Scholarship Online hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. Oxford Scholarship Online ‘in ne.
Support.ebsco.com Arama Sonuçları Listesi Kullanıcı Kılavuzu.
Support.ebsco.com EBSCO Discovery Service (Akademik Arama Motoru) Kullanıcı Kılavuzu.
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Gelişmiş Arama.
Pratik kullanım rehberi elektronik dergileri. Hoş Geldiniz! IOP Elektronik Dergiler Rehberi İletişim için İçindekiler journals.iop.org 2 journals.iop.org.
Elektronik Kitap İndirme Kılavuzu
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu EBSCO eBooks Online Kullanım.
COMPANY PROFILE FOR IMPORTERS TAKEN BY CONSULTANCIES Dear Sir/Madam, Kindly be informed that we have received your contact info from …….. Learning that.
Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Yayın Listesi İndirme
Dijital Yerliler ve Kütüphanelerde Mobil Uygulamalar Tolga ÇAKMAK – 12 Ocak 2012 Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
Empowering management research EmeraldManagementXtra Ürün ve Hizmetler Brian Berry Business Manager for Turkey Emerald Group.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
INQUIRY FROM A B2B SITE Dear Sir/Madam We are writing to enquire about your sunflower oil. Please send us your product specification and price. Best Regards.
Deniz Yilmazoglu. Sağlık ile ilgili bilgiler heryerde... Fakat bir sağlık müdahalesinin diğerinden daha iyi olduğunu, veya yarardan çok zarar inşa ettiğini.
Springerlink.com Emel KAYNAK Stm-Info Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.
S ÜLEYMAN Ş AH ÜN İ VERS İ TES İ DERS KAYIT İŞ LEMLER İ / COURSE REGISTRATION PROCESS.
Kullanıcı Kılavuzu: Hızlı İpuçları
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
Research Starters ile Araştırmaya Başlarken
EBSCOhost Android Uygulaması
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
4nd Transnational Meeting
Kullanım Kılavuzu Kütüphane Oluşturma
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
EBSCOhost ile E-Kitap Okuma
EBSCO Discovery Service (EDS) Akademik Arama Motoru/Keşif Aracı
EBSCOhost ile E-Kitap İndirme (Ödünç Alma)
EBSCOhost Sonuç Listesi
EBSCOhost Konu Terimleri Sözlüğünde Tarama
Kullanım Kılavuzu Kütüphane Oluşturma
Kullanıcı Kılavuzu Gelişmiş Arama support.ebsco.com.
EBSCOhost ile E-Kitap İndirme (Ödünç Alma)
EBSCO E-Kitaplarda Arama
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Pratik kullanım rehberi
EBSCO Discovery Service (EDS) Daha İsabetli Sonuç Listeleri
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
Research Starters ile Araştırmaya Başlarken
Kütüphanenizi oluşturun Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi
Sunum transkripti:

Online Resources From Oxford University Press

Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size nasıl yardımcı olabileceğini •İçindeki bilgileri nasıl arayacağınızı belirtir. Bu sunum yaklaşık 4 dakika sürecektir.

Oxford Reference, çapraz taranabilir tek bir kaynakta, çoğu örneklerle açıklanmış 2 milyondan fazla girişi biraraya getiren, Oxford’un kaliteli referans yayıncılığının önemli göstergesidir. Oxford Reference’daki her bir terimi açıklayan ’den fazla, akıllı navigasyonla birlikte tamamen ücretsiz ve open web’ten keşfedilebilir sayfa.

Site; Oxford Reference’daki her bir terimi açıklayan ’den fazla, akıllı navigasyonla birlikte tamamen ücretsiz ve open web’ten keşfedilebilir sayfa, 2 milyonun üzerinde tanım, ’in üzerinde örnekli açıklama içerir.

Site; 9.000’den fazla olayı içeren 270 zaman çizelgesi Kullanıcıların kendi araştırmalarını ve içerik sayfalarını kaydedebileceği kişiselleştirilmiş bir alan olan “My Work”.

Sitedeki tüm içeriği araştırmak için sağ üstteki kutuyu kullanın. diabetes

Araştırma sonuçları koleksiyondaki tüm kitapların içeriğinden gelmektedir. Sadece kütüphanenizin tam erişim hakkı olan sayfalarda araştırmanızı kısıtlama seçeneğini kullanabilirsiniz.

Sol kolonu kullanarak araştırmanızı tür, konu, içerik referansıyla ve örnekli açıklama sonuçlarıne gore filtreleyebilirsiniz.

Sağ yukarıdaki ikonlar çıktı almanıza, kaydetmenize, alıntı yapmanıza, e-posta olarak göndermenize ve sosyal medya sitelerinde paylaşmanıza olanak sağlayacaktır. Yazıcı dostu sayfa QR kodu ile birlikte gelmektedir, böylelikle mobil bir cihaz kullanarak taranabilir.

Oxford Index alt çubukları diğer Oxford University Press kaynakları içerisinde araştırmaya devam etmenize olanak sağlar. Kütüphanenizin abone olduğu diğer kaynaklar için linkleri takip edebilirsiniz. Kütüphanenizin sahip olmadığı kaynaklardan özetleri ve girişlerin bir kısmını dahi görebilirsiniz.

Further help Bu gösterim Oxford Reference’ın yalnızca küçük bir kısmını anlatmaktadır. Daha fazla bilgi için: • Ürünün tamamını gezmek için burayı tıklayabilirsiniz.Ürünün tamamını gezmek için burayı tıklayabilirsiniz. • Siteyi ziyaret edebilirsiniz.Siteyi ziyaret edebilirsiniz. • Siteyi okuyabilirsiniz.Siteyi okuyabilirsiniz. • Canlı online demo’ya katılabilirsiniz.Canlı online demo’ya katılabilirsiniz. • adresine e posta

You can see similar presentations on other Oxford University Press online resources in the Librarian Resource Centre

For further information about all online resources from Oxford, and to request institutional free trials and price quotations please contact your library supplier or Oxford University Press: Online Products, Oxford University Press Great Clarendon Street, Oxford, OX2 6DP +44 (0) (0)