FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
CF-C Konfor ve Performansta En Yüksek Standartlar.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Firma Tanıtım Sunumu.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Devam eden projeler… "Swissotel Residence Bodrum Hill" isimli otel Turgut Reis'te olacak. Çağdaş Holding'in yatırımcı olacağı proje 2014'te tamamlanacak.
BİO-TEK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Dr Hüdai Kara  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı en yüksek.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
Mustafa Salman Pazarlama Müdürü 16 Eylül 2014 İstanbul
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
1 Çekme Butonları Yangın halinde Sistemin elle Çalıştırılmasını sağlar  Butonlar Kaçış güzergahına ve Kolay ulaşılacak Noktalara yerleştirilir ÇEKME BUTONU.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
ATISU ARITMA TESİSLERİNİN YÖNETİMİ
Hazırlayanlar : Görkem ÖZTÜRK M. Çağla ÖRMECİ Kenan KESKİNKILIÇ /İzmir.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ
Uzaktan İzleme ve Bakımın Önemi
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Boru ve hortumlar.
Pazarlama Kanalları ve Dağıtım Politikaları
2015’te neler yaptık?.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Bilişim Ortağınız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
VOSGEN OTOMOTİV.
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
MUTFAK İÇİN TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON PLANI
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ
Periyodik Kontroller-Ölçümler
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
KAT HİZMETLERİNİN TANIMI ve ÖNEMİ
Araçlara Değer Katmak için Yanınızdayız…
KAT ISITMASI Kat kaloriferi.
BAYAR TEKNİK 1.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
SÜZEN CAM BALKON Kalitenin adı /
Kuruluşumuz… yıl 2013 COMIDAT, 2013 yılında Yıllardır ithal edile gelen Yer altı Maden İşletmeleri için İş Güvenliği Ekipmanlarının Yerli Üretimlerini.
Sunum transkripti:

FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı, Cam Mozaik ithalatı, Spa & Jakuzi ve Ekipmanları ithalatı, Ayrıca belirtilen tüm ürünler için; -Satış, İhracat, Pazarlama, -Montaj ve Servis hizmetleri

4 LOKASYON 7.000 m² KAPALI ALAN 5.000 m² AÇIK ALAN 20 PERSONEL -İstanbul Kalamış Merkez Ofis -İstanbul Ömerli Merkez Depo -İstanbul Dudullu Depo -İzmir Bornova Ege Bölge Müdürlüğü ve Depo 7.000 m² KAPALI ALAN 5.000 m² AÇIK ALAN 20 PERSONEL

İstanbul Kalamış Merkez Ofis

İstanbul Ömerli Merkez Depo

İstanbul Dudullu Depo

İzmir Bornova Ege Bölge Müdürlüğü ve Depo

Firmamız kurulmuş olduğu günden itibaren kaliteden ve en iyi hizmeti verme konusundaki prensiplerinden ödün vermeyerek kazandığı müşteri memnuniyetinin vermiş olduğu haklı gurur ile bugünlere gelmiş bulunmaktadır. 1994’den beri… Kurulmuş olduğumuz tarihten bugüne geçen zaman içinde lojistiğe, teknolojiye ve personele yaptığımız yatırımlar ile bugünlere geldiğimizin bilincinde olup bu alandaki yatırımlarımız sürekli güçlenerek artacaktır.

ÜRÜNLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları, Pompalar, Filtreler,(Ev havuzları / Ticari) Havuz İçi Ekipmanlar, Havuz Kenar Ekipmanları, Olimpik Havuz Ekipmanları, Temizlik Ekipmanları ve Havuz Aksesuarları, Elektrik Kumanda Panoları ve Trafolar, Dezenfeksiyon Ekipmanları, Isıtma Ekipmanları ve Nem Alıcılar, Pvc Vana, Boru ve Ek Parçalar, Süs Havuzu Ekipmanları, Havuz Kimyasalları (T.C. Sağlık Bakanlığı Onaylı)

ÜRÜNLERİMİZ Sauna ve Ekipmanları, Sauna ısıtıcıları, Sauna Isıtıcısı Kumanda Panoları ve Güç kontrol Panelleri, Ahşap Paneller ve Oturma Grupları, Sauna Kapıları ve Tutamak Setleri, Sauna Esansları, Sauna Kova ve Kepçeleri, Sauna Saati ve Kum saatleri, Sauna Isıtıcı Taşı, Sauna Apliği, Termometreler, Higrometreler, Sauna Apliği ve Kılıfı, Sauna Yastığı, Sauna Havalandırma Klapesi

ÜRÜNLERİMİZ Buhar Odası ve Ekipmanları, Buhar Odaları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Jeneratörü Kumanda Panoları, Buhar Odası Kapıları, Buhar Odası Apliği, Buhar Çıkış Ağızları

ÜRÜNLERİMİZ Havuz İçi ve Kenar Kaplamaları, Pvc Liner, Hydra Cam Mozaik, Cam Mozaik Özel Desenler, Mozza Cam Mozaik, Hydra Havuz Tutamak ve Kaymazları, Yapı Kimyasalları, Ahşap Havuz Kenar Döşeme Sistemleri,

ÜRÜNLERİMİZ Spa & Jakuzi ve Ekipmanları, Spa & Jakuzi Pompaları, Spa & Jakuzi Gövde ve Jetleri, Blower Nozulu, Hava Ayar ve Pnomatik Butonlar, Spa Emiş Süzgeçleri, Spa ve Jakuzi Kollektörleri, Spa & Jakuzi Hortumları, Blower,

HİZMETLERİMİZ Tüm Türkiye çapında bayilik ve 6 yabancı ülkede distribütörlüklerimizle; her türlü yüzme havuzu, süs havuzu, jakuzi, spa, sauna ve buhar odaları uygulamalarında özel ve ticari kullanıma ait tesislerin kurulmasında yaygın ağımızla hizmet vermekteyiz.

Müşteri beklentilerini araştırmayı, gerçekleştirmeyi ve sürekli takip etmeyi temel alan firmamız güvenli ve kaliteli hizmeti kendine ilke edinmiştir.

MARKALARIMIZ