Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur."— Sunum transkripti:

1 AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur. Köpürme yapmaz. Kullanım sonrasında çevresel kirlilik ve kalıntı bırakmaz. Reaksiyon sonunda %99,9 Su ve Oksijen’e parçalanır. Bakteri, virüs, fungus ve yosunlara karşı güçlü ve geniş bir etki alanına sahiptir. Biofilm oluşumunu engeller. Yüksek düzey dezenfeksiyon sağlar. Uzun süre kalıcı etkinliğe sahiptir. Kullanım dozlarında kullanıcı personele ve kullanılan materyallere olumsuz etkisi görülmez. Sert sularda dahi çok iyi çalışır. Yer - yüzey, alet – ekipman, su ve hava dezenfeksiyonunda tek ürün olarak kullanılır. Su sistemlerinde, barınaklarda, yem fabrikalarında, kesimhanelerde ve seralarda tüm yüzeylerin ve ekipmanların temizlik ve dezenfeksiyonunda kullanılır. Farklı ürünler için stok maliyetinizi ortadan kaldırır. Spreyleme aletleri, el pompası, el ulv cihazı, dozajlama pompası vb aletlerle kullanıma uygundur. Test stripleri ile anında ölçümü yapılabilir. T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

2 AQUA HİDROSAN KD KULLANIM ALANLARI Sulama Sistemleri Tarım İşletmeleri
Hayvancılık İşletmeleri Gıda İşletmeleri İçecek Endüstrisi Süt Endüstrisi Hastaneler Süs Havuzları Yüzme Havuzları Termal Tesisler Kesimhaneler Çöp Alanları ve Çevre Temizliğinde

3 TARIM İŞLETMELERİNDE AQUA HİDROSAN KD
Suların dinlendirildiği depolarda oluşan bakteri, mantar, virüs, yosun vb. etkenlerin dezenfeksiyonunda Boru ve damlama sistemlerinde biofilm temizliğinde İşletme ve Depoların yer, yüzey ve duvarlarının dezenfeksiyonunda Toprakta oluşan yosun, bakteri ve mantar dezenfeksiyonunda Alet – Ekipman dezenfeksiyonunda (el arabası, kasalar, viyoller , makas vb. ) Sera içi hava dezenfeksiyonunda Ayak paspaslarında İşletme araç girişlerinde kullanılır.

4 AQUA HİDROSAN KD UYGULAMA ŞEKLİ
UYGULAMA ALANI UYGULAMA DOZU UYGULAMA ŞEKLİ Yer Yüzey Dezenfeksiyonu % 1 - 3 Püskürtme Cam, Plastik Çelik Yüzeylerin Dezenfeksiyonu Şişe ve Damacana Dezenfeksiyonu % 1 - 2 Dozaj Pompası veya Manuel Boru ve Hortumlarda Biofilm Tabakasının Giderilmesi Boruların içerisinde bekletilir. Ayak Paspasında % 2-3 Hazırlanan solüsyon paspasa uygulanır. Alet, Ekipman Dezenfeksiyonu % 0,5 - 1 Daldırma suyuna uygulanır. Hava Dezenfeksiyonu Ulv Cihazı İle uygulanır. Sulama ve Havuz Suyu Dezenfeksiyonu 30-80 cc/1000 lt Su Dozaj Pompası Yosun Önlemek İçin SÜREÇ ÇEVRE SAĞLIĞI PEY. KİM. ZİRAİ ÜRN. VE HİZ. TİC. VE SAN. LTD ŞTİ. Meydan Kavağı Mah Sk. No: 12/2 Muratpaşa/ ANTALYA Tel: Fax:


"AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları