İTS (İlaç Takip Sistemi)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Danışmanlık ve Bilgisayar Sistemleri
Advertisements

MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İLAÇ VE ECZACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’ NE YAPILAN İLAÇ TAKİP SİSTEMİ ÜZERİNDE GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİMİZİN SUNUMU KİTDER NİSAN 2011 / ANKARA.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
İTS FAZ II UYGULAMASI HAKKINDA
İstatistik ve Bilgi İşlem
1 1-Diğer bölümünden Eczane Stok Sayımı bölümüne girilir.
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
HASTANE BİLGİ İŞLEM SİSTEMLERİ
İLAÇ TAKİP SİSTEMİ T.C. Sağlık Bakanlığı, İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü İlaç Takip Sistemi Brimi.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Yazılımda Tria Farkı Eczanede İlk POS Kasa Uygulaması
Restaurant Yönetim Sistemi
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
T.E.B.4.BÖLGE ADANA ECZACI ODASI ADANA ECZACI ODASI 14 MAYIS ECZACILIK BAYRAMI ETKİNLİKLERİNE HOŞGELDİNİZ “İTS-MEDULA-TEBEOS” 8 MAYIS 2010.
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
e-Fatura İşlemleri e-Fatura İşlemleri İçin Gerekli Adımlar
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
YEŞİL KART REÇETELERİ İTS İŞLEM REHBERİ
Türk Eczacıları Birliği olarak eczacılığın,bilimsel, mesleki, etik değerlerini korumak, meslektaşlarımızın karşılaştıkları problemlere çözüm üretmek.
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
Garanti Bankası Tahsilat Sistemi
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
M İ RONM İ RON İ HALE BAZLI LOJ İ ST İ K YAZILIMI Yazılım Kapsamındaki Süreçler.
OTOMATİK ÖDÜNÇ VERME SİSTEMİ
25.Nisan  İlaç Takip Sistemi İkinci Faz’ın canlı kullanıma geçişi esnasında karşılaşılan sıkıntılar.  Mayıs.2012 Ankara İ.E.G.M. toplantısında.
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
Merkez Kütüphane ana sayfasında yer alan “Okuyucu işlemleri” başlığını tıklayınız.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Tria Eczane Otomasyonu
KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması.
TÜRKİYE İlaç ve TIBBİ CİHAZ KURUMU İlaç Takip Sistemi (İTS)
HASTA ÇIKIŞ İŞLEMLERİ.
STEPSPRO STEPSPRO entegre modüler lojistik yazılımı - Barkod Modülü Gökhan GİRGİN w w w. s e l e c t y a z i l i m. c o m (212) STEPSPRO ©
Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax: STOK – COST CONTROL.
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
YEŞİL KART – İTS – KAREKOD İŞLEM BASAMAKLARI
ITS İlaç Takip Sistemi; piyasadaki bütün ilaçların üretimden tüketime tüm aşamalarda bildirimlerle izlenebilmesi, Sağlık Bakanlığı’ nın takibi altında.
NİĞDE 112 İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ
Sağlık Bakanlığı tarafından Ankara merkez ve beş pilot ilde başarı ile sonlanmış ve 2011 yılında ülke çapında yaygınlaştırılacaktır. Model özetle, ülke.
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
3.Mayıs.2010 Murat Mendi Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Ulkar Holding İlaç Takip Sistemi Süreçleri ve Altyapısı.
Sıralı dağıtım reçete girme, silme ve raporlama
BİLGİ GÜVENLİĞİ.
Hasta Kabul ve Kayıt Hastanın her ayrı gelişi için ayrı bir Geliş Numarası, Ve yapılan her işlem için bir İşlem Kayıt Numarası oluşturulmaktadır.
E-POSTALARIN OUTLOOK 2010 PROGRAMINA KURULUMU
TAŞINIR KAYIT ve YÖNETİM SİSTEMİ
MKYS KAREKODUNUN ZPL ‘YE ÇEVRİLEREK BASILMASI
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
OPODER TİTUBB SİSTEMİNE (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI) ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ Aralık 2015.
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
E-Fatura.
ŞİFRE ALIMI BAYİLİK FORMU ALIMI ÜRÜN FORMU ALIMI.
Tablet Uzaktan Yönetim Yazılımı (Mobil Device Management)
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ KAREKODLU REÇETE İŞLEM ADIMLARI
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.
Sunum Planı KULLANIMA VERME VE SORUMLULUK :
CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel BilgileriPersonel Bilgileri *. Müşteri BilgileriMüşteri Bilgileri *.
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
Editing Girişleri
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
Sunum transkripti:

İTS (İlaç Takip Sistemi)

İlaç Takip Sistemine Göre Kurumların Çalışabilmesi için Karekod Okuyabilen Barkod Okuyucu Temin Etmeleri Kullanıcı ve şifre alması için il Sağlık Müdürlükleri Eczacılık Şubelerinden bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.

İTS (İlaç Takip Sistemi) Bildirimler Alım Gönderim Bildirimi Alım İade Gönderim Bildirimi Doğrulama Mal Devir Gönderim Bildirimi(Başka hastaneye transfer) Mal Devir İptal Bildirimi Sarf Bildirimi Ürün Doğrulama Deaktivasyon Bildirimi

Medisis Hastane Otomasyonunda Yapılması Gerekenler Program Sabitlerinden İTS Kullanıcı adı Şifre ve GLN numarası girilir. Program Sabitlerinden karekod aktif hale getirilir. Alım yapılan tedarikçi Firmalarının GLN numaralarının girişi cari kurum kartından tanıtılır.

Alım Gönderim Bildirimi (Alış Faturası) Alış faturasında ürün girişi yapılırken karekod barkod okuyucuyla okutulur. Seri lot ekranına ürünün seri,gln,miat tarihi bilgileri ekrana gelir. Bir üründen birden fazla giriş yapıldıgı takdirde seri noları farklı ise tek tek okutulması gerekir

Alım Gönderim Bildirimi (Alış Faturası) Girilen ürünün serilerinin depoya girişi yapılması için tümü seçilip onay verilir.

Alım Gönderim Bildirimi (Alış Faturası)

Alım Gönderim Bildirimi (Alış Faturası) İTS Alım Gönder seçeneği tıklanır.

Alım Gönderim Bildirimi (Alış Faturası)

Alım İade Gönderim Bildirimi (Alış Faturası) İade Faturası Girişi Yapılırken Fatura Türünden İade Seçilir. Ürün Girişleri Yapılıp Serileri Okutulup İTS İade Gönder Bildirimi Yapılır.

Alım İade Gönderim Bildirimi (Alış İade Faturası)

Mal Devir Gönderim Bildirimi (Satış Faturası) Ürün Girişleri Yapılıp Serileri Okutulup İTS Mal Devir Gönder Bildirimi Yapılır.

Mal Devir Gönderim Bildirimi (Satış Faturası)

Sarf Gönderimi Bildirimi (Depo Transfer) Ürünü tali depoya transfer ederken Karekod barkod okuyucuyla serileri okutulur. Girilen ürünün serilerinin depoya girişi yapılması için tümü seçilip onay verilir. İTS Sarf Bildirim Yapılır.

Sarf Gönderimi Bildirimi (Depo Transfer)

Servis Çıkışları Servislerde kullanılan ilaçların hastaya çıkılması durumunda ürünün karekod barkod okuyucuyla okutulması gerekir. Eczaneden talep edilen ilaçların üzerinde karekod etiketi olmalıdır. Hasta üzerinden talep şeklinde çalışan sistemler için İlaç ekle ekranında talep oluştur seçeneği eklenmiştir.

Servis Çıkışları

Karekod Etiket Basımı Etiket Basımı ; Depo Transfer Ekranında Fatura Ekranlarında mevcuttur. Tasarım ekranı genel yetkili Kullanıcılarda aktif hale gelir. Tercih ettiğiniz ayarlar doğrultusunda etiket basımı yapılır.

Karekod Etiket Basımı

İYİ ÇALIŞMALAR…