Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Restaurant Yönetim Sistemi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Restaurant Yönetim Sistemi"— Sunum transkripti:

1 Restaurant Yönetim Sistemi
sentez Satış Noktası Yönetimi SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

2 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi Satış Yönetimi SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

3 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi STOK ANALİZ KÜPÜ Toplamış olduğunuz veri üzerinde dilediğiniz analizleri yapabilirsiniz. Stok kartı, fiyat, barkot, sevkiyat bilgilerini satış noktalarına elektronik ortamda güvenli bir şekilde aktarabilirsiniz. Merkez ve mağazalar arası çift yönlü bilgi akışı sayesinde, mağazalarda oluşan günlük satış bilgileri, kasa hareketleri gibi bilgilerin merkezde toplanmasını sağlayabilirsiniz. SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

4 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi MAĞAZA ENTEGRASYON Mağazalar arası transfer ve mağaza bazında satış işlemlerini yapabilirsiniz. SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

5 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi Satış Noktası Yönetimi SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

6 MAĞAZA BAZINDA SATIŞ İŞLEMLERİ
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi MAĞAZA BAZINDA SATIŞ İŞLEMLERİ Mağazalar arası transfer ve mağaza bazında satış işlemlerini yapabilirsiniz. Satış anında müşteri bilgilerine ulaşabilirsiniz. Satışlarınızı, reyon veya ürün grubu bazında yapabilirsiniz. Satış anında ürün bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürünlerinizi görsel olarak takip edebilirsiniz. Plasiyer bazında satış takibi yapabilirsiniz.

7 MAĞAZA BAZINDA SATIŞ İŞLEMLERİ
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi MAĞAZA BAZINDA SATIŞ İŞLEMLERİ Mağazalar arası transfer ve mağaza bazında satış işlemlerini yapabilirsiniz. Satışlarınızı Barkotlu yapabilir ve miktarlı (ağırlık,adet) barkot kullanabilirsiniz. Satış sonrası iade işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ödeme veya para üstü işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Satışlarınızı Renk/beden tablosu bazında yapabilir ve detaylı raporlar alabilirsiniz.

8 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
ÖDEME BİLGİLERİ Mağazalar arası transfer ve mağaza bazında satış işlemlerini yapabilirsiniz. Nakit, alacak fişi, visa, master card v.b. gibi farklı ödeme tipleri üzerinden ödeme işlemlerini yapabilirsiniz. İstenilen döviz cinsi üzerinden ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İskonto tutarını otomatik hesaplayabilirsiniz. Satışta para üstü işlemlerini otomatik hesaplatabilirsiniz. İstenilen döviz cinsi üzerinden ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

9 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
ÖDEME BİLGİLERİ Mağazalar arası transfer ve mağaza bazında satış işlemlerini yapabilirsiniz. Nakit, alacak fişi, visa, master card v.b. gibi farklı ödeme tipleri üzerinden ödeme işlemlerini yapabilirsiniz. İstenilen döviz cinsi üzerinden ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Iskonto tutarını otomatik hesaplayabilirsiniz. Satışta para üstü işlemlerini otomatik hesaplatabilirsiniz. İstenilen döviz cinsi üzerinden ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

10 ÜRÜN PROMOSYON TANIMLARI
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi ÜRÜN PROMOSYON TANIMLARI Reyon, ürün, tarih ve saat bazında indirim tanımlayabilirsiniz. Ürün promosyon takibi yapabilirsiniz.

11 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
PLASİYER KARTLARI Prim kota ve oranlarını, farklı tarih aralıkları için, ürün ve ürün gruplarına göre tanımlayabilirsiniz ve ödeme tiplerine göre ayrı ayrı prim oranları belirleyebilirsiniz. Plasiyer bazında satış ve prim takibi yapabilir, prim kota ve oranlarını satış ve tahsilat bazında belirleyebilirsiniz. Plasiyer bazında iskonto limiti belirleyebilirsiniz.

12 GÜNLÜK SATIŞ ANALİZİ Günlük satış analizlerinde
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi GÜNLÜK SATIŞ ANALİZİ Günlük satış analizlerinde Ürünlerin günlük toplam satış tutarlarını, Toplam maliyetlerini, Kar Tutar ve oranlarını görebilirsiniz.

13 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi Kredili Satış İşlemleri KREDİLİ SATIŞ İŞLEMLERİNİ TÜM DETAYLARI İLE TAKİP EDEBİLİR, SATIŞ SONRASINDA OLUŞAN MÜŞTERİ TAKSİT VE ÖDEME İŞLEMLERİ HIZLI VE PRATİK BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ. SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

14 KREDİLİ SATIŞ İŞLEMLERİ
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi KREDİLİ SATIŞ İŞLEMLERİ Kredili satış işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ödenen, ödemesi geciken veya eksik ödenen taksitleri aynı ekran üzerinde farklı renklerde takip edebilirsiniz. Ödenen taksitleri ekran üzerinde detaylı olarak takip edebilirsiniz.

15 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
ÖDEME GİRİŞİ Esnek taksitlendirme özelliği sayesinde aynı satışın ödemelerini hem çek, hem senet, hem de nakit olarak alabilirsiniz. Gecikmiş taksit tahsilatlarında gecikme faizini otomatik olarak hesaplatabilirsiniz.

16 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
HESAP EKSTRESİ Taksitlendirme yapıldığı anda isteğinize göre tanımlayabileceğiniz sözleşme formu, hesap ekstresi, senet formu dökümleri alabilirsiniz.

17 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi Kasa İşlemleri KASA HAREKETLERİNİ HAREKET SEBEPLERİYLE DETAYLI OLARAK TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

18 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
KASA HAREKETLERİ Kasa hareketlerini farklı ödeme tipleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kasa giriş/çıkışlarını istenilen döviz cinsi üzerinden yapabilirsiniz.

19 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
KASA RAPORU Kasa hareketlerini günlük kasa raporları ile özet ve detaylı olarak takip edebilir, kasa giriş/çıkışlarını döviz cinsi ve ödeme tipi dağılımında görebilirsiniz.

20 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

21 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
MÜŞTERİ TARİHÇESİ Müşteri tarihçesi sayesinde müşterinizin daha önce ne zaman geldiği ve hangi ürünleri tercih ettiği konusunda bilgi alabilirsiniz.

22 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi Müşteri Sipariş Yönetimi SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

23 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
MÜŞTERİ SİPARİŞLERİ Müşteri siparişlerini detaylı olarak takip edebilirsiniz. Sipariş anında ürün resimlerine ve ürün bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sipariş girişlerinde termin tarihi belirterek, sipariş teslimatında meydana gelebilecek olası gecikmeleri engelleyebilirsiniz.

24 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi Satın Alma Sipariş Yönetimi SATIN ALMA SİPARİŞLERİNİZİ SİPARİŞ TALEP VE SİPARİŞ ONAY OLMAK ÜZERE İKİ AŞAMALI TAKİP EDEBİLİR, İSTENEN DÖVİZ CİNSİ VE TL BAZINDA VEREBİLİRSİNİZ. SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

25 SATIN ALMA / SİPARİŞ FİŞİ
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SATIN ALMA / SİPARİŞ FİŞİ Kritik stok miktarı altına düşen stoklarınızı takip edebilir ve bu stokların siparişlerini verebilirsiniz. Satın alma siparişlerinize istediğiniz bazda detaylı bilgi girişleri yapabilir, nümerik ve alfa nümerik özel kodlar tanımlayarak tüm detaylı ve kümülatif raporları alabilirsiniz.

26 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
SİPARİŞ ANALİZ KÜPÜ Ürün ve tedarikçi bazında satın alma siparişlerinizin istatistik ve grafiklerini alabilirsiniz.

27 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
ALINAN TEKLİF FİŞİ Tedarikçilerinizin verdikleri ve müşterilerinize verdiğiniz teklifleri TL veya dövizli takip edebilirsiniz.

28 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
TEKLİF ANALİZİ Tekliflerin tarihçelerini tutarak teklif analizleri yapabilir, analiz ekranı üzerinden tüm tekliflerinize ulaşıp sipariş, irsaliye ve fatura oluşturabilirsiniz.

29 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi Stok Yönetimi SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

30 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
ÖDEME BİLGİLERİ Mağazalar arası transfer ve mağaza bazında satış işlemlerini yapabilirsiniz. Ürünlerinizi detaylı olarak tanımlayabilirsiniz. Ay bazında toplam alış/satış miktar ve tutarlarını takip edebilirsiniz. Merkez ambar ve diğer ambarlardaki stok durumlarını takip edebilirsiniz. Stoklarınızı renk/ beden bazında takip edebilirsiniz. Stoklarınıza ait özel fiyatlandırma yapabilirsiniz. Depo bazında toplam giriş/çıkış miktarı ve kalan stok durumunu takip edebilirsiniz.

31 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
STOK KARTLARI Ürünlerinize model, renk, beden ve sezon bazında barkot tanımlayabilirsiniz. Hareket gören veya hareketsiz tüm stokların kodlarını değiştirebilir, kart bilgilerini şirketten – şirkete veya aynı şirket içinde kopyalayabilirsiniz.

32 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
STOK DURUM FİŞİ Sayım işlemlerini kolaylıkla yapabilir, sayım işlemleri sırasında çıkan eksik yada fazla ürünleri, ekran üzerinde farklı renklerde pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.

33 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi Fatura SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

34 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
FATURA FİŞİ Faturalarınıza otomatik olarak belge numarası verebilir, belge numarası kontrolü sayesinde mükerrer kayıt girişlerini engelleyebilirsiniz. İşlenen irsaliyeler doğrultusunda, otomatik olarak irsaliyeden fatura oluşturabilir, tek fatura üzerinde birden fazla irsaliyeyi faturalaştırabilirsiniz. Tüm alış ve satış faturalarınızın TL ve istenen döviz cinsi bazında girişlerini yapabilirsiniz.

35 Restaurant Yönetim Sistemi
SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi SentezPOCKETSHOP SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

36 SentezPOSITIVE Satış Noktası Yönetimi
SENTEZ POCKETSHOP Müşteri siparişlerini online olarak alabilir, oluşturulan siparişlerin sevkiyat planlamalarını otomatik olarak yapabilir, yapılan planlamalara uygun sevk edilecek ürünlerin depo çıkışlarını takip edebilirsiniz. Ürünlerin sevkiyat ve takibinde kullanmak için depolama sırasında Paket ve Koli tanımları oluşturabilirsiniz. Depo sayımlarınızı barkot bazlı olarak yapabilir, sayım esnasında ürün etiketlerinin doğruluğunu kontrol edebilir, sayım sonuçlarını anında raporlayabilirsiniz. Satışlarınızı müşteri ile birlikte mağaza içinde yapabilir, fatura kesimi için kasada bekleme zamanını azaltabilirsiniz.


"Restaurant Yönetim Sistemi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları