Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0."— Sunum transkripti:

1 Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0 veya üzeri bir sürümünün kurulu olması gerekmektedir.

2 EĞİTİM TALEPLERİ Kullanıcılar, eğitim yönetim sistemini kullanarak ihtiyaçları olan eğitimleri yöneticilerinin onayına sunabilirler. Sistemde birçok farklı yöntemde eğitim talebi toplanabilmektedir: İçerik Yönetimi bölümünde, içerikler (eğitimler), oluşturulan farklı kategoriler dahilinde sisteme eklenir ve sınıflandırılmış bir eğitim katalogu oluşturulur. Katalogdan talepte bulunma Katalogda bulunmayan bir eğitim için talepte bulunma Yöneticinin sunduğu talep formu üzerinden talepte bulunma Bu seçenekler arasından en yaygın kullanılanı, “katalogdan talepte bulunma”dır. Bu yöntemin kullanılabilmesi için bir eğitim katalogunun hazırlanması gerekir. Eğitim katalogu, İçerik Yönetimi bölümünden tanımlanır.

3 Eğitim talepleri, Eğitimler menüsü altından Eğitim Talepleri bölümünden yapılır. Eğitim katalogundan talepte bulunmak için Katalogdan Talepte Bulun linki tıklanır ve talep edilecek eğitimlerin sorgulanacağı ekrana yönlendirme gerçekleştirilir.

4 Eğitim arama yapılan bu ekrada istenilen kategoriler altındaki eğitimler listelenir ve alınmak istenen eğitim, kullanıcı tarafından seçilir. Bu liste üzerinden birden fazla eğitim seçilmesi mümkündür. Talep edilen eğitimler, Eğitim Talepleri listesi altında toplanır ve yönetilir. Bir kullanıcı eğitim talep ettiğinde, bu talep yöneticisinin onayına düşer ve sonrasında tüm talepler onay bilgisine göre raporlanabilir.


"Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları