Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap."— Sunum transkripti:

1

2 Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap ya da IBAN Numarasını Bilmeniz Gerekmez, ve Paranız Anında Hesaba Geçer,

3 1. Adım : Paramatiklerden önce “Giriş” tuşuna basınız.

4 2. Adım : Menüden “Fatura Ödemesi”ni seçiniz.

5 3. Adım : Menüden “Özel Firma Ödemelerini”ni seçiniz.

6 4. Adım : Gelen Menüden 6. Sıradaki “Besaş Bursa Ekmek” için “KURUM NO” bölümüne “06” yazarak bekleyiniz. Besaş Bursa Ekmek Bu bölüme 06 yazınız

7 5. Adım : Gelen menüye 5 haneli bayi kodunuzu giriniz. Örnek: “00111” veya “01111” gibi.Giriş yapıldıktan sonra bekleyiniz. NOT : Bayii Kodunuz size gelen faturalarda yazan ve ödeme yaparken kullanmış olduğunuz kartlarınızda yazılı olan koddur. 5 haneden az ise örneğin 1229 ise önüne 5 karaktere tamamlayacak kadar “0” (sıfır) ekleyin 01229 olarak girin. NOT : Bayii Kodunuz size gelen faturalarda yazan ve ödeme yaparken kullanmış olduğunuz kartlarınızda yazılı olan koddur. 5 haneden az ise örneğin 1229 ise önüne 5 karaktere tamamlayacak kadar “0” (sıfır) ekleyin 01229 olarak girin. 0 1 2 2 9 Bayii kodunuzu yazıp, “GİRİŞ” tuşuna basınız.

8 6. Adım : Açılan pencerede sol menüden “İsteğe bağlı ödeme” seçeneğini seçiniz. 7. Adım : Ödeme yapacağınız tutarı giriniz. 8. Adım : Gelen menüye Sorun oluşması halinde size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası girin

9 9. Adım : ATM de sağ tarafta açılan “Para Girişi “ bölümüne parayı yerleştirin ve ekrana gelecek bilgileri kontrol ederek ONAY verin.

10 10. Adım : Para üstü var ise eğer “Madeni Para Çıkışı”ndan para üstünü ve sonrasında makbuzu alınız. Ve işleminizi sonlandırın.

11 Garanti Bankası İnternet Şubesi Kullanıcıları Aşağıdaki Adımları İzleyerek Havale Ücreti Ödemeden ve Herhangi Bir Hesap Yada IBAN Bilgisi Girmeye Gerek Kalmadan Ödemelerinizi Kolayca Yapabilirsiniz.

12 1. Adım İnternet Şubenize giriş yaptıktan sonra Ödemeler menüsünden Fatura Ödeme Adımına girin 1 1 2 2 2. Adım Açılan pencereden “Tesisat No ile Fatura Ödeme” seçeneğine tıklayın.

13 3. Adım Karşınıza gelen ekranda kurum tipini “Özel Firma Ödemeleri” Seçin 3 3

14 4. Adım Kurum olarak “BESAŞ BURSA EKMEK VE BESİN SANAYİİ A.Ş.” Seçin 4 4

15 5. Adım Açılan menüde Bayi Kodu bölümüne 5 haneli bayi kodunuzu girin. Devam tuşuna tıklayın. 5 5 NOT : Bayii Kodunuz size gelen faturalarda yazan ve ödeme yaparken kullanmış olduğunuz kartlarınızda yazılı olan koddur. 5 haneden az ise örneğin 1229 ise önüne 5 karaktere tamamlayacak kadar “0” (sıfır) ekleyin 01229 olarak girin.

16 6. Adım Karşınıza açılacak pencerede ödeme yapacağınız hesabınızı seçin ve ödeme yapacağınız tutarı ilgili kutucuğa girip işlemi tamamlayınız. 6.a 6.b Bayii kodunuzu girdiğinizde bayii unvanınızın ilk karakterleri görüntülenir.


"Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları