VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
SÜPER AİLE KONUT SİGORTASI
Satış Noktası Yönetimi
Büyükkaya Uluslararası Sigorta ve Reasürans Brokerliği Ltd. Şti.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
6.BORÇLARIM. Borç ya da Kredi Bir harcama yapmak için para ödünç almaya borç ya da kredi deriz. Ödünç alınan parayı, vadesi gelince aldığınız yere ödersiniz.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
Esnek Yan Haklar
Biz her gün size daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünüyoruz, "Size ise hayattan geri kalmadan tadını çıkarmak kalıyor" Prestige Card hayatınızı.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
EKOkredi Hizmet Paketi 1 Mayıs 2010 Bireysel Pazarlama Ma.
İŞKUR Antalya İl Müdürlüğü
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
Onkoloji Destek Paketi
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
Hakem / İzleyici Değerlendirme ve İzleme Raporlarının Elektronik İmza ile Gönderilmesi
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
Gelirlerim ve Ödemelerim: Ödeme Planım
PAZAR ARAŞTIRMASI PROJELERİNİN DESTEKLENMESİ Destek oran ve limitleri Destek kalemleri % $ (proje başına) ŞİRKETLER % $ (proje başına)
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
Çalışma Grubu Strateji Geliştirme Başkanlığı
KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU
ELEKTRONİK TİCARETTE ÖDEME ŞEKİLLERİ
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Erasmus Tanıtım Toplantısı
NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı1 SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI
EV-NET Projesi ALTIN FORMÜL 5: SIFIR AİDAT ! “ 0 “ SIFIR AİDAT ! “ 0 “
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Rüzgarlı şehir – Al Capone sehri 9 Million nüfus Spor ve sanat aktiviteleri.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Balıkesir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Akademik Yılı Erasmus+ Programı Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği.
E-Ticaret (Rakamlarla Giriş)
E-Ticaret (Rakamlarla Giriş) Sunu İçerik Kaynağı: İyiler, Z. (2009). Elektronik Ticaret ve Pazarlama, T.C. BAŞBAKANLIK Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı.
Yararlı Mı? İNTERNETTE ALIŞVERİŞ Zararlı Mı?.
KREDİ KARTI NEDİR Kredi kartı, Bankaların ve bazı finansman kuruluşlarının müşterilerine verdiği, anlaşmalı POS cihazı bulunan alışveriş noktalarında.
Web 3.0 Konferansı, İstanbul 16 Nisan 2013 ‘‘KİMİN NAKİTE İHTİYACI VAR?’’ twitter.com/SonerCanko.
ÖZELLİKLER & FIRSATLAR
AK Sigorta Ücretsiz İşyeri Sigortası Kampanyası.
12 Ay İndirim Kampanyası Müşteri Yönetimi Direktörlüğü 30/11/2011.
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
Yalın İnternet Kampanyası Müşteri Yönetimi
KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
KONGRE FUAR ORGANİZASYONU 3.Hafta
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
1 Ziraat Sigorta A.Ş.. 2 Ziraat Sigorta A.Ş. TIBBİ KÖTÜ UYGULAMAYA İLİŞKİN ZORUNLU MALİ MESULİYET SİGORTASI (HSS)
ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ TOPLANTISI Genel Bilgilendirme
Bilgilendirme Toplantısı * Hastane hizmetlerimizden elde ettiğimiz gelir.
GAZİ ÜNİ. FİZİKİ ALANLARI G.Ü. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2.
Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS/DOKTORA KAYIT YENİLEME Lisansüstü Kayıt Yenileme Tarihleri: 29 Ağustos-02 Eylül 2016 Lisansüstü.
İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ
Tolga Mehmet Barutçu.
PERSONEL YÖNETİMİ Personel işlevi, işletme işlevleri içinde yer alan kolaylaştırıcı bir işlevdir. Nasıl ki, bir işletmede üretim yönetiminin konusu mal.
ZAZACA DİCLE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Havalimanı Check-in İşlemleri
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
İRLANDA’DA 60 YAŞ ÜZERİ KİŞİLERE TANINAN HAKLAR
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
Hakkımızda Birleşik Ödeme; finansal işlemleri teknoloji ile birleştirerek ürettiği inovatif, pratik, güvenilir fintech çözümleri ile müşterilerine ve iş.
Sunum transkripti:

VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI ÖDEME SİSTEMLERİ BAŞKANLIĞI MAYIS 2014

Genel Özellikler World fırsatları MilPlus (Shuttle, araç kiralama ve avans) Peşine Taksit ve SGK ödemelerinde 2 taksit Nakite Taksit Yabancı para hesap özeti Esnek hesap kesim tarihi seçenekleri Güvenli sanal alışveriş Nakit çekim Kayıp/Çalıntı Sigortası 7/24 Asistans Hizmetleri VERİLECEK KREDİ KARTLARINDAN KART AİDATI ALINMAYACAKTIR.

Platinum’a Özel Özellikler Ücretsiz Lounge Hizmeti - SAW & Ankara TAV İç ve Dış Hat Ücretsiz Tren Garı Lounge Hizmeti - Ankara Gar Yurt Dışı Harcamalarda 3 ay Öteleme Ücretsiz Seyahat Sigortası – Sınırsız Kullanım Yurtiçi Anlaşmalı Otel & Restoran & Spor Merkezleri - İndirim İndirimli Araç Kiralama Hizmeti - Avis İndirimli Kuru Temizleme Hizmeti - %25 İndirim Şoförlü Araç Hizmeti - %25 İndirim - bee34 Ücretsiz Diyetisyen Hizmeti Öncelikli Hat Bağlantı

Ücretsiz Lounge Hizmeti - SAW & Ankara TAV İç ve Dış Hat Yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz VakıfBank Platinum ile artık daha keyifli. Sabiha Gökçen Havalimanı ile Esenboğa Havalimanı iç ve dış hatlarda bulunan konforlu lounge salonlarımızda uçuş anına kadar keyifli ve konforlu anlar yaşayabilir, lezzetli yiyecek ve içecek ikramlarımızdan ücretsiz faydalanabilirsiniz. Üstelik yanınızda getireceğiniz bir kişi de bizim misafirimiz. Tek yapmanız gereken girişte VakıfBank Platinum’u göstermek. Esenboğa Havalimanı iç hatlarda Anadolujet “primeclass” Lounge Salonu’nda, dış hatlarda ise Comfort Lounge Salonu’nda hizmet verilmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı iç ve dış hatlarda ise LGM CIP Salonu’nda hizmet verilmektedir.

Yurt Dışı İndirim Kampanyası Yurt dışında yapacağınız 100 $ ve üzeri harcamalarınızda %10 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için “YURTDISI” yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile yurtiçinden 6635’e, yurtdışından 05327526635’e gönderilmesi gerekmektedir. Nakit çekim, mail order, telefon ve internet üzerinden yapılan alışverişler, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya dönemi alışveriş tutarı, kişinin müşteri numarasına bağlı tüm Platinum kredi kartlarıyla (ek kartlar dahil) yapılan harcama tutarını içerecektir. Kampanyaya dahil edilecek işlemler, sadece yurtdışında yapılacak alışveriş işlemleridir.

Ücretsiz Seyahat Sigortası – Sınırsız Kullanım Yurtdışında bulunduğunuz sırada hastalanmanız veya yaralanmanız durumunda 30.000 Euro'ya kadarki sağlık harcamalarınız VakıfBank Platinum ile ücretsiz olarak karşılanıyor. Üstelik sadece tedavi veya hastane ücretleriniz değil, aynı zamanda hastanede yatış süresi içinde kullanılan ilaç masraflarınız da sigorta dâhilinde.

7/24 Asistans Hizmetleri Restoran, Otel Rezervasyon Ve Bilgi Servisi Etkinlik Bilgi ve Rezervasyon Hizmeti Uçuş Bilgi, Rezervasyon ve Bilet Temini Servisi Kayıp Bagajın Bulunup, Ulaştırılması Hediye Alımı ve Çiçek Gönderimi Hizmet Kitap, CD, VCD ve DVD Siparişi Hizmeti Yiyecek ve İçecek Gönderimi Feribot, Otobüs ve Tren Bilgi ve Rezervasyon Servisi Araç Kiralama Organizasyonu Araç Bilgi Hattı Aracınızın Çekilmesi ve Gezici Servis Gönderilmesi Araç Yardım Hizmeti (Ulaşım ve konaklama) Konut Bilgi Hattı Ambulans Hizmeti Check-Up Organizasyonu Nöbetçi Eczane Hizmeti Eve Doktor, Hemşire, İlaç, Medikal Malzeme ve Fizyoterapist Gönderimi Tıbbi Danışma Hizmeti İndirimli Hastane Network’ü Bilgisayar Destek Hizmeti Hukuki Danışma Ev Yardımı ve Danışmanlık Mali Müşavir Hattı

TEŞEKKÜRLER