Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI"— Sunum transkripti:

1 KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI

2 KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI
KAZA NEDİR ? Bir olayın kaza sayılabilmesi için; Ansızın oluşması Dışarıdan şiddetli bir etkiyle oluşması Kişinin iradesi dışında oluşması Kişi hayatında veya bedeninde zarar oluşturması gerekir.

3 KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI TEMİNATLARI
Ana Teminatlar (zorunlu) ; Kaza Sonucu Vefat Teminatı Kaza Sonucu Tam ve Kısmi Maluliyet Teminatı AXA Assistance Acil Yardım Teminatı (Limitsiz) Ek Teminatlar (isteğe bağlı); Kaza Sonucu Geçici İşten Yoksun Kalma Teminatı Kaza Sonucu Tedavi Masrafları Teminatı İlave olarak tüm teminatlarda isteğe bağlı olarak Deprem teminatı alınabilir. Bu ürünün fiyatlandırması da, yıllık hayat sigortasında bahsettiğimiz faktörler etkilidir. Üzerlerinden tekrar geçmiyorum.

4 KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI TEMİNATLARI
AXA ASISTANCE TEMİNAT KAPSAMI Tıbbi Bilgi ve Danışmanlığı Ambulans Nakli (Kara - Hava Ambulansı / Sedyeli Uçuş / Tıbbi Refakatli) Refakatçi Nakli Refakatçi Konaklama Giderleri Ülkeye Öngörülmeyen Dönüş Cenaza Nakli Acil Mesajların İletilmesi Avukat / Danışman Giderleri Kefalet İçin Avans Ödeme Bu ürünün fiyatlandırması da, yıllık hayat sigortasında bahsettiğimiz faktörler etkilidir. Üzerlerinden tekrar geçmiyorum.

5 KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI
Teminat limitleri; YTL YTL YTL YTL

6


"KAPSAMLI FERDİ KAZA SİGORTASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları