Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Medicaltourism.com.tr Nedir ?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Medicaltourism.com.tr Nedir ?"— Sunum transkripti:

1

2 Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Türkiye Sağlık Turizmi Federasyonunun (TURSAF) sağlık kurumlarına ücretsiz kayıt ve tanıtım olanağı sunduğu resmi sağlık turizmi portalıdır.

3 Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Yabancı hastalar ve aracı kurumların ülkemizdeki sağlık ve turizm servislerine online olarak bağlanıp araştırma ve işlem yapabilecekleri bir platform olarak tasarlanmıştır.

4 Medicaltourism.com.tr Size Ne Sağlar ?
Ücretsiz Kayıt ve Tanıtım Resmi Evrak ve Formların Oluşturulması Seyahat Sistemlerine Entegrasyon Online Ödeme Alma Avantajı Seyahat Acentesi Modülü (B2B) Elektronik Rezervasyon ve Takibi

5 ÜCRETSİZ KAYIT VE TANITIM
medicaltourism.com.tr, Türkiye'deki tüm hastane ve sağlık kurumlarına ücretsiz kayıt ve tanıtım olanağı sağlar. Sağlık turizmiyle ilgili ulusal ve uluslararası fuarlarda üyelerini tanıtır; devlet teşviklerinin kullanılmasına yardımcı olur.

6 RESMİ EVRAK VE FORMLARIN OLUŞTURULMASI
Hastaların tedaviye gelebilmek ve vize alabilmek için gerekli olan resmi formlarını , sigorta veya sosyal güvence fonlarından ödeme alabilmeleri için proforma fatura gibi evrakları istenilen dilde ve para biriminde hazırlar.

7 Sistemde otomatik olarak oluşan proforma faturada
Tedavi Konaklama Uçuş Transfer Tur hizmetlerinin detaylı bilgileri ve fiyatları yer almaktadır

8 ONLINE ÖDEME ALMA AVANTAJI
Türkiye’de ve dünyada bağlı olduğu 15’i aşkın ödeme sistemi ile bir çok ülkeden kredi kartı ve havale ile ödeme alabilir ve bunun hastane hesabına otomatik geçmesini sağlar.

9 Medicaltourism.com.tr kredi kartı ile işlem yapabilmek için zorunlu olan PCI DSS belgesine sahiptir.

10 SEYAHAT SİSTEMLERİNE ENTEGREDİR
Medicaltourism.com.tr, Türkiye'deki tüm otel ve uçak rezervasyon sistemlerine online olarak bağlıdır ve gerçek zamanlı rezervasyon yapabilir. Sağlık turizmi için devletin sağladığı özel indirimleri ve avantajlı fiyatları sağlar.

11 SEYAHAT ACENTESİ MODÜLÜ (B2B)
Yabancı hasta gönderen seyahat acentelerine ve diğer aracı kurumlara kurumsal giriş ile komisyon karşılığında rezervasyon ve ödeme yapma olanağı sağlar. Bu sayede sağlık kurumunuzu dünya üzerinde ’i aşkın acenteye online bağlar.

12 ELEKTRONİK REZERVASYON VE TAKİBİ
Medicaltourism.com.tr, yabancı hasta ve kurumlardan elektronik rezervasyon alır; kendisine üye olan sağlık kurumlarına bu rezervasyonları aktarır ve bunların takibi için bir program sağlar.

13 Ara kapak nasıl çalışır?

14 İLETİŞİME GEÇER BİLGİLENDİRİR İŞLEM YAPAR ARAR Şehir Tedavi Uzmanlık
İsim Hasta Sayısı Doktor Sayısı Yapılan İşlem Sayısı Ortalama Maliyet Doktor Bilgileri Tesis İmkan ve Üniteleri Kalite Belgeleri Anlaşmalı Sigorta ve Fonlar Telefon Canlı Destek Çağrı Merkezi Sosyal Medya Randevu Alır Ön Ödeme Yapar Otel Rezervasyonu Yapar Uçak Rezervasyonu Yapar Proforma Hazırlar Resmi Evrak Hazırlar

15 Medicaltourism.com.tr kurumunuz için bu işlemleri 12 Ayrı Dil ve 89 farklı para biriminde yapar

16 Ara kapak nasıl üye olunur?

17 medicaltourism.com.tr’ye Ücretsiz Kaydolun ve Bilgilerinizi Yükleyin

18 Önce Çıkarmak İstediğiniz Uzmanlık ve Tedavileri Seçin
Sağlık Turizminde Önce Çıkarmak İstediğiniz Uzmanlık ve Tedavileri Seçin

19 Sigorta Anlaşmalarınızı ve Kalite Sertifikasyonlarınızı İşaretleyin.

20 Medicaltourism.com.tr ile İnternetten Randevu ve Talep Almaya Başlayın

21 YÜKSEK TEKNOLOJİ Medicaltourism.com.tr, Travelaps’in ödüllü yüksek teknolojisini kullanır. Sistem Amazon'un bulut server sisteminde yer aldığından yazılım yükleme veya ek donanım satın almaya gerek yoktur

22 MOBİL UYUMLULUK Medicaltourism.com.tr mobil uyumludur. Personelinizin herhangi bir zamanda hizmetlere erişimi, Onların her cihazdan rezervasyon motoruna erişimi ve kullanımı, Cihazlara göre uyarlanmış web sitesi şekli ve görüntüleri, Ödeme süreçleri, seyahat acenteleri için rezervasyon yönetimi ve güncellemeleri rahatlıkla gerçekleştirilebilir.

23


"Medicaltourism.com.tr Nedir ?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları