Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı1 SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI 2013 2013.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı1 SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI 2013 2013."— Sunum transkripti:

1 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı1 SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI 2013 2013

2 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı2 Sağlığım Tamam Sigortası Nedir?  SGK güvencesini özel hastanelerde kullanmak isteyen sigortalının fark ücretini karşılayan poliçedir.

3 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı3 Sağlığım Tamam Sigortasını Kimler Alabilir?  Sigorta poliçesini TC vatandaşı olup SGK tarafından kapsam altında olan 0-55 yaş arasındaki kişiler alabilir.  Yabancı uyruklu kişiler ve SGK’sı olmayan kişiler ilgili ürünü satın alamazlar Not: SGK müstehaklığını kaybeden sigortalılar Axa Sigorta A.Ş. Artı Sağlık Sigorta poliçesini devam ettirebilir ancak poliçe teminatlarından faydalanamaz. SGK müstehaklığının yeniden başlaması durumunda poliçe teminatları da yeniden işlerlik kazanır.

4 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı4 Sağlığım Tamam Sigortasını Nasıl Kullanacağım?  Sigortalı, sadece SGK ile anlaşmalı özel bir hastaneyi kullanabilir,  SGK ile anlaşmalı hastanede sigortalının işlemlerini gerçekleştiren doktorun da SGK ile anlaşmalı olması gerekir,  SGK ile anlaşmalı olan hastane ile Axa Sigorta A.Ş.’nin Sağlığım Tamam Sigorta anlaşmasının olması gerekir,  Tedavi talep edilen rahatsızlığın Axa Sigorta Sağlığım Tamam Sigorta poliçesi özel şartlarına ve sağlık sigortası genel şartlarına uygun olması şarttır.

5 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı5 Sağlığım Tamam Sigortası / Teminatlar Sağlığım Tamam Sigortası 2 ana teminattan oluşmaktadır:  Yatarak Tedavi Teminatı  Ayakta Tedavi Teminatı Yatarak Tedavi Teminatı 1.Cerrahi ve dahili yatışlar, 2.Yoğun bakım, 3.Kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, 4.Koroner Anjiyografi 5.Küçük müdahale giderleri 6.Standart tek kişilik özel oda, yemek ve bir adet refakatçi giderleri.

6 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı6 Sağlığım Tamam Sigortası / Teminatlar Ayakta Tedavi teminatı Yıllık 8 vaka ile sınırlıdır. İlaç giderleri poliçe kapsamında değildir. 1.Doktor Muayene* 2.Laboratuvar hizmetleri 3.Görüntüleme ve tanı yöntemleri 4.İleri tanı yöntemleri 5.Fizik tedavi giderleri * 2-3-4-5 no’lu maddelerde yer alan teminatlar SGK kuralı gereği tek başlarına kullanılamaz, doktor muayene ile kullanılma zorunluluğu vardır.

7 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı7 Sağlığım Tamam Sigortası / Ödenecek Fark Tutarı  Yukarıda hastanelerdeki operasyon ücretlerinin yanı sıra SGK’nın bu operasyonlarla ilgili ödediği rakamlar (SGK) belirtilmektedir.  Ayrıca maksimum %90 sigortalı katılımıyla birlikte özel hastanelerin sigortalılardan aldığı ekstra ücretler gözükmektedir.  Oranlar bu şekilde belirlenmiş olsa da özel hastaneler sigortalılardan daha fazla ekstra ücret talep edebilmektedirler.  Buradaki giderler en çok kullanılan örnek harcamalardır.

8 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı8 Sağlığım Tamam Sigortası / Hangi Hastanelerde Geçerli  Şu an için 180 civarı hastane ile anlaşma sağlanıyor.  Önümüzdeki dönemde 160 civarı hastane ile anlaşma sağlanacak.  Hastanelerden belli başlıcaları;  Medical Park Grubu  Medicana Grubu  Universal Grubu  Dünya Göz Grubu  Medipol  Tobb Etü  Başkent Grubu  Ankara Güven Hastanesi

9 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı9 Sağlığım Tamam Sigortası / Ürün Genel Bilgiler  Ürün için başvuru formu alınmayacak, sigortalı adayının TC bilgisi ile acente poliçeyi kendisi düzenleyebilecektir. Kişilere sağlık kartı verilmeyecektir.  Poliçe öncesine dayalı rahatsızlıklar kapsam dışındadır.  Üründe il indirimi bulunacaktır.  Her sigortalı için ayrı prim alınacak olup, aile mantığı yoktur.  Mevcutta özel sağlık sigortası olan kişiler de (Axa Sigorta veya diğer bir sigorta şirketi) ilgili üründen alabilecektir.

10 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı10  Doğum tarihinden itibaren 90 günü tamamlamış bebekler ve 56 yaşından gün almamış kişiler sigortalanabilir.  Bu üründen 55 yaşından önce sigortalanan kişilerin poliçeleri 56 yaşından sonra da devam ettirilebilir.  Yurtdışı tedavi giderleri poliçe teminat kapsamında değildir. (KKTC yurt dışı olarak kabul edilir.)  Bazı rahatsızlıklar için 3 ay bekleme süresi vardır. Sağlığım Tamam Sigortası / Ürün Genel Bilgiler

11 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı11 Sağlığım Tamam Sigortası / Önemli Noktalar  Sigortalı’ nın Axa Sigorta Artı Sağlık Sigorta Poliçesinden önce sahip olduğu bir sağlık sigortası poliçesi ile var olan kazanılmış hakları bu poliçeye geçiş sağlanabilecektir.  Bu üründen mevcuttaki başka bir sağlık sigortası ürününe geçiş yapılmak istendiğinde medikal değerlendirme sonucuna göre kabul edilebilecektir.  Kesintisiz 3 yıllık sigortalılık süresini doldurmuş ve 3 yılı dolduğunda en fazla 55 yaşında olan kişiler için yapılan risk değerlendirmesi sonucu ‘Yenileme Garantisi’ verilebilmektedir.  Yenileme döneminde sigortalının primi, aynı yaş ve cinsiyetteki sağlıklı bir sigortalının tablo fiyatının en fazla üç katına kadar artabilir.  Yenileme döneminde yapılan medikal değerlendirme sonucunda sigortalıya katılım, üst limit, muafiyet ve medikal sürprim uygulanabilir, YG yoksa poliçe yenilenmeyebilir.

12 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı12 Artı Sağlık Sigortası / Farklar SGK tarafından ödenen, bizim ödemediğimiz teminatlar:  İlaç  Doğum giderleri  Poliçe öncesine dayalı rahatsızlıklar  Diş Tedavi giderleri  Gözdeki kırılma kusurları  Gözlük, cam, çerçeve, lens giderleri  Kısırlık tedavisi  Her türlü estetik ameliyatlar  Skolyoz Ameliyatı  Septum deviasyonu ve Konka Hipertrofisi  Doğumsal Hastalıklar vs…

13 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı13 Sağlığım Tamam Sigortası / Ürün ödeme Planı / Ödeme Şekilleri  Ürünün ödeme planı mevcut sağlık ürünleri gibi olacaktır.  Peşin(indirim alır), 1+5(standart)’den 1+8’e kadar, 8 eşit taksit  Prim ödemesi kredi kartı ile yapılacaktır. Taksitkart çalışmaları devam ediyor.  İlk peşinat havale olarak kabul edilebilecek, ancak müteakip ödemeler kredi kartı ile yapılacaktır.  İlgili ürünün komisyonu yeni iş ve yenilemelerde % 20 olacaktır.

14 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı14 Sağlığım Tamam Sigortası / Grup Sağlık  20 ve üzeri kişi için yapılabilmektedir.  Transfer gruplar kabul edilmektedir.  AT teminatlı ürün ve isteğe bağlı sadece YT teminatlı ürün alternatifleri mevcuttur.  Özel hastane seçimi yapılabilir.

15 NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı15 Teşekkürler…


"NİSAN 2013Sağlık Satış Departmanı1 SAĞLIĞIM TAMAM SİGORTASI 2013 2013." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları