Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !"— Sunum transkripti:

1 Avon Temsilcileri Turkcell Kullanıyor, Hayatın Güzelliklerini Paylaşıyor...

2 Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Şimdi Turkcell’in avantajlı konuşma paketlerinden dilediğinizi seçin, paketinize ilave olarak diğer AVON Temsilcileri, Takım Öncüleri, Bölge Satış Sorumluları, Şefleri ve Müşteri İletişim Merkezi ile BEDAVA 500 dakika Grup içi Konuşma, Turkcell yönüne 500 adet SMS, 200 MB İnternet kazanın!

3 Artık Avon Grup içi İletişim Bedava !
Mevcut Tarifenize ek olarak Grup içi 500 dakika Turkcell’lilerle 500 SMS 200 MB İnternet Faturalı Hatlar için Grup içi 500 dakika Mevcut Tarifenize ek olarak Turkcell’lilerle 500 SMS Hazır Kartlar için Hazır Kartlar’da internet paketi bulunmadığından 200 MB bedava internet sadece faturalı hatlar için geçerlidir.

4 AVON Temsilcilerine Özel Bu Fırsattan yararlanmak için;
Turkcell Abonesi iseniz  AVON yazın 2222 ye SMS gönderin. Turkcell Abonesi değilseniz  Önce Turkcell İletişim Merkezi’ne giderek numaranızı Turkcell’e taşıyın, sonra AVON yazın 2222 ye SMS gönderin.

5 Üstelik; Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü’ne anında üye olup, Kulüp kapsamında sunulan markaların fırsat ve indirimlerinden yararlanın, evde ve mutfakta tasarruf sağlayın.

6 Kurallar; Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için numaralı telefondan Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz. Bu fırsat sadece AVON Temsilcileri’ne özeldir ve Temsilcilerimizin AVON sisteminde kayıtlı olan Turkcell GSM numaraları için geçerlidir. 3 kampanya sipariş vermeyip sistemden çıkan Temsilciler bu fırsattan yararlanamayacaklardır. Bedava 500 dakika grup içi konuşma, AVON yazıp 2222’ye SMS göndererek bu tarifeye geçmiş olan AVON Temsilcileri, Takım Öncüleri, Bölge Satış Sorumluları, Şefleri ve (0212) numaralı Müşteri İletişim Merkezi arasındaki konuşmaları kapsamaktadır. Bu fırsattan yararlanmak için faturalı hat ya da hazır kart kullanan Temsilcilerimizin mutlaka uygun konuşma paketlerinin olması gereklidir. Faturalı hatlarda Bizbize, Genç ve Tarife Saniye Tarifeleri hariç aylık konuşma paketi sahibi AVON Temsilcileri, Hazır Kartlarda ise Yıldız Paket, 20 TL’lik Nar Paketi, 25 TL’lik Nar Paketi, 30 TL’lik Nar Paketi, Genç Nar Paketi, Her Yöne Extra 500 Paketi ve Hoşgeldin Paketi sahibi AVON Temsilcileri bu fırsattan yararlanabileceklerdir. Hazır Kartlarda internet paketi bulunmadığından 200 MB bedava internet sadece faturalı hatlar için geçerlidir.

7 Fırsatlar bununla da bitmiyor ...

8 İnternet daha uygun fiyata ve her an elinizin altında ...
Turkcell ile yaptığımız işbirliğiyle size çok uygun fiyatlara 4 GB VINN satınalma fırsatını da sunuyoruz ... 12 ay taahhüt ile, 12 ay 39 TL ödemek yerine 12 ay boyunca 29 TL ’ye VINN sahibi olabilirsiniz. 12 ay 39 TL Böylece; 12 ay sonunda 120 TL tasarruf sağlayacaksınız. 12 ay boyunca sadece 29 TL yerine K6’da siparişinizle birlikte kolinizden çıkacak Broşür’ün içinde yer alan VINN Çeki ile Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurarak indirimden yararlanabilirsiniz.

9 Çok özel indirimlerle Tablet PC ve Netbook sahibi olun...
Böylece yeniliklerimizi internet sitemizden ya da Türkiye Avon Facebook sayfasından anında öğrenin, anında paylaşın. Avon siparişlerinizi den daha hızlı ve kolayca verin. Tablet PC Netbook Tablet PC ve Netbook siparişlerinizi internet sitemizdeki linkten ya da sitesinden verebilir, kredi katınızla 12 ay vadeli satın alabilirsiniz.

10 Avon Temsilcisi olmak her zaman ayrıcalıktır !


"Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları